Luck o' the Roulette

Spelets mål:

Luck O’ The Roulette är ett spel med fasta odds baserat på roulette. Roulette-hjulet har 38 numrerade slots (0-36 och ett pottspel) och varje kan man satsa på. Hjulet snurras åt ett håll och en kula snurras i hjulet åt motsatt håll. Kulan hamnar i ett av numren eller på pott-spelfältet. Om du satsade på alternativet där kulan hamnade, har du vunnit.

Så här spelar du:

• Det finns två bord och hjulet:
    • Spelbordet, där satsningar kan placeras.
    • Neighbours-bordet, där Neighbours-spel kan placeras. (Neighbours-bordet kommer man till via ett klick på den lilla bilden ovanför huvudspel-rutan och spelbordet kommer man till via ett klick på lilla bilden ovanför huvudspel-rutan.)
    • Roulette-hjulet.
  • De olika markervärdena som kan användas för att placera spel, visas i markerstapeln. Klicka på en marker i markerstapeln för att välja den.
    • Markerstapeln visas till vänster om det aktuellt valda bordet.
  • För att placera ett spel, klickar du på det önskade markervärdet och sedan på numret du vill satsa på. Det valda numret markeras tills du släpper muspilen. Markerstapeln kan scrollas.
    • Det finns många olika slags spel i Roulette, inklusive spel på flera nummer med endast en marker. Alla spelsätt är listade i sektionen SPELSÄTT OCH VINSTTABELL nedan.
  • Om du vill placera ett extraspel med ett annat värde, klickar du på en marker med annat värde. När du lägger en mouse over på ett möjligt spel, visas ett pop up fönster med speldetaljer.
  • Klicka på UNDO för att ta bort den senaste satsningen som gjordes vid bordet.
  • Klicka på TA BORT SPEL för att ta bort alla spel som just nu är på bordet.
  • Klicka på DOUBLE knappen för att dubbla alla spel som just nu är på bordet.
  • MIN, MAX och TABLE MAX visas högst upp till vänster om spelbordet. Om du klickar på den texten, visas ett pop up fönster med alla bordsgränser.
  • Varje position på bordet har ett minimum-spel och maximum-spel. Om du försöker satsa mer än maximum- eller mindre än minimum-spelet, godkänns spelet inte och ett litet meddelande visas.
  • Information om ditt aktuella spelsaldo och totalt spel visas i nedre delen av spelskärmen.
  • BORDSYTANS indikator visar hur många procent av roulette-hjulet det är som täcks av placerade spel.
    • Klicka på HOLD FOR AUTOPLAY/SPIN för att snurra roulette-hjulet med aktuella insatser.
    • Efter att kulan stannat, placeras en symbol på det vinnande numret från den senaste snurrningen i spelbords-vyn och REBET, DOUBLE & SPIN samt REBET & SPIN knapparna visas.
      • Klicka på REBET för att placera samma spel som i förra omgången.
      • Klicka på DOUBLE & SPIN för att dubbla den senaste insatsen och starta ett nytt spel.
      • Klicka på REBET & SPIN för att placera samma spel som i det senaste spelet och starta ett nytt spel.
  • Resultat-historiken visar de senaste spelresultaten. Den finns till höger om hjulet.

AutoPlay:

• AUTOPLAY modus kan användas för att automatiskt spela flera spel i rad med samma insats.
  • Placera ett spel, håll sedan HOLD FOR AUTOPLAY/SPIN knappen för att öppna Autoplay-panelen. Autoplay-panelen har en slider som kan röras för att välja antalet spel som ska spelas automatiskt. Efter att man valt antalet automatiska spel, klickar man på START AUTOPLAY knappen för att starta dessa spel.

auto play

• Under Autoplay-spel visas antalet kvarstående spel i STOP AUTOPLAY knappen nere till höger i spelskärmen. Tryck på STOP AUTOPLAY knappen när som helst för att avsluta Autoplay-spelen.
  • Det maximala antalet auto spins är 90 och spelaren har möjligheten att välja auto spins på mellan 10 och 90 i och med att röra på slidern (10,20,30,4,50,60,70,80,90). Förinställt är valet med 10 auto spins.

