Loot’EnKhamun

SPELETS MÅL:

Loot’EnKhamun är ett fem rullars, noll vinstlinjer och "All Ways" slotspel med 243 möjliga vinstsätt i huvudspelet och 1 024 vinstsätt inom gratisspelen. Symbolerna betalar från vänster till höger i efterföljande kombinationer (Ways) inklusive rulle 1. Hieroglyf-scattersymbolerna ger ingen vinst. Det finns fem olika "hieroglyf"-scattersymboler; en per rulle. När en scattersymbol landar, lyser den lilla replica-hieroglyfen upp till vänster om rullarna. När en av de tre hieroglyf-scattersymbolerna visas var som som helst, aktiveras Loot’EnKhamun gratisspelet. Gratisspelfunktionen kan ej änvändas flera gånger inom gratissnurrningar.

Loot’EnKhamun loggans wild-symbol ersätter alla andra symboler förutom hieroglyf-scattersymbolerna och visas på rullarna 1, 2, 3 och 4 endast inom grundspelet.

clip_image002_0001

The Big One Jackpot:

The Big One jackpot består av fem jackpots i olika nivåer; dessa är - från lägsta till högsta - Blitz Cash Jackpot, Quick Cash Jackpot, Super Cash Jackpot, Mega Cash Jackpot och Colossal Cash Jackpot. Båda jackpottar växer progressivt beroende på spelen som görs. Alla fem nivåer inom The Big One jackpot kan vinnas om man satsar ett belopp - oavsett om man tar hem en vinnande kombination eller inte. Vår jackpot aktiveras slumpmässigt. Ju större insats, desto större chans att vinna en jackpot. Du kan inte få jackpot under pågående gratisspel. Om en jackpot har aktiverats under grundspelet, som också aktiverar gratisspel, spelas och visas jackpottemaspelet efter att temaspelet med gratisspel är klart.

Information:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 93.69%.

Så här spelar du

• När du börjar spela är den totala insatsen förinställd.
  • I det här spelet finns inga linjer. Vinst betalas från vänster till höger i alla positioner utom scattersymbolen som ger utbetalning oavsett position
  • SPELET är 20 gånger insatsen per vinst.
  • Klicka på "SPIN" till höger i bildskärmen (med cirkulära pilar) för att starta spelet. Efter att rullarna slutat snurra betalas samtliga vinnande kombinationer ut enligt vinsttabellen.
  • BERÄKNING AV VINSTSUMMAN: Vinstsymbol-kombinationer kan förekomma från vänster till höger i alla möjliga kombinationer på efterföljande rullar förutom scatters. Endast den högst betalande kombinationen i varje "Way" betalas från vänster till höger på efterföljande rullar inklusive rulle 1 i fall av ett GRATISSPEL. T.ex.: om symbolen Ess visas på rulle 1, 2, 3, 4 och 5 (positionerad på 0, 1, 2, 3 och 4) respektive, görs utbetalningen endast för 5 Ess-symboler.

Rullestruktur-numreringen för vinstkombinationerna i huvudspelet och gratisspel är som följer nedan:

Huvudspelet:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Spel med gratisspel:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

• Om två av samma symboler visas i rullarna 1, 2 och 3 och symbolen visas på rulle 3, betalas way-vinsten ej för 5 av dessa symbol-kombinationer. Men den betalas för 3 separata way-vinster, där dessa 3 av samma symboler som visas på rulle 3 används. T.ex.: om en symbol Nio landar på rulle 1 och 2 och tre symboler av 9 landar på rulle 3, kommer det att finnas 3 olika way-vinster för symbolen 9. Varje way vore en vinst med tre efterföljande förekomster av symbolen 9. Positionen för rullen inom way-vinsterna kommer att vara som följer:
    • 0,1,2
    • 0,1,7
    • 0,1,12
  • Way-vinster multipliceras med den totala insatssumman. Hieroglyf-scattersymbolerna ger ingen vinst. Det finns 243 möjligheter att vinna i huvudspelet och 1 024 inom gratisspelen, eftersom det finns 4 symboler på varje rulle.
  • Varje vinst pga. efterföljande symboler på rullarna eller aktivering av en funktion visas i och med de synliga symbolerna. Också det totala vinstbeloppet visas i kortmeddelandeområdet längst ner på rullarna.
  • Upprepa insats/ändra insats: När du har satsat en gång förs dina inställningar automatiskt över till nästa snurr om det finns pengar så det räcker. Klicka helt enkelt på SNURRA för att spela med samma insats igen. För att ändra insats använder du "+" knappen för att öppna "Optioner" nära SNURRA symbolen.
  • "+" knappen öppnar "Optioner" dialogen där du kan ändra antalet spel och förbereda autospin-regler.
  • Du kan höja eller sänka den totala insatsen med "+" or "-" knapparna i "Optioner" dialogen.
  • Om ditt spelsaldo är lägre än din totala spelinsats, kommer insatsen inte att anpassas till nästa möjliga insats, utan ett meddelande visas med förslaget att satsa lägre eller göra en inbetalning.
  • MAXINSATS knappen ändrar insats till högsta möjliga position.
  • AUTO SPIN dialogen öppnas med ett klick på "AUTO SPIN".
  • För att använda AUTO SPIN funktionen, klickar du på "AUTO SPIN". Med den här funktionen kan du välja bland flera alternativ för "hands free"-spel. Funktionen innehåller följande alternativ:
    • Antal snurr: Spelet snurrar automatiskt det antal gånger du valt i menyn. Du kan välja så många spel du vill ända fram till att saldot är lägre än det placerade spelet.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills vinstsumman är lika med eller högre än summan som angavs.
    • Snurra så länge förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustsumman är högre än summan som valdes.
    • Spela till nästa funktion: Spelet fortsätter automatiskt tills Gratissnurrar eller Bonusspel aktiveras.
    • Spela till jackpott-vinst: Spelet snurrar automatiskt tills du vinner jackpot.
  • Klicka på "STOP" för att deaktivera AUTO SPIN. Medan AUTO SPIN pågår, kan du avbryta spelet genom att klicka på knappen "STOP".
  • Den totala spelsumman visas i INSATS fältet, som visas till vänster om SALDO längst ned i bildskärmen
  • Totalt vinstbelopp visas i rutan WIN (vinst) längst ned till höger på spelskärmen.
  • Kontosaldot visas intill BALANCE (saldo) längst ner på skärmen.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

MENYOPTIONER

• Klicka på clip_image004_0003knappen för att öppna spelets MENY.
  • Klicka på "Lobby" för att lämna spelet.
  • Klicka på "Vinsttabell" för att se utbetalningar.
  • Klicka på "Hjälp" för att se spelregler.
  • Klicka på "Ljud" för att sätta på/stänga av ljudet.
  • Klicka på "Cashier" för att betala in.

Regler:

• Klicka på "Hjälp" i MENYN för att navigera till spelreglerna.
  • Scrolla för att se all hjälpinformation.

SPELREGLER:

• Inga vinstlinjer - All Ways slot - 243 ways i huvudspelet, 1 024 ways inom gratisspel
  • 5 rullars slot - 5 x 3 slots i huvudspelet, 5 x 4 slots inom gratisspelen
  • Utbetalningar görs enligt vinsttabellen.
  • När du klickar på SPIN (snurra) börjar spelet med vald insats (BET).
  • Utbetalningarna visas i vinsttabellen (PAYTABLE).
  • Way-vinster multipliceras med den totala insatssumman.
  • Endast den högsta vinsten på varje möjlig way delas ut.
  • Om vi har 3 eller fler matchande symboler (inklusive wild substitutes), får vi en utbetalning enligt definitionen i vinsttabellen.
  • Way-vinster som förekommer samtidigt på olika positioner på rullen adderas alla till det totala saldot.
  • Alla möjliga vinstkombinationer läggs till i ditt sammanlagda spelkapital.
  • Inga utbetalningar görs för tre eller fler hieroglyf-scattersymboler som visas var som helst på hjulen.
  • Det finns fem olika "hieroglyf"-scattersymboler; en per rulle.
  • Scattersymboler visas ej under gratisspel.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger i efterföljande ordning inklusive rulle 1.
  • Inga utbetalningar görs för hieroglyf-scattersymboler som visas var som helst på hjulen.
  • 3 eller fler hieroglyf-scattersymboler på hjulen aktiverar gratisspel-funktionen.
  • Loot’EnKhamun loggans wild-symbol ersätter alla andra symboler förutom hieroglyf-scattersymboler.
  • Loot’EnKhamun loggan visas endast på hjul 1, 2, 3 och 4.
  • Loot’EnKhamun loggan fungerar endast tillsammans med andra symboler förutom hieroglyf-scattersymboler.

Du kan gå tillbaka till spelet med ett klick på X knappen i högra hörnet av sidan.

Klicka på "Utbetalningstabell" i MENYN för att gå till Utbetalningstabellen.

UTBETALNINGSTABELL

clip_image006_0006

Wild-symbolen med Loot'enKhamun loggan ersätter samtliga symboler förutom hieroglyf-scattersymbolerna.

clip_image008_0006

clip_image010_0006

clip_image012_0005

clip_image014_0005

clip_image016_0005

Loot'enKhamun gratisspelet startas när 3 eller fler hieroglyf-scattersymboler visas var som helst.

clip_image018_0003

x5-500
x4-50
x3-20

clip_image020_0002

x5-100
x4-20
x3-5

clip_image022_0002

x5-25
x4-8
x3-2

clip_image024_0000

x5-15
x4-4
x3-1

clip_image026_0000

x5-12
x4-2
x3-0,8

clip_image028

x5-10
x4-1
x3-0,5

clip_image030

x5-8
x4-0.8
x3-0,4

clip_image032

x5-6
x4-0.6
x3-0,3

clip_image034

x5-4
x4-0.4
x3-0,2

clip_image036

x5-2
x4-0.2
x3-0,1

Alla symboler ger vinst från vänster till höger med undantag för scattersymboler.

Du kan gå tillbaka till spelet med ett klick på X knappen i högra hörnet av sidan.

FUNKTIONER:

Jackpotspel

• Huvudskärmen övergår därefter till jackpotskärmen där alla jackpots och deras värden finns listade på höger sida och ett hjul visas på vänster sida.
  • Det finns 5 olika jackpottar. Varje har en egen färg. Alla fem färger visas på hjulet:
    • Orange färg står för Blitz Cash jackpot.
    • Röd färg står för Quick Cash jackpot.
    • Blå färg står för Super Cash jackpot.
    • Grön färg står för Mega Cash jackpot.
    • Lavendel-färg står för Colossal Cash jackpot.
  • SNURRA knappen visas till höger om jackpot-skärmen. Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar hjulet och stannar vid en viss färg och respektive jackpot delas ut.
  • När en viss jackpot vinns, visas en popup-ruta på jackpotskärmen. Där står vilken jackpot som vunnits och hur mycket den är värd. När du klickar "OK" på popupen tas du till huvudspelskärmen.
  • Du kan se det aktuella värdet för alla fem jackpottar på höger sida av spelskärmen i Loot’ EnKhamun.
  • Ju mer du satsar, desto större chans har du att vinna jackpotten

GRATISSPELET:

• Gratisspelfunktionen aktiveras när 3 eller fler hieroglyf scatter-symboler visas var som helst i rutan.
  • Rutan för funktionen visas. Tre delar visas. De tre första delarna är markerade för att visa vilka som kan väljas när markören dras över dessa.
  • Efter att spelaren har valt plattan, förvandlas den till guld och gratisspelen samt multiplikatorn som vunnits visas inom blocket. Denna summa läggs sedan till sammanlagda summan.
  • Om professorn klarar sig till sista raden av de tre delarna, visas meddelandet "Du har vunnit" och hur många gratisspel samt multiplikatorer spelaren vunnit.
  • Spelaren tas sedan till gratisspel-omgången. Gratisspel visas i 4 X 5 slotvyn.
  • Alla linjevinster via gratisspel multipliceras med den utdelade multiplikatorn.
  • Samtliga scattervinster under gratisspelen ger ingen utdelning.
  • Temaspelet med gratisspel kan inte startas igen under gratisspel. Så fort alla gratisspel förbrukats börjar ett normalt spel.
  • Gratisspelen spelas med samma insats som i spelet som aktiverade gratisspelet.
  • Antalet gratisspel och multiplikatorn för gratisspelen delas ut slumpmässigt.
  • Antalet gratisspel som delas ut vid varje aktivering av gratisspelet är mellan 6 och 30 och multipliceringsvärdet mellan 2 och 8.
  • Gratisspel-vinster läggs till way-vinsterna.

Sätta in pengar på kontot

Du kan betala in pengar till kontot med ett klick på "Cashier" i spelmenyn, där du kan välja betalningssätt.

Spelhistorik

Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbplatsen via datorversionen, klickar på Kasino och väljer "Spelloggar" under menyn Mitt kasino.

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om du kopplas bort mitt under det ordinarie spelet slutförs spelet automatiskt av programvaran.

Om du kopplas bort efter att ett bonus- eller temaspel har aktiverats, startar det bortkopplade bonus- eller temaspelt på nytt eller återupptas där spelet avbröts.

För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst.

Senaste uppdatering: 23/09/2016