Larry In Egypt

Larry In Egypt är ett automatspel med 243 olika vinstvarianter i grundspelet – i temaspelet hela 1024 varianter. Du spelar på 5 hjul – i grundspelet med 3 symboler på varje hjul och i gratisspelet 4. Det finns en wildsymbol som ersätter alla symboler utom scattersymboler. Scattersymbolen aktiverar och återaktiverar gratisspel.

Information:

• Spelreglerna och vinstbeloppen är desamma oavsett om du spelar med riktiga pengar eller med låtsaspengar.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 94,53 %.

Så här spelar du:

main_page

• När du börjar spela är insatsen förinställd.
  • Du kan ändra insatsen per way med knapparna + och - vid BET (insats).
  • I det här spelet finns inga linjer. Vinst betalas från vänster till höger i alla positioner utom scattersymbolen som ger utbetalning oavsett position.
left_bet
  • TOTAL BET (total insats) är 100 gånger insatsen.
  • Du startar spelet med SNURRKNAPPEN i mitten till höger.
  • AUTOSPEL: Om du vill använda AUTOSPELSFUNKTIONEN trycker du på SNURRKNAPPEN och håller kvar. Du kan ändra antalet autospel med knapparna + och -. För att påbörja automatiskt spel trycker du på SNURRKNAPPEN.
autospins
  • Obs! Du kan bara använda alternativet AUTOSPEL när du spelar med riktiga pengar.
  • Om du vill avaktivera funktionen AUTOSPIN klickar du på knappen STOP. Du kommer då tillbaka till det ordinarie spelet.
  • Alla vinstsymboler animeras.
  • Totalt vinstbelopp visas i rutan WIN (vinst) längst ned på spelskärmen.
  • Tryck på ? högst upp till vänster för att komma till spelreglerna.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

REGLER

• Tryck på knappen i för att navigera till spelreglerna.

regler

• Tryck på knappen Back to game om du vill gå tillbaka i spelet.
  • Tryck på knappen Paytable om du vill komma till vinsttabellen.
  • Tryck på knappen Paylines (vinstlinjer) om du vill komma till linjespelet.
  • REGLERNA hittar du om du trycker på knappen ► eller sveper höger/vänster på regelsidorna.

Temaspel:

rules_br

rules_fg

Vinsttabell:

vinsttabell

Överföra pengar till kontot

Om du vill överföra pengar till ditt konto trycker du på + i menyn Cashier (kassa). Välj därefter inbetalningsalternativ (program för direktspel) eller tryck på DEPOSIT (inbetalning) i alternativet Cashier i vänsterpanelen i huvudlobbyn. Välj därefter önskat inbetalningsalternativ (nedladdningsprogram).

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om du kopplas bort under det ordinarie spelet eller jackpotspelet slutförs spelet automatiskt av programvaran.

Om du kopplas bort efter att ett spel har aktiverats, eller under bonus- eller temaspelet, startar spelet automatiskt om när du ansluts på nytt, eller återupptas där spelet avbröts.