Perfect Blackjack Pro

Introduktion:

Målsättningen är att få ihop kort som har ett högre värde än givens och som inte överstiger 21. Handens värde är summan av de enskilda kortens poäng i handen.

Perfect Blackjack Pro är en typ av blackjack som erbjuder en extra sidoinsats utöver det vanliga blackjackspelet. Perfect Pair är en satsning på att de två första korten som delas ut till en hand kommer att vara ett par av samma värde. Olika odds betalas beroende på om korten också är av samma svit, samma färg eller av blandade färger.

Spelet har två insatser på perfekt par:

• Spelarens par
  • Givens par

Korten tilldelas följande värde:

Kort mellan 2 och 10har sitt naturliga värde som framgår av korten.

Klädda kort, J (knekt), Q (dam) och K (kung), värderas till 10 poäng.

Ett A (ess) räknas som 1 eller 11: Om värdet 11 skulle ha som följd att din hands värde överstiger 21 (TOO MANY), värderas ett A (ess) med 1.

Du kan spela högst tre händer samtidigt.

Information:

• Åtta kortlekar används i spelet. Varje kortlek har 52 kort.
  • Korten blandas före varje spelomgång.
  • Given stannar på mjuk 17.
  • Given kontrollerar inte om han/hon har BLACKJACK.
  • Försäkring för jämna pengar
  • Varje hand kan endast splittas en gång och splittade händer kan inte splittas igen.
  • Det är tillåtet att dubbla efter en split.
  • Dubbla varje 2 kort, förutom BLACKJACK.
  • Om du splittar ess kan du inte trycka på HIT efter att korten delats ut.
  • BLACKJACK har oddset 3:2.
  • BLACKJACK på splittade ess och tior behandlas som 21.
  • Spelaren förlorar endast originalinsatsen mot givens BLACKJACK.
  • Ingen surrender.
  • Sidoinsatser görs endast med huvudspelinsatser.

Så här spelar du:

• Spelet börjar med att spelaren placerar vanliga blackjackinsatser och sedan kan han/hon välja att placera en Perfect Pair-insats. Spelaren kan placera sidoinsatsen på både spelarpar och givpar tillsammans. Efter detta börjar given dela ut korten. Två uppåtvända kort ges till spelaren och ett öppet plus ett nedåtvänt kort delas ut till given. Om spelaren har fått ett blandat, färgat eller perfekt par, får han/hon sin utbetalning på sidoinsatsen och spelet fortsätter. Spelarparets spelresultat kommer att visas först och tillåter sedan att spelaren spelar den vanliga blackjackinsatsen. I detta fall kommer givens andra kort att vara vänt nedåt tills spelaren spelade den vanliga blackjackinsatsen. Efter det vänder given upp det andra kortet och visar resultatet av givens parinsats.
  • Om det inte finns något par går sidoinsatsen förlorad och spelet fortsätter.
  • CLEAR BETS innebär att hela insatsen tas bort.
  • När du har lagt din insats klickar du på knappen DEAL (dela ut).
  • Om du vill upprepa samma insats som i tidigare spel klickar du på knappen REBET (satsa igen).
  • För att upprepa samma insats som i tidigare spel och för att dela ut korten, klickar du på REBET/DEAL.
  • Ta tillbaka din senaste insats med ett klick på knappen UNDO (ångra).
  • Dubbla insatsen genom att klicka på knappen DOUBLE BET (dubbla).
  • Om ditt spelsaldo inte är tillräckligt för att spela visas ett felmeddelande och du kan betala in mer pengar genom att klicka på knappen DEPOSIT (inbetalning).
  • Klicka på Help (hjälp) knappen i spelmenyn uppe till höger på spelskärmen för att se spelreglerna.
  • För att sätta på eller stänga av spelljudet klickar du på knappen Sound (ljud) längst upp till höger på skärmen i spelmenyn.
  • Det är möjligt att ändra bordsbakgrunden till svart, grön eller röd färg i spelet med knappen Settings (inställningar) i spelmenyn.

