Battle Royale

SPELREGLER

INTRO

Battle Royale är ett unikt fantasy-rollspel för riktiga pengar där man utkämpar strider med team på 5 hjältar. Teamuppsättningarna bestäms före striderna och påverkar chansen att vinna och vinsternas storlek.

Man vinner strider genom att besegra fiender.

För att besegra en fiende måste dennas hälsomätare gå ner till 0.

BESKRIVNING AV STRIDERNA

Under striden får varje hjälte slumpade kort med manastyrka som minskar fiendens hälsa med lika mycket (ett kort med 3 mana sänker fiendens hälsa med 3 poäng, o.s.v.).

Under varje strid kämpar hjälten enbart med den hjälte som står mitt emot honom/henne.

Varje gång en hjälte attackerar fienden vinns ett pris, men man får bara priset om fienden besegras. Om hjälten förlorar går priset förlorat.

När en hjälte får ett dödskallekort är det fiendens tur att attackera och striden är förlorad.

BESKRIVNING AV STRIDERNA

Striden är över när alla hjältar antingen har vunnit eller förlorat och först då samlas vinsterna in. När en strid är över är alla hjältar redo för nästa strid.

Specialfunktioner aktiveras slumpmässigt när en hjälte får ett specialförmåga-kort. Spelets teoretiska spelaravkastning (Return to Player - RTP) är 94.65%.

HUR MAN SPELAR

Ange insatsbelopp (mynt per satsning 100).

Tryck på knappen “Spela” för att starta.

Striden startar och korten delas ut för varje hjälte.

Striden är över när alla hjältar antingen har vunnit eller förlorat.

HUR MAN SPELAR

Tryck på knappen Spelläge för att växla mellan vanligt och snabbt spelläge. Tryck på ett hjältekort för att se mer information om den hjälten.

Du kan välja kombination av hjältar (förinställt eller manuellt) när denna funktion blir tillgänglig då du gör framsteg i spelet.

Du kan välja ö när denna funktion blir tillgänglig då du gör framsteg i spelet.

BONUSFUNKTIONER

Bosstrid

Aktiveras när du får bonuskortet på Skogsön (slumpmässigt).

Drakbossen är fienden.

Alla hjältar går samman och försöker besegra draken. Manakorten minskar dess hälsa.

BONUSFUNKTIONER

Bosstrid (fortsatt)

När en hjälte får ett dödskallekort attackerar draken och eliminerar den hjälten. Bosstriden är över när antingen draken eller alla hjältarna är besegrade.

Alla vinster samlas in när draken har besegrats.

Alla hjälteuppsättningar har samma chans att besegra draken.

BONUSFUNKTIONER

Skurkvåg

Aktiveras när du får bonuskortet på Träskön (slumpmässigt).

Det magiska armborstet dyker upp i träsket och hjälper dig att eliminera fienden i striden och alla hjältar återvänder till tryggheten.

Bekämpa allt starkare vågor av fiender för allt större vinstmultiplicerare.

BONUSFUNKTIONER

Skurkvåg (fortsatt)

Du får 15 pilar till varje våg. Om du besegrar alla 5 fiender under vågen får du påbörja nästa våg. Det finns upp till 5 vågor.

Alla vinster ackumuleras.

Bonusomgången är över när pilarna tar slut eller man har klarat alla 5 vågor.

BONUSFUNKTIONER

Gratisstrider

Aktiveras när du får bonuskortet på Ökenön (slumpmässigt) och ger dig 5 gratisstrider. Under gratisstriderna får du skattkort som ger dig ytterligare vinster.

BONUSFUNKTIONER

Välja lavastenar

Aktiveras när du får bonuskortet på Vulkanön.

Välj så många lavastenar som möjligt på bonusskärmen.

Bonusomgången är slut när spelaren får en multipliceringssten. Då multipliceras det totala vinstbeloppet. Bonusvinsterna läggs till i stridsvinsterna och tilldelas spelaren när bonusspelet är över.

BONUSAR:

Evenemanget på Skattön

Skattön öppnar var 12:e timme för endast 20 strider.

25 % extra läggs till på alla priser man vinner på Skattön under evenemangets gång. När man får kortet med den magiska stenen är man garanteras spelets storvinst.

HJÄLTARNA

Team på 5 hjältar hjälper dig att skydda övärlden.

Det finns 15 hjältar i spelet. Du börjar med 5 och får fler längre fram.

Ibland dyker ett nytt hjältekort upp efter en strid och läggs till i din samling hjältar.

Hjältarna är indelade i tre gruppen som markeras av färgen längst ner på hjältens kort enligt följande:

HJÄLTARNA

Grön: (mjuk; låg flyktrisk) God chans att vinna. Ger små till medelstora vinster.

Blå: (mild; medelhög flyktrisk) Genomsnittlig chans att vinna. Ger små till stora vinster. Röd: (hård; hög flyktrisk) Lägre chans att vinna. Ger medelstora till enorma vinster.

Hjältarna har olika stora chanser att vinna strider och olika potentiella vinstbelopp.

HJÄLTARNA

Det finns 6 fördefinierade uppsättningar att välja mellan.

En uppsättning blir upplåst när alla dess hjältar har samlats in.

När 11 hjältar har samlats in kan personliga team skapas manuellt med hjälp av knappen 'Manuellt val' på hjälteskärmen.

Chanser för bonusfunktioner och den teoretiska spelaravkastningen (RTP) är densamma för alla team.

ÖARNA

Det finns 5 öar som var och en har en specifik bonusfunktion. När spelet börjar är enbart Skogsön tillgänglig.

Lås upp andra öar genom att samla ö-stenar. Varje ö har sin egen unika sten. När tillräckligt många stenar har samlats öppnar den relevanta ön.

Skattön är ett undantag som öppnar var 12:e timme för endast 20 strider.

SPELFUNKTIONER

Ö-knappen - öppna ö-skärmen. Hjälteknappen - öppna hjälteskärmen.

Spellägesknappen - växlar mellan vanligt och snabbt spelläge. På ö-skärmen:

Knapp för att välja ö - bege dig till den valda ön.

SPELFUNKTIONER

På hjälteskärmen:

Knappen för att skapa team - ändra team.

Stridsknappen - bekräfta den valda teamuppsättningen och gå till startsidan. Stridsprestationsmätare - visar det valda teamets vinst- och utbetalningspotential. Manuell valknapp - öppnar sidan för manuellt val av hjälteteam.

Hjältekort - öppnar informationssidan för hjälten.

FRÅNKOPPLINGSPOLICY

P.g.a. naturen hos spelets kommunikationsmedium kan spelare uppleva avbrott, fördröjningar och avbrutna spel. Om detta händer kommer spelet att återställas till senast kända skede.

Om en frånkoppling skulle ske efter att en satsning har gjorts, men innan det aktuella spelet spelats klart, kommer nästa spelsession att starta i början av det spel som avbröts.

Eventuella fel i spelet ogiltiggör alla utbetalningar.

Datum för senaste ändring: 2023-05-22