The Weather Man

Spelets mål:

The Weather Man är ett slotspel med The Big One Jackpot. Denna slot har fem hjul och 9 vinstlinjer och hur många vinstlinjer som helst kan aktiveras efter spelarens eget gottfinnande. Regnbågssymbolen har dubbel funktion, den betalar som både joker- och scattersymbol. Det finns 4 olika alternerande säsonger i ordningsföljden vinter, vår, sommar, höst. Nästa säsong i ordningen efter den föregående säsongen spelas. På spelskärmen visas en animerad man för varje säsong: mannen i skjorta kommer på sommaren, mannen med paraply kommer på våren, mannen i jacka på hösten och mannen i hatt på vintern. Under varje säsong kan användaren vinna gratisspel. När 3 eller fler scattersymboler visas i spelet, startas funktionen för gratis temaspel. Under gratisspel återskapas jokrar på ett hjul.

The Big One Jackpot:

The Big One Jackpot består av fem jackpots i olika nivåer; dessa är - från lägsta till högsta - Blitz Cash Jackpot, Quick Cash Jackpot, Super Cash Jackpot, Mega Cash Jackpot och Colossal Cash Jackpot. Båda jackpottar växer progressivt beroende på spelen som görs. För varje spel lägger huset till en liten kredit till var och en av de fem pågående jackpotterna. Alla fem nivåer inom The Big One jackpot kan vinnas om man satsar ett belopp - oavsett om man tar hem en vinnande kombination eller inte. Vår jackpot aktiveras slumpmässigt. Ju större insatsen är, desto högre är chanserna att vinna en jackpot. Du kan inte få jackpot under pågående gratisspel.

Information om spelet:

• Spelreglerna och vinstbeloppen är desamma oavsett om du spelar med riktiga pengar eller med låtsaspengar.
  • Jackpotter kan ej vinnas med låtsaspengar.
  • Teoretisk avkastning till spelaren (RTP) i det här spelet är 95,00 %. Under säsongsbyte är RTP konstant oavsett säsongbyte

Så här spelar du:

• När du börjar spela är den totala insatsen förinställd.
  • SATSA: Du kan välja att höja eller sänka spel per linje med "-" och "+" knapparna i dialogen "Alternativ". Om ditt spelsaldo sjunker under din totala spelinsats, kommer insatsen inte att anpassas till nästa möjliga insats, utan ett meddelande visas med förslaget att satsa lägre.
  • LINJER: Nio linjer väljs som standard. Linjer kan ändras genom att klicka på knapparna "-" och "+" i dialogen "Alternativ".
  • Knappen "MAXINSATS" ändrar insats per linje och antal linjer till högsta möjliga position.
  • Knappen "+" öppnar "Alternativ"-dialogen där du kan ändra antalet linjer, spel och förbereda autosnurraregler.
  • Klicka på "SNURRA" till höger på bildskärmen (med cirkulära pilar) för att starta spelet. Efter att rullarna slutat snurra betalas samtliga vinnande kombinationer ut enligt vinsttabellen.
  • Välj AUTOSNURRA för att spela "hands-free". Alternativ:
    • Antal snurrningar: spelet snurrar automatiskt så många gånger som du valt i listmenyn. Du kan välja så många spel du vill ända fram till att saldot är lägre än det placerade spelet.
    • Snurra tills vinsten är samma eller högre: spelet fortsätter automatiskt ända tills vinstsumman är samma eller högre än beloppet som satsades.
    • Snurra tills förlusten inte är högre än: spelet fortsätter automatiskt ända tills den förlorade summan inte är högre än beloppet som satsades.
    • Snurra tills temaspelet aktiveras: spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.
    • Snurra tills jackpotten vinner: spelet snurrar igång automatiskt tills jackpotten knäcks.
  • Tryck på "X" för att stänga AUTOSNURRA-fönstret.
  • Om du vill avaktivera funktionen AUTOSNURRA trycker du på knappen STOPP. Du återvänder då till det ordinarie spelet.
  • Obs! Du kan bara använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
  • Totalt vinstbelopp visas i rutan VINST längst ner till höger på spelskärmen.
  • Resterade spelsaldo visas i räkneverket intill SALDO längst ner till vänster på skärmen.