Knappkommandon

• Klicka på Game Rules (spelregler) om du vill läsa utförliga regler för spelet på separat webbsida.
  • Klicka på Game Logs (spelloggar) om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Exit Game (avsluta spel) om du vill avsluta spelet och gå tillbaka till lobbyn.
  • Klicka på Ansvarsfullt Spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Real\Play för att ändra till Real (Riktiga pengar) eller Play (Spelpengar) modus.
  • Klicka på Stjärnan för att lägga till eller ta bort spel från favoriterna.
  • Klicka på knappen Deposit om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.

Spelalternativ:

• SOFT total: En hand som innehåller ett A (ess) som kan räknas som 11 utan att nå TOO MANY. T.ex.: A6 räknas till exempel som mjuk 17.
  • HARD total En hand med ett A (ess) som endast kan räknas som 1 eftersom handen annars skulle överskrida 21 om det räknades som 11. T.ex.: A610 räknas till exempel som hård 17.
  • Ett oavgjort resultat mellan dig och given kallas för PUSH och innebär att din insats betalas tillbaka.
  • Beroende på dina korts värde kan du välja ett av flera alternativ: HIT, STAND, DOUBLE, SPLIT, enligt spelreglerna.
  • STAND (stanna): Klicka på STAND (stanna) om du inte vill ta fler kort. Du kan välja att stanna när som helst om du är nöjd med din hand som den är.
  • HIT (ta kort): Klicka på HIT (ta ett nytt kort) om du vill ha ett till kort. Du kan fortsätta med att dra kort tills du antingen stannar, får TOO MANY
  • DOUBLE (dubbla): Efter att du fått dina första två kort erbjuds du möjligheten att göra DOUBLE (dubbla), som kallas "double down". Om du väljer det alternativet dubblas satsat belopp och du får ytterligare ett sista kort. Handen avslutas efter att kortet delats ut.
  • Möjligheten att dubbla erbjuds efter splittning.
  • Om handen kan dubblas, men ditt kontosaldo är för lågt för att räcka till ytterligare en insats, visas ett meddelande om att ditt saldo är för lågt när du klickar på knappen. Om du förlorar handen förlorar du hela din dubblade insats.
  • SPLIT (splitta): Om du har två kort med samma värde (t.ex. två 7:or, två kort som är värda 10 poäng, 2 klädda kort etc.) kan du klicka på SPLIT om du vill splitta korten till två separata händer. Ett kort var delas då ut till de två händerna. Du får endast splitta en gång även om en splittad hand har samma värde.
  • Om handen kan delas, men ditt kontosaldo är för lågt för att räcka till ytterligare en insats, visas ett meddelande om det när du klickar på knappen.
  • Du kan dra så många kort du vill på varje splittad hand med undantag för split av AA (två ess) eller dubbling efter en split. Om du splittar AA (två ess) delas endast ett kort ut till varje A-hand. Om ett tiopoängskort delas ut till något av de två A-korten räknas handen som 21 och inte som blackjack.
  • När alternativet SPLIT (splitta) har valts läggs en extra insats som motsvarar din ursprungliga insats.
  • Du får endast dela en gång även om fler möjligheter uppstår. Om handen kan delas, men ditt kontosaldo är för lågt för att räcka till ytterligare en insats, visas ett meddelande om det när du klickar på knappen.
  • Klicka på HIT (ta nytt kort), STAND (stanna) eller DOUBLE (dubbla).
  • Du kan bara klicka på DOUBLE för att dubbla insatsen 2 gånger. Du kan inte dubbla efter att ha splittat AA.
  • När den första handen har spelats klart aktiveras andra handen.
  • 21: Handen markeras inte om värdet är 21. Den flyttas då till nästa hand. Händer med värdet 21 stannar automatiskt STAND.
  • När givens första kort är ett A (ess) erbjuds INSURANCE (försäkring).
  • Med försäkringsalternativet får du möjlighet att skydda din hand om given skulle ha blackjack.
  • Om du vill försäkra din hand klickar du på YES (ja). Om du vill försäkra alla händer klickar du på YES TO ALL Om du inte vill försäkra din hand klickar på NO (nej). Om du inte vill försäkra några händer alls klickar du på NO TO ALL.
  • Försäkringen kostar 50 % av din ursprungliga insats. Om du väljer försäkring läggs försäkringsinsatsen som en extra insats ovanför korten.
  • Om given har blackjack betalar försäkringsinsatsen 2:1 och du förlorar din ursprungliga insats i handen. Om given inte har blackjack förlorar du försäkringsinsatsen och spelet fortsätter med ursprungligt satsat belopp i handen.
  • Om given har ett A och spelaren har en BLACKJACK, kan spelaren välja EVEN MONEY. Klicka på YES för en hand eller YES TO ALL för alla händer om du föredrar denna möjlighet. Spelaren får sedan samma belopp (1:1) från sin blackjack, utan att givens face down-kort visas, dvs. spelaren skyddar sig själv från en möjlig blackjack för given. Spelaren kan också klicka på NO (nej) för en hand eller NO TO ALL för alla händer för att fortsätta spela utan att använda alternativet EVEN MONEY (jämna pengar). Om given inte har blackjack, betalas spelaren enligt en normal relation på 3:2 på sin blackjack.
  • Om handen kan försäkras, men ditt kontosaldo är för lågt för att räcka till ytterligare en insats, visas ett meddelande om det när du klickar på knappen.
  • Endast om de första två korten är ett A (ess) och ett kort med värdet 10 blir det BLACKJACK vilket ger 3:2 om det slår givens kort. Om given också har BLACKJACK blir resultatet PUSH (oavgjort).
  • Om du, efter att ha splittat handen, har ett A (ess) och ett 10-poängskort är handvärdet 21 och inte BLACKJACK. Om handen med värdet 21 ger vinst blir utbetalningsoddset 1:1.
  • När givens hand är avslutad visas resultaten på givens och på spelarens kort.

