Snow Business

Spelets mål:

Snow Business är ett jackpot slotspel med fem rullar, trettio betalningslinjer och gratisspels-funktion. När 3 eller fler utspridda isbergssymboler visas någonstans på skärmen öppnas temaspelskärmen där spelaren ska fånga ett slumpmässigt antal fiskar, som var och en visar ett slumpmässigt antal gratisspel eller en slumpmässig multiplikator för gratisspel. Gratisspelfunktionen kan ej änvändas flera gånger inom gratissnurrningar.

The Big One Jackpot:

The Big One Jackpot består av fem jackpottar på olika nivåer. Nivåerna är - från lägsta till högsta - the Blitz Cash Jackpot, the Quick Cash Jackpot, the Super Cash Jackpot, the Mega Cash Jackpot och the Colossal Cash Jackpot. Alla fem jackpottar växer progressivt beroende på spelen som görs. För varje spel lägger huset till en liten kredit till var och en av de fem pågående jackpottarna. Alla fem nivåer inom The Big One jackpot kan vinnas om man satsar ett belopp - oavsett om man tar hem en vinnande kombination eller inte. Vår jackpot aktiveras slumpmässigt. Ju större insatsen är, desto högre är chanserna att vinna din jackpot. Du kan inte få jackpot under pågående gratisspel.

Information om spelet:

Du kan placera spel på 30 linjer.

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 92,62 %.

Så här spelar du:

• När du börjar spela är insatsen per linje förinställd för alla 30 linjer. Det blir till en totalinsats.
  • INSATS: Du kan välja att höja eller sänka spel per linje med "-" och "+" knapparna i dialogen "Optioner". Om ditt spelsaldo är under din totala insats, anpassas spelen och linjerna inte till nästa möjliga insats, utan ett pop-up-fönster öppnas med optionen att placera en lägre insats eller att göra en inbetalning när du klickar på SNURRA.
  • Upprepa insats/ändra insats: Om du redan placerat ett spel, kommer de valda inställningarna automatiskt att behållas även till nästa spel, förutsatt att du har tillräckligt med spelsaldo på kontot. Klicka helt enkelt på SNURRA för att spela med samma insats igen.
  • MAXINSATS knappen ändrar insats till högsta möjliga position.
  • AUTOSPEL: Du kan använda denna funktion för att välja något av de olika alternativen för automatspel. Funktionen innehåller följande alternativ:
    • Antal snurr: Spelet snurrar automatiskt så många gånger som du valt i listmenyn. Du kan välja så många spel du vill ända fram till att saldot är lägre än det placerade spelet.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills vinstbeloppet är lika högt eller överskrider det belopp du valt.
    • Snurra så länge förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustsumman är högre än summan som valdes.
    • Spela till nästa funktion: Spelet fortsätter automatiskt tills nästa funktion aktiveras.
    • Spela till jackpot-vinst: Spelet fortsätter automatiskt tills du vinner jackpot.
  • Om du vill deaktivera funktionen AUTOSPEL klickar du på knappen STOP. Du kommer då tillbaka till det ordinarie spelet.
  • Tryck X för att stänga AUTOSPIN fönstret.
  • Alla 30 linjer multipliceras med "insatsen per linje" och den totala insatsen visas i BET rutan till vänster om SALDO längst ned på sidan.
  • Totalt vinstbelopp visas i rutan WIN (vinst) längst ned till höger på spelskärmen.
  • Observera: Du kan bara använda alternativet AUTO SPIN när du spelar med riktiga pengar.
  • Kontosaldot visas intill BALANCE (saldo) längst ner på skärmen.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Menyoptioner

• Klicka på clip_image002_0004knappen för att öppna spelets MENY.
  • Klicka på "Lobby" för att lämna spelet.
  • Klicka på "Vinsttabell" för att se utbetalningar.
  • Klicka på "Hjälp" för att se spelregler.
  • Klicka på "Ljud" för att sätta på/stänga av ljudet.
  • Klicka på "Cashier" för att betala in.

Regler

• Klicka på Hjälp i MENYN för att navigera till spelreglerna.
  • Scrolla för att se all hjälpinformation.

Spelregler:

