Förebyggande åtgärder

Regler för ansvarsfullt spelande

Genom att observera följande regler kommer du att kunna njuta av ditt spelande utan oro:

• Att spela är ett nöje, inte ett sätt att tjäna pengar.
  • Spela bara när du är avspänd och koncentrerad.
  • Ta paus regelbundet.
  • Bestäm i förväg hur mycket du vill spela för i månaden. Oberoende av vår ordinarie inbetalningsgräns kan du välja ett lägre belopp som egen personlig gräns.
  • Öka inte vid ett senare tillfälle den högsta gräns som du bestämt dig för från början. (Observera: Kunders begäran om höjningar av inbetalningsgränser upp till standardgränserna kan endast genomföras efter 72 timmar; du kan även komma att kontaktas inom bolagets kontrollprogram ("monitoring programme").
  • Bestäm vid vilket vinstbelopp du ska avsluta spelet redan innan du börjar spela.
  • Bestäm i förväg hur mycket du får förlora.
  • Spela aldrig i samband med alkoholintag eller medicinering.
  • Spela aldrig när du känner dig nedstämd.

Kontrollera och skydda dig själv

PartyCasino erbjuder flera olika former av personligt skydd för att garantera ansvarsfullt spelnöje och ger gärna information angående spelarnas många olika möjligheter. Vi rekommenderar våra kunder att använda dessa självhjälp-verktyg. Personliga skyddsåtgärder som önskas tas mycket allvarligt och gäller för den överenskomna tidsperioden.

Personlig gräns: dessutom erbjuder PartyCasino alla kunder att göra en minskning av deras inbetalningsgränser till ett belopp som ligger under standardgränsen. PartyCasino kommer endast att bearbeta önskemål att höja personliga inbetalningsgränser tidigast efter 72 timmar; önskemål att sänka gränser kommer att göras meddetsamma.

Självuteslutning: PartyCasino användare kan utesluta sig själva från att delta i det framtida spelutbudet eller skicka en förfrågan om det via e-post. Användare kan utesluta sig själva från spelerbjudandet i 1 månad, 3 månader eller under en obestämd tid.