Vinsttabell:

Vinsttyp

Beskrivning

Utbetalning

BLACKJACK

En blackjack, eller en "natural" (naturlig) blackjack, motsvarar 21 på dina första två kort. Om du splittar ett par i ess eller ett 10-poängskort och sedan har ett ess med ett 10-poängskort räknas det inte som blackjack utan som 21. Din blackjack slår given oavsett totalpoäng utom givens blackjack. Om både du och given har en blackjack räknas handen som oavgjord eller PUSH och ingen varken vinner eller förlorar.

3:2

NORMAL

Din totalpoäng är högre än givens men lägre än eller lika hög som 21.

1:1

PUSH (oavgjort)

Totalpoängen för din respektive dealerns hand/händer är samma.

INSATSEN ÅTERBETALAS

FÖRSÄKRING

Erbjuds på givens ess. Du kan välja att försäkra din hand mot att given får en blackjack. Försäkringen kostar 50 % av din ursprungliga insats för den handen.

Om given har en blackjack betalar försäkringsinsatsen 2:1 och du förlorar din ursprungliga insats. Om given inte får en blackjack förlorar du den försäkrade insatsen och spelet fortsätter med ursprungligt satsat belopp.

EVEN MONEY

Detta alternativ erbjuds när given har ett Ess och spelaren har blackjack. Om spelaren väljer detta alternativ, får denna samma summa för sin blackjack.

1:1

BLANDAT PAR

De två första korten som dras är exakt likadana i nominellt värde, med undantag för svit och färg. Ett exempel på ett blandat par skulle vara hjärter nio och klöver nio.

6:1

FÄRGPAR

De två första korten som dras är exakt likadana i nominellt värde och färg, med undantag för svit. Ett exempel på ett färgat par skulle vara klöver ess och spader ess.

12:1

PERFEKT PAR

De två första korten som dras är exakt likadana (i nominellt värde, färg och svit. Ett exempel på ett perfekt par skulle vara två ruter dam.

25:1

• Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 99.49 %.
  • Den teoretiska utbetalningen till spelare för Player’s Pair sidospelet är 95,91 %.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Spelhistorik:

Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbplatsen via datorversionen eller mobilversionen. Där väljer du "Spelloggar".

Överföra pengar till kontot:

För att överföra pengar till ditt konto, behöver du bara klicka på Betala in via Mitt konto och där välja det önskade betalningssättet. Hur lång tid det tar att överföra pengar och vilka avgifter som tas ut varierar beroende på vilket inbetalningsalternativ du väljer. Du kan endast överföra pengar i början av varje nytt spel.

Vad gör jag om jag når min köpgräns?

För att överföra pengar till ditt konto, klickar du på "DEPOSIT" knappen på browserns huvudpanel. Därefter väljer du önskat betalningssätt.

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om spelet kopplas bort när du spelar återställs det när du kopplas upp igen.

För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst.