tens or better

TENS OR BETTER:

tens oor better mobile euro-min

Målet med spelet Tens or Better är att få en femkortspokerhand som innehåller minst en vinnande kombination. Ju bättre din hand är, desto större utbetalning. Se "BETALNINGSTABELL" i spelet för mer information.

Satsa och klicka på DELA UT för att få 5 kort. Välj sedan de kort du vill behålla av de 5 korten och dra återstående kort. De kort du inte behåller ersätts med de nya korten när du klickar på DRA. Du vinner enligt priserna i betalningstabellen.

Spelinformation:

• Alla sviter (spader, hjärter, ruter och klöver) har samma rankning.
  • Spelet spelas med en enda kortlek med 52 kort.
  • Korten blandas i början av varje spel.
  • Max 5 kort och minst 0 kan hållas för dragning.

Så här spelar du

• Välja SATSNINGAR: En standardsatsning ställs in när du går in i spelet. Du kan öka satsningen genom att klicka på knappen tens vloume 1-min och minska satsningen genom att klicka på knappen tens volume2-min.
  • Satsningsgränserna visas på spelskärmen.
  • BETALNINGSTABELL – Utbetalningar sker i enlighet med BETALNINGSTABELLEN som visas överst på spelskärmen. Det totala vinstbeloppet är utbetalningen i betalningstabellen multiplicerad med det SATSADE beloppet.
  • Betalningstabellen visas priserna för vinnande händer.
  • Klicka på "DELA UT" för att få fem uppåtvända kort.
  • Du kan nu välja att behålla korten som delats ut.
  • Om du klickar på ett kort placeras symbolen "BEHÅLL" på kortet. Om du vill ta bort symbolen "BEHÅLL" klickar du på kortet igen.
  • När du har gjort dina val klickar du på "DRA". Korten som du inte behåller kommer att bytas ut varefter DELA UT anses vara slutförd.
  • Din slutliga vinst baseras på kombinationen av den slutliga uppsättningen kort som visas efter att dragningen har slutförts.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen betalas.
  • Ditt spelsaldo visas i det nedre högra hörnet av spelskärmen.

Inställningar:

tens or better settings-min

• Klicka på inställningsalternativet från hamburgarmenyn för att se inställningarna.
  • HASTIGHET: Man kan välja hastigheten på de avslöjade korten mellan NORMAL- och TURBO-lägen.
  • DELA UT/DRA PÅ: Genom att markera ON-alternativet kan mellanslagstangenten användas för att DELA UT/DRA korten.
  • ÄNDRA BAKGRUNDSFÄRG: Bakgrundsfärgen kan väljas genom att makera önskad färg från de erbjudna alternativen.

BETALNINGSTABELL:

ROYAL FLUSH:

5 kort i samma svit och valörerna 10, knekt, dam, kung, ess betraktas som Royal Flush.

T.ex. 10, knekt, dam, kung, ess i hjärter, spader, klöver eller ruter.

FÄRGSTEGE:

5 kort av samma svit och i efterföljande valörer betraktas som färgstege, förutom 10,knekt,dam,kung,ess.

T.ex. hjärter 2,3,4,5,6, klöver 6,7,8,9,10, spader 5,6,7,8,9, ruter 3,4,5,6,7, etc i följd.

FYRTAL:

4 kort av 5 i samma valör betraktas som fyrtal.

T.ex. 2,2,2,2,5, 5,5,5,5,7, 9,9,9,9,4 betraktas som fyrtal.

KÅK:

3 kort av 5 har samma valör och de återstående 2 har en annan samma valör betraktas som KÅK.

T.ex. 5,5,5 i en valör och 2,2 i en annan valör.

FÄRG:

5 Kort i samma svit och olika nummer som inte är i följd betraktas som färg.

T.ex. hjärter 2,5,ess,7,kung eller spader 3,6,8,knekt,dam etc.

STEGE:

Kort i olika sviter (av 4) och som är i följd betraktas som stege.

T.ex. hjärter 4, ruter 5, klöver 6, spader 7, hjärter 8 betraktas som en stege.

TRISS:

3 kort i samma valör av 5 kort betraktas som triss.

T.ex.  3,3,3,5,6 eller 8,8,8,9,5 etc i samma valör kan övervägas.

TVÅ PAR:

2 kort i samma valör och ytterligare 2 kort i samma valör betraktas som två par.

T.ex. 2,2,3,3,5, Ess,Ess,4,4,6, 5,5,9,9,3, 3,4,3,4,8 etc.

TENS OR BETTER:

Varje 2 kort som har ett värde som är större än eller lika med en knekt kommer att betraktas som Jacks or better

T.ex. 10,10,8,6,5, knekt,knekt,3,4,5, dam,dam,5,6,7, kung,kung,8,7,6, ess,ess,3,4,5 av 5 kort kommer att beaktas

Webbläsarpanelens kommandon:

tens or better browswer panel euro-min

Huvudspelmenyalternativ

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Spelregler för att se spelets spelregler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på knappen Insättningten or better deposit-min  för att sätta in pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 99,13 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Game Logs" (spelloggar) när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas bort mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2.Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. Kontakta kundtjänst när som helst för övriga frågor.