Vilka funktioner har mitt PartyCasino-konto?

PartyCasino -kontot är din kopplingspunkt för att du optimalt ska kunna nyttja alla våra erbjudanden. Du kan exempelvis bara göra in- och utbetalningar eller insatser när du är inloggad. Under Mitt konto kan du se vilka placeringar du gjort och se en lista över alla kontorörelser. Under Mitt konto / Inställningar: Allmänt har du möjlighet att göra personliga inställningar för ditt PartyCasino-konto. Dessutom kan du inom ramen för vårt vänskapsbonussystem värva vänner.