Big Hits Blazinator Jackpot King

Introduktion

1. Vi presenterar Big Hits Blazinator™ Jackpot King, vår 6x4-onlinespelautomat med obegränsade Big Bonus-gratissnurr med klibbiga wilds och ökande multiplikatorer. Håll utkik efter eldklotsmodifierare för att öka din gratissnurrupplevelse!

Steg 1: Komma igång

1. Tryck på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Tryck på "SNURRA" för att starta ditt spel.

Steg 2: Hur man spelar

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som dyker upp på hjulen bildar en linje med 3, 4, 5 eller 6 matchande symboler (med start från vänster) på någon av vinstlinjerna, så vinner du. Alla eventuella vinnande linjer markeras och betalas ut till ditt kontosaldo.
  • 3 bonus-scattersymboler på hjulen aktiverar Big Bonus-gratissnurr.

Wildsymbol

• Wildsymbolen kan dyka upp på alla hjul i grundspelet och på hjul 2–6 under Big Bonus-gratissnurr.
  • Wild ersätter alla symboler förutom scatter.
  • Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

Bonus-scattersymbol (rött eldklot)

• 3 bonus-scattersymboler på hjulen aktiverar Big Bonus-gratissnurr.
  • Om du trycker på 1 av bonus-scatterymbolerna avslöjas Big Hit-nivån för gratissnurr-funktionen.
  • Den inledande Big Hit-nivån sträcker sig från x10 till x50 och kan öka upp till x500 under Big Bonus-gratissnurr.
  • De tillgängliga Big Hit-nivåvärdena är (i gånger insatsen): 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 50, 60, 80, 100, 125, 150, 200, 500.
  • Ju fler bonus-scattersymboler som landar på hjulen, desto bättre chans på en större inledande Big Hit-nivå för spelaren.

Big Bonus-gratissnurr

• Big Bonus-gratissnurr börjar alltid med 1 Big Hit.
  • En Big Hit definieras som när spelaren uppnår en vinst som är lika med eller över Big Hit-nivån på ett enskilt gratissnurr.
  • Antalet Big Hits visas på Big Hit-mätaren ovanför hjulen och minskar med 1 varje gång spelaren uppnår ett Big Hit under ett enskilt snurr.
  • Under Big Bonus-gratissnurr hålls alla wildsymboler som landar på hjulen på plats under resten av funktionen.
  • Under Big Bonus-gratissnurr kan alla bonus-scattersymboler som landar på hjulen förbli som ett rött eldklot eller slumpmässigt avslöja ett blått eldklot.
  • Alla röda eldklot på hjulen ökar Big Hit-nivån upp till 3 nivåer. Om den dyker upp under wildsymbolen kommer den också att öka denna wilds aktuella multiplikatorvärde med x1.
  • Wildmultiplikatorer i samma vinstkombination är multiplikativa.
  • Alla synliga blå eldklot kommer att öka antalet Big Hits på Big Hits-mätaren med 1.
  • Den maximala Big Hit-nivån är x500. Det maximala antalet Big Hits tillåtna i gratissnurromgången är 5. När de nås kommer endast röda eldklot att dyka upp på hjulen, men de kommer inte att öka Big Hit-nivån.
  • Gratissnurr avslutas när Big Hit-mätaren når 0.
  • Grundinsatsen som används för att aktivera gratissnurr kommer att användas så länge gratissnurren varar.
  • I slutet av gratissnurren visas totalvinsterna för snurren. Alla vinster sätts in på spelarens konto varpå det vanliga spelet återupptas.

Gambla (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

• Efter en vinst på 5x insatsen eller högre kommer spelaren att ha valet att inkassera vinsten eller gambla för att försöka vinna ett större pris eller den stora bonusen (Exklusive jackpottvinster).
  • Om spelaren väljer att riskspela visas två hjul.
  • Det vänstra hjulet ger dig chansen att öka kontantvinsten där spelaren kan justera lyckochans/vinstvärde genom att trycka på pilarna - och +.
  • Det högra hjulet ger chansen att vinna Big Hit-snurr, där spelaren kan justera chansen att lyckas/Big Hit-snurr genom att trycka på pilarna - och +.
  • Spelaren kan trycka på någon av riskspelsknapparna för att försöka vinna.
  • Om du landar i den gröna sektionen får du motsvarande vinst. Om du landar i den röda sektionen resulterar det i ett förlorande snurr där spelaren förlorar sina vinster och återvänder till grundspelet.
  • Genom att trycka på inkasseringsknappen under funktionen inkasseras vinsterna.
  • Gambla upp till maximalt 500x insatsvinster eller 5 Big Hit-snurr.

Lock&Load(med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

• Lock&Load är en gamble-funktion som aktiveras när en nära miss av en spelfunktion inträffar (Tillgång till Lock&Load är föremål för operatörens konfiguration och juridiska krav).
  • När 2 scattersymboler är synliga i huvudspelet aktiveras Lock&Load.
  • När den är aktiverad visar Lock&Load-knappen spelkostnaden för ett Lock&Load–snurr.
  • När spelaren väljer Lock&Load-knappen kommer spelet att hålla fast de 2 scattersymbolerna och snurra. Under ett Lock&Load-snurr är endast scattersymboler aktiva, de andra grundspelssymbolerna kan inte bidra till någon vinst eller bonusaktiverare.
  • Om inga nya scattersymboler landar på spelplanen misslyckades gamblingen. Om fler scattersymboler dyker upp aktiveras Big Bonus-gratissnurren.
  • En spelare kan spela så många Lock&Load-snurr som de vill medan den är aktiverad och det finns tillräckligt med pengar att spela kvar för att spela funktionen.
  • Spelaren kan fortsätta med normala grundspelssnurr genom