• Du kan spela på 30 linjer.
  • LINJER kan inte ändras.
  • BET (insats) beloppet kan ändras med hjälp av knapparna - och +.
  • När du klickar på SPIN (snurra) börjar spelet med vald insats (BET). Klicka på SPIN (snurra) för att snurra hjulen.
  • När hjulen har stannat utbetalas eventuella vinnande kombinationer på alla 30 linjer eller utspridda vinster enligt vinsttabellen. Vid vinst markeras vinstlinjerna och animeras respektive symboler. Vid scattervinst animeras scattersymbolerna. Enskilda betalningslinjevinster visas i slutet av varje vinstlinje.
  • Linjevinster/Scattervinster visas i fältet under de fem hjulen.
  • MAX BET knappen bestämmer den högsta insatsen för 30 linjer.
  • Utbetalningarna visas i VINSTTABELLEN.
  • Betalningslinjevinster multipliceras med satsningsbelopp per linje.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas på varje betalningslinje.
  • Sammanfallande vinster på olika linjer läggs till summan.
  • Utspridda vinster multipliceras med den totala satsningen och läggs till betalningslinjevinster.
  • Alla vinster görs på betalningslinjer, förutom scatter-isbergsymbolen som ger vinst var som helst.
  • Priser från temaspel läggs till utspridda vinster och vinster på betalningslinjer.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger, förutom det utspridda isberget som betalar var som helst.
  • Wild Snow Business loggan visas var som helst på rullarna 1, 3, och 5.
  • Wild Snow Business loggan visas på rulle 1:
    • Om den visar sig på topposition på rulle 1, KAN den expandera en intilliggande position nedåt (detta är en slumpmässig händelse) och den KOMMER att expandera en intilliggande position till höger.
    • Om den visar sig i mittposition på rulle 1, KOMMER den att expandera en intilliggande position uppåt endast ELLER en intilliggande position nedåt endast ELLER både en intilliggande position uppåt och en intilliggande position nedåt (detta är en slumpmässig händelse), och den KOMMER att expandera en intilliggande position till höger.
    • Om den visar sig på bottenpositionen på rulle 1, KAN den expandera en intilliggande postion uppåt (detta är en slumpmässig händelse) och den KOMMER att expandera en intilliggande position till höger.
  • När Wild Snow Business loggan visas på rulle 3:
    • Om den visar sig i topposition på rulle 3, KAN den expandera en intilliggande position nedåt (detta är en slumpmässig händelse) och KOMMER att expandera en intilliggande position till vänster endast ELLER en intilliggande position till höger endast ELLER både en intilliggande position till vänster och en intilliggande position till höger (detta är en slumpmässig händelse).
    • Om den visar sig i mittposition på rulle 3, KOMMER den att expandera en intilliggande position uppåt endast ELLER en intilliggande position nedåt endast ELLER både en intilliggande position uppåt och en intilliggande position nedåt (detta är en slumpmässig händelse) och KOMMER att expandera en intilliggande position till vänster endast ELLER en intilliggande position till höger endast ELLER både en intilliggande position till vänster och en intilliggande position till höger (detta är en slumpmässig händelse).
    • Om den visar sig i bottenposition på rulle 3, KAN den expandera en intilliggande position uppåt (detta är en slumpmässig händelse) och den KOMMER att expandera en intilliggande position till vänster endast ELLER en intilliggande position till höger endast ELLER både en intilliggande position till vänster och en intilliggande position till höger (detta är en slumpmässig händelse).
  • När Wild Snow Business loggan visas på rulle 5:
    • Om den visar sig på topposition på rulle 5, KAN den expandera en intilliggande position nedåt (detta är en slumpmässig händelse) och den KOMMER att expandera en intilliggande position till höger.
    • Om den visar sig i mittposition på rulle 5, KOMMER den att expandera en intilliggande position uppåt endast ELLER en intilliggande position nedåt endast ELLER både en intilliggande position uppåt och en intilliggande position nedåt (detta är en slumpmässig händelse), och den KOMMER att expandera en intilliggande position till höger.
    • Om den visar sig på bottenpositionen på rulle 5, KAN den expandera en intilliggande postion uppåt (detta är en slumpmässig händelse) och den KOMMER att expandera en intilliggande position till höger
  • Wild Snow Business loggan ersätter alla andra symboler och fungerar bara tillsammans med alla andra symboler förutom den utspridda isbergssymbolen.
  • Expansionen av Wild Snow Business loggan kan även inträffa under gratisspel.
  • Om Wild Snow Business loggan och tre eller fler utspridda symboler visas någonstans på skärmen skulle den utvidgade jokern spelas först följt av temaspelet med gratisspel.
  • Vinster på betalningslinjer utbetalas endast efter att Wilds öppnats.
  • Utspridda vinster utbetalas både före och efter att Wild öppnats. Utspridda vinster betalas endast efter expansion av Wild när antalet utspridda symboler på skärmen är fler än en.

Spelreglerna är desamma oavsett om du spelar med riktiga pengar eller med låtsaspengar.

Du kan gå tillbaka till spelet med ett klick på "Tillbaka" knappen i vänstra hörnet av sidan.