Speltabellen:

• Speltabellen visar de många olika standardspelen du kan placera:
    • Pottspel
    • Straight up
    • Split
    • Street
    • Corner
    • Five
    • Line
    • Column
    • Nästa kolumn
    • 1:a 12
    • 2:a 12
    • 3:e 12
    • Nästa twelve
    • 1-18/19-36
    • Röd/Svart
    • Jämnt/Ojämnt
  • Mer information om spelen kan du hitta i sektionen SPELSÄTT OCH VINSTTABELL nedan.
  • När du har placerat ditt spel, klickar du på SPIN för att starta spelet.

Neighbours-bordet:

• Du kommer till Neighbours-bordet om du klickar på NEIGHBOURS inom spelbordsvyn.
  • Neighbours-bordet ger dig chansen att göra flera sorters spel som inte finns på spelbordet. Dessa specialspel är:
    • Tier
    • Orphelins
    • Voisins Du Zero

• Det finns 5 numrerade NEIGHBOURS-knappar som kan väljas och sedan klickar du på ett nummer på bordet som du vill spela på och numren som är neighbours till vänster och höger.
Exempel:
1. Om du klickar på NEIGHBOURS-knappen med nummer 1 och sedan klickar på nummer 2 på bordet, placeras insatser på nummer 2 och numren bredvid till vänster och höger om 2 (25 till vänster och 21 till höger).
2. Om du klickar på NEIGHBOURS-knappen med nummer 4 och sedan klickar på nummer 2 på bordet, placeras insatser på nummer 2 och 4 nummer till vänster och 4 nummer till höger om 2 (25, 17, 34, 6 till vänster och 21, 4, 19, 15 till höger).
  • Om du klickar på Tier, Orphelins och Voisins Du Zero placeras specialspel, som beskrivet i vinsttabell-sektionen nedan.
  • När du har placerat ditt spel, klickar du på SPIN för att starta spelet.

Roulette-hjulet:

• Om du klickar på SPIN efter att ha gjort din insats, kastas kulan in i Roulette-hjulet.
  • Hjulet snurras åt ett håll och en kula snurras i hjulet åt motsatt håll. Kulan landar på ett av alternativen.
  • Hjulet har många vinst-multiplikatorer: x15, x20, x25, x30, x35, x40, x45, x50, x60 och pott(x100). En multiplikator väljs slumpmässigt under varje snurrning. Multiplikatorerna gäller endast för pottspel.
  • Om kulan landar på alternativet du spelade på, vinner du en utbetalning enligt ditt spel. Beloppet du vunnit adderas till spelsaldot.
  • Alternativet kulan landade på visas högst upp till vänster.

Spelsätt och vinsttabell:

Speltyp

Covers

Beskrivning

Utbetalning

Pottspel

1 slot

En insats på pottspel.

1:14/19/24/29/34/39/44/49/59/99

Straight up

1 nummer

Ett spel på ett enstaka nummer (inklusive 0).

35:1

Split

2 nummer

Ett spel på två nummer (inkl. 0 och Pot) bredvid varandra på bordet.

17:1

Utbetalningen för pottspel är från 1:14/19/24/29/34/39/44/49/59/99

Street

3 nummer

Ett spel på en rad med tre nummer (t.ex. 1, 2, 3).

Spel på "0, 1, 2" eller "0, 2, 3", "potten, 0, 2", "potten, 1, 2" räknas också som street.

11:1

Utbetalningen för pottspel är från 1:14/19/24/29/34/39/44/49/59/99

Corner

4 nummer

Ett spel som omfattar fyra nummer bredvid varandra på bordet. Ett spel som placeras på "0, 1, 2, 3" ses även som corner-spel.