Menyalternativ

• Klicka på knappen för att öppna spelets MENY.
  • Klicka på "Lobby" för att lämna spelet.
  • Klicka på "Vinsttabell" för att se utbetalningar.
  • Klicka på "Hjälp" för att se spelregler.
  • Klicka på "Ljud" för att sätta på/stänga av ljudet.
  • Klicka på "Kassa" för att göra en insättning.

Regler

• Klicka på knapen Hjälp i MENYN för att navigera till spelreglerna.
  • Bläddra för att se all hjälpinformation.

Spelregler:

• Spela 1-9 linjer.
  • Välj SNURRA för att starta spelet med den aktuellt valda INSATSEN (BET).
  • Insatsbeloppet kan ändras med hjälp av knapparna - och +.
  • Samtliga symboler betalar från vänster till höger, med start från hjulet längst till vänster, förutom scattersymboler som vinner var som helst.
  • Linjevinster multipliceras med satsat belopp per linje.
  • Scattervinster multipliceras med den totala insatsen.
  • Alla vinster, utom jackpotter, betalas ut enligt vinsttabellen.
  • Endast den högsta vinsten på varje linje utdelas.
  • Jackpotvinster betalas enligt vad som anges.
  • Linjevinster, scattervinster och jackpotter räknas samman.
  • Om du har 2 eller fler matchande symboler (inklusive jokersubstitut), får du en utbetalning enligt definitionen i vinsttabellen.
  • Alla möjliga vinstkombinationer läggs till i ditt sammanlagda spelkapital.
  • 3 eller fler scattersymboler aktiverar GRATISSPELFUNKTIONEN.
  • Under gratisspel återaktiveras det ursprungliga antalet gratisspel av 3 eller fler scattersymboler.
  • Spelaren är ansvarig för korrekt val av insats.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Funktioner:

Jackpotspel:

När The Big One Jackpot utlöses visas ett meddelande nedanför de fem hjulen.

• Huvudskärmen övergår därefter till en jackpotskärm när en spelare vunnit jackpotten. På skärmen finns alla jackpotter och deras värden listade på vänster sida och ett hjul visas på höger sida.
  • Det finns 5 olika jackpottar. Varje har en egen färg. Alla fem färger visas på hjulet:
    • Orange färg står för Blitz Cash Jackpot.
    • Röd färg står för Quick Cash Jackpot.
    • Blå färg står för Super Cash Jackpot.
    • Grön färg står för Mega Cash Jackpot.
    • Lila färg står för Colossal Cash Jackpot.
  • Knappen SNURRA visas till höger. Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar hjulet och stannar vid en viss färg och respektive jackpot delas ut.
  • När en viss jackpot vinns, visas en popup-ruta på jackpotskärmen. Där står vilken jackpot som vunnits och hur mycket den är värd. Klicka på "OK" i popup-fönstret för att navigera till huvudspelskärmen.
  • Om flera jackpotter vunnits samtidigt, visas SNURRA-knappen i jackpotskärmen efter att man klickat på "OK" i popup-rutan för att fortsätta spelet.
  • Du kan se det aktuella värdet för alla fem jackpotter längst upp på spelskärmen
  • Ju större insatsen är, desto högre är chanserna att vinna din jackpot.

