Hur ändrar jag min e-postadress?

För att ändra din e-postadress loggar du in på ditt konto och besöker avsnittet Mina kontouppgifter, eller så klickar du här.

Om du inte har tillgång till din registrerade e-postadress kan du skicka ett e-postmeddelande till operations@partycasino.se med nedanstående information.

• Ange din begäran om att ändra din e-postadress från den som är registrerad hos oss och inkludera ditt fullständiga namn, födelsedatum och den aktuella registrerade e-postadressen som du inte längre har tillgång till.
  • Bifoga också en bild av ditt identitetsbevis (t.ex. ID, pass eller körkort).