8:1

Five

5 nummer

Ett spel som täcker fem nummer, inkl. potten, 0, 1, 2, 3.

6:1

Utbetalningen för pottspel är från 1:14/19/24/29/34/39/44/49/59/99

Line (dubbelrad)

6 nummer

Ett spel som omfattar två Streets - sex olika nummer på två rader med tre nummer (t.ex. 1, 2, 3 + 4, 5, 6).

5:1

Column

12 nummer

Insatsen läggs på något av fälten som är markerade 2 to 1 (2 till 1) längst ned i layouten och täcker de 12 numren i respektive kolumn.

2:1

Twelve

12 nummer

Insatsen läggs på något av fälten som är markerade "1st 12" (nummer 1–12), "2nd 12" (nummer 13–24) eller "3rd 12" (nummer 25–36) och täcker motsvarande 12 nummer.

2:1

1-18 (Low)

18 nummer

Ett spel på att det vinnande numret är mellan 1 och 18.

1:1

19-36 (High)

18 nummer

Ett spel på att det vinnande numret är mellan 19 och 36.

1:1

Röd

18 nummer

Ett spel på att det vinnande numret är rött.

1:1

Svart

18 nummer

Ett spel på att det vinnande numret är svart.

1:1

Jämn

18 nummer

Ett spel på att det vinnande numret är jämnt.

1:1

Udda

18 nummer

Ett spel på att det vinnande numret är udda.

1:1

Nästa twelve

24 nummer

Ett spel som placeras på linjen mellan valfritt fält som ligger bredvid varandra, markerat "1st 12", "2nd 12" eller "3rd 12", som täcker 12 nummer var.

0,5:1

Nästa kolumn

24 nummer

Ett spel som placeras på linjen mellan två kolumner som markeras "2 to 1" i botten av rutan, som täcker 12 nummer var.

0,5:1

Speltyp

Beskrivning

Tier

Denna speltyp placerar splitspel på 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30, 33/36 och straight bet på potten.

Orphelins

Det här spelsättet placerar splitspel på 6/9, 14/17, 17/20, 31/34 och ett straight-spel på nummer 1.

Voisins Du Zero

Denna speltyp placerar splitspel på 4/7, 12/15, 18/21, 19/22, 32/35, 2 marker på street 0/2/3 och

2 marker på corner-spel 25/26/28/29.

Information om spelet:

• Spelet och spelreglerna är samma i både real-money och play-money modus.
  • När vi satsar på POTT-spelet, visas det högst möjliga vinstbeloppet i högra hörnet högst upp för det spelet.

Spelalternativ:

• Volym: Använd ikonen Volym på för att spela upp spelets musik. Klicka på Volym på-ikonen för att stänga av ljudet Volym av.

• Volymfältet: För att höja eller sänka spelvolymen.
  • Spelljud: Spelljud-rutan är automatiskt aktiverad. Ta bort detta och spelljudet är av.
  • Bakgrundsmusik: Bakgrundsmusik-rutan är automatiskt aktiverad. Ta bort detta och bakgrundsmusiken är av.
  • Turbofunktionen kan användas för att kontrollera spelets hastighet.
  • Turboläge: Rutan för turbofunktionen är automatiskt deaktiverad. Klicka på rutan för att stänga av hjulanimationen.
  • Hjul autozoom: Hjul autozoom-rutan är automatiskt aktiverad. Ta bort detta och Hjul autozoom är av.

• Vinsttabell-text visas under symbolen Symbol för inställningar för inställningar. Om du klickar på det alternativet, visas pop up fönster med alla bordsgränser.

Browser-panelens kommandon:

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Spelregler för att se spelets spelregler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på knappen Insättning  för att lägga till pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95,39 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer mjukvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Game Logs" (spelloggar) när du har loggat in på nytt.

2. Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst.

Datum för senaste ändring: 2023-04-06