GRATISSPEL:

• När 3 eller flera scattersymboler visas på skärmen utlöses funktionen GRATISSPEL.
  • När funktionen utlöses kan en av fyra årstider spelas, beroende på i vilken årstid som den vanns (vinter, vår, sommar, höst).
  • Under gratisspel är insatsen per vinst och antal linjer de samma som i spelet som aktiverade spelet.
  • Under gratisspel återaktiveras det ursprungliga antalet gratisspel av 3 eller fler scattersymboler.
  • Kopiering av jokersymbolen kan också ske under gratisspel. Om en specialsymbol (snöman, regn, sol, blixt) visas på hjuet under gratisspel, enligt årstiderna, kommer alla ikoner på denna rulle att ersättas med jokersymboler, förutom de utlösande ikonerna. När jokersymbolen kopierats, är den nya jokern, "mansymbolen" endast en ersättning för linjesymboler och räknas inte mot återutlösare.
  • När alla gratisspelen gjorts, visas ett meddelande som innehåller antalet omgångar som spelats och summan som vunnits.

Vintertemaspel

• 3 eller 6 gratisspel kommer att tilldelas spelaren
  • När den speciella snömanssymbolen visas, ersätts alla andra symboler på det hjulet med jokersymbolen.
  • 3 eller flera scattersymboler återställer funktionen med det ursprungliga antalet gratisspel.

Vårtemaspel

• 2 eller 4 gratisspel kommer att tilldelas spelaren
  • När den speciella regnsymbolen visas, ersätts alla andra symboler på det hjulet med jokersymbolen.
  • 3 eller flera scattersymboler återställer funktionen med det ursprungliga antalet gratisspel.

Sommartemaspel

• 3 eller 4 gratisspel kommer att tilldelas spelaren
  • När den speciella solsymbolen visas, ersätts alla andra symboler på det hjulet med jokersymbolen.
  • 3 eller flera scattersymboler återställer funktionen med det ursprungliga antalet gratisspel.

Hösttemaspel

• 2 eller 5 gratisspel kommer att tilldelas spelaren
  • När den speciella blixtsymbolen visas, ersätts alla andra symboler på det hjulet med jokersymbolen.
  • 3 eller flera scattersymboler återställer funktionen med det ursprungliga antalet gratisspel.

Klicka på knappen "i" i MENYN för att gå till vinsttabellen.

JOKER är också SCATTER

1

JOKERSYMBOL

• 5–1 000
  • 4–140
  • 3–35
  • 2–5

SCATTERSYMBOL

• 5–100
  • 4–20
  • 3–4

JOKERSYMBOL är också SCATTERSYMBOL

Jokersymbolen ersätter all andra symboler

KOPIERAD JOKER

2

Kopierade jokersymboler ersätter alla andra symboler förutom scattersymboler i gratisspel

3

• 5–500
  • 4–90
  • 3–20
  • 2-2

4

• 5–400
  • 4–80
  • 3–15
  • 2–2

5

• 5–300
  • 4–70
  • 3–12

6

• 5–250
  • 4–60
  • 3–10

7

• 5–200
  • 4–50
  • 3–8

8

• 5–180
  • 4–45
  • 3–7

9

• 5–160
  • 4–40
  • 3–6

10

• 5–120
  • 4–30
  • 3–4

11

• 5 – 100
  • 4–25
  • 3–3

Alla symboler ger vinst från vänster till höger med undantag för scattersymboler:

Betalningslinjer:

Överföra pengar till kontot

Du kan sätta in pengar på kontot genom att klicka på "Kassa" i spelmenyn, där du kan välja betalningssätt.

Spelhistorik

Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbplatsen via bordsdatorversionen och väljer menyn "Spelloggar" under "Mitt kasino" via kasinofliken.

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om du kopplas bort mitt under det ordinarie spelet slutförs spelet automatiskt av programvaran. Du kommer att kunna ta reda på resultatet genom att klicka på knappen "Spelloggar" när du har loggat in igen. Efter återkoppling befinner sig spelet i standardsäsongen (dvs. sommar).

Om du kopplas bort efter att ett bonus- eller temaspel har aktiverats, startar det bortkopplade bonus- eller temaspelt på nytt eller återupptas där spelet avbröts. Säsongen kommer att vara densamma som före bortkopplingen.

För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.