Grizzly Wins

Spelets mål:

Grizzly Wins är en enarmad bandit med 5 rullar, 3 symboler på varje rulle och 20 linjer. Det finns JOKER- och JOKERX3-symboler som ersätter alla symboler utom gratissnurr- och bonussymbolerna. Bonusspelet Hibernation Sensation aktiveras om 3 eller fler bonussymboler visas på rullarna. Temaspelet med gratissnurrningar aktiveras om 3 eller fler utspridda symboler visas på rullen. 2 Ways 2 Wins – ett nytt temaspel som erbjuder möjligheten att spela från höger till vänster, vänster till höger eller från båda hållen. Avgiften dras när du spelar åt båda hållen. Den är 25 % av total satsning. Ingen avgift dras vid spel med gratissnurrningar och i bonusspel!

Information:

• Spelreglerna och utbetalningarna är desamma oavsett om du spelar med riktiga pengar eller med gratispengar.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95,00 %.

Så här spelar du:

1

• När du börjar spela är insatsen förinställd.
  • Du kan ändra insatsen per linje med knapparna "+" och "-" på satsningspanelen .

2

• Spelet har ett fast antal linjer som inte kan ändras av användaren.
  • TOTAL SATSNING är antalet spelade linjer multiplicerat med satsning per linje.
  • Knappen SNURRA i mitten till höger startar spelet.
  • AUTO-SNURRA: Om du vill använda AUTO-SNURRA-funktionen trycker du på knappen SNURRA . Du kan ändra antalet autosnurrningar med knapparna "+" och "-". För att påbörja autosnurrningar trycker du på SNURRA-knappen .
  • Tryck på knappen SLUTA för att avaktivera funktionen AUTO-SNURRA och återvända till det ordinarie spelet.

3

• Obs! Alternativet AUTO-SNURRA kan bara användas när du spelar med riktiga pengar.
  • Alla vinstsymboler animeras.
  • Totalt vinstbelopp visas i rutan VINST längst ner på skärmen.
  • Resterande spelsaldo visas intill mätaren $ högst upp på skärmen.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

REGLER

• Tryck på knappen "i" för att navigera till spelreglerna.

4

• För att komma tillbaka till spelet trycker du på knappen TILLBAKA TILL SPELET .
  • För att komma till utbetalningstabellen trycker du på knappen UTBETALNINGSTABELL .
  • Om du vill komma till betalningslinjerna trycker du på knappen BETALNINGSLINJER .
  • Du kommer till REGLER om du klickar på knappen ► på regelsidorna.

Funktioner:

5

6

7

Utbetalningstabell:

8

Betalningslinjer:

9

Sätta in pengar på kontot

Om du vill sätta in pengar på ditt konto trycker du på "+" i "Kassa"-menyn. Därefter väljer du önskat insättningsalternativ (direktspelklienter) eller trycker på "INSÄTTNING" i alternativet Kassa i vänsterpanelen i huvudlobbyn. Därefter väljer du önskat insättningsalternativ (nerladdningsbara klienter).

Vad gör jag om jag når mina satsningsgränser?

Om ditt spelsaldo sjunker under lägsta möjliga insats visas ett felmeddelande tillsammans med knappen "INSÄTTNING" . Om du trycker på knappen "INSÄTTNING" så öppnas sidan för insättningar.

Om du vill sätta in mer pengar på ditt konto trycker du på “+”nära ditt saldo som ligger i det övre högra hörnet på skärmen.

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om du kopplas bort under det ordinarie spelet eller jackpottspelet slutförs spelet automatiskt av programvaran.

Om du kopplas bort efter att ett bonus- eller temaspel har aktiverats, startar det bortkopplade bonus- eller temaspelt på nytt eller återupptas där spelet avbröts.