Säkerhet

Betalningsprocess

Säkerhet är förmodligen en av de viktigaste aspekterna när det gäller överföringar online - både för dig och för oss. Faktum är att en överföring online är säkrare än en kortöverföring i en affär eller en överföring via telefon eller fax eftersom informationen som överförs online är starkt krypterade genom avancerade logarithmkombinationer. All kommunikation mellan dig och partycasino är också krypterad till maxstyrkan i din browser och använder 128 Bit SSL.

Dina betalningsuppgifter

Vi använder 128 bit Secure Socket Layout (SSL) encryption software. Det innebär att all information du anger i våra formulär online, såsom betalningsuppgifter, skyddas automatiskt. Vi säkrar dina privata uppgifter genom att använda SSL Certificate från VeriSign.

3-D Secure™ protocol (säkerhet för användaren)

Dessutom ger din kortoperatör dig skydd från bedrägligt användande av ditt kort i betalningssituationer genom att kortet inte visas under betalningsprocessen. Kortoperatören ger dig också rätten att bestrida en överföring om de köpta varorna/tjänsterna inte ankom till dig eller om kortet användes olagligt. Fär din säkerhet vid bruk online ställer vi online autentificeringsprotokollen Verified by Visa och MasterCard SecureCode till förfogande.

Vad innebär Verified by Visa?

Verified by Visa är ett nytt sätt att lägga till ytterligare säkerhet när du betalar online. Genom att lägga till ett lösenord till ditt existerande Visakort, garanterar Verified by  Visa att du är den enda som kan använda ditt Visakort online. Det är enkelt att aktivera för ditt existerande Visakort och det är dessutom gratis. Vänligen klicka här för mer information.

Vad är MasterCard SecureCode?

MasterCard SecureCode är ett enkelt och säkert sätt att betala i tusentals butiker online. Genom en privat SecureCode som endast du och din bank känner till skyddas ditt MasterCard konto från obefogat användande av ditt kort när du shoppar på webbsidor som samarbetar med MasterCard SecureCode. Vänligen klicka här för mer information.