Funktioner:

Jackpotspel:

• När The Big One Jackpot träffas, visas meddelandet "Du vinner jackpot omgången!”.
  • Huvudskärmen övergår därefter till jackpotskärmen där alla jackpots och deras värden finns listade på vänster sida och ett hjul visas på höger sida.
  • Det finns 5 olika jackpottar. Varje har en egen färg. Alla fem färger visas på hjulet:
    • Orange färg står för Blitz Cash Jackpot.
    • Röd färg står för Quick Cash Jackpot.
    • Blå färg står för Super Cash Jackpot.
    • Grön färg står för Mega Cash Jackpot.
    • Lila färg står för Colossal Cash Jackpot.
  • SNURRA-knappen visas på höger sida. Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar hjulet och stannar vid en viss färg och respektive jackpot delas ut.
  • När en viss jackpot vinns, visas en popup-ruta på jackpotskärmen. Där står vilken jackpot som vunnits och hur mycket den är värd. Med ett klick på "OK" i pop-up-fönstret kommer du till huvudspelsidan.
  • Om flera jackpottar vunnits samtidigt, visas SPIN-knappen i jackpotskärmen efter att man klickat på "OK" i popup-rutan. Så fortsätter spelet.
  • Du kan se det aktuella värdet för alla fem jackpottar på höger sida av spelskärmen i Snow Business.
  • Ju mer du satsar, desto större chans har du att vinna jackpotten.

GRATISSPELET:

• Temaspelet Gratisspel startas när 3 eller fler utspridda isbergssymboler visas någonstans i vyn.
  • Temasidan visas då. Fiskar, sälar och ubåt-teleskop kommer slumpmässigt upp från hålen i isen.
  • Spelarna måste fånga ett slumpmässigt antal fiskar för att vinna gratisspel och gratisspel-multiplikatorer. Sälen och ubåtsteleskopet kan inte fångas och ger inga priser.
  • När temaspelet är över visas resultaten med "OK"-knappen. Med ett klick på "OK" går spelet tillbaka till huvudspelskärmen och gratisspelen börjar.
  • Alla linjevinster via gratisspel multipliceras med den utdelade multiplikatorn.
  • Alla utspridda vinster under gratis snurrningar multipliceras med den utdelade multiplikatorn.
  • Antalet gratissnurrningar och multiplikatorn för gratissnurrningar som utdelas är slumpmässiga.
  • Högst 25 gratissnurrningar utdelas och den högsta multiplikatorn för gratissnurrningar är 10x.
  • Gratisspel spelas med samma antal linjer och satsning per linje som det utlösande spelet.
  • Vinster från gratisspel läggs till utspridda och betalningslinjevinster.
  • Om jokersymbolerna visas under gratissnurrningar spelas jokerexpansionen följt av linjeutbetalningar varefter gratissnurrningarna fortsätter.
  • När tre eller fler utspridda isbergssymboler visas någonstans i vyn och samtidigt en eller flera av dessa utspridda isbergssymboler angränsar (till vänster, höger, uppåt, nedåt) till Snow Business-jokerlogotypen, betalas vinsten för den utspridda symbolen, jokern expanderar, den utspridda symbolen betalas igen (om någon) och temaspelet med gratissnurrningar aktiveras.
  • Temaspelet med gratisspel kan inte startas igen under gratisspel. Så fort alla gratisspel förbrukats börjar ett normalt spel.

Vinsttabell:

Klicka på "Utbetalningstabell" i MENYN för att gå till Utbetalningstabellen.

clip_image003_0004

Snow Business-jokerlogotypen kan förvandlas till alla symboler till vänster, höger, ovanför eller under och göra dessa till jokrar. Den kan ersätta alla symboler förutom scatter-isberget.

clip_image004_0006

Snow Business gratisspelfunktionen startas när 3 eller fler scatter-isbergsymboler förekommer var som helst.

• x5-10
  • x4-4
  • x3-2
  • x2-1
clip_image007_0008
  • x5-1 000
  • x4-300
  • x3-100
  • x2-50
clip_image005_0005
  • x5-500
  • x4-200
  • x3-75
  • x2-30
clip_image006_0009
  • x5-250
  • x4-100
  • x3-30
  • x2-10
clip_image008_0009
  • x5-200
  • x4-50
  • x3-20
  • x2-4
clip_image009_0007
  • x5-100
  • x4-30
  • x3-5
clip_image010_0009
  • x5-50
  • x4-15
  • x3-3
clip_image011_0006
  • x5-40
  • x4-12
  • x3-3
clip_image012_0008
  • x5-30
  • x4-10
  • x3-2
clip_image013_0005
  • x5-15
  • x4-8
  • x3-2
    clip_image014_0007
  • x5-10
  • x4-6
  • x3-2

Alla symboler betalar från vänster till höger, förutom scattersymbolen.

Betalningslinjer:

clip_image016_0002

Överföra pengar till kontot

Du kan betala in pengar till kontot med ett klick på "Cashier" i spelmenyn, där du kan välja betalningssätt.

Spelhistorik

Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbplatsen via datorversionen, klickar på Kasino och väljer "Spelloggar" under menyn Mitt kasino.

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om du kopplas bort mitt under det ordinarie spelet slutförs spelet automatiskt av programvaran.

Om du kopplas bort efter att ett bonus- eller temaspel har aktiverats, startar det bortkopplade bonus- eller temaspelt på nytt eller återupptas där spelet avbröts.

För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Senaste uppdatering: 23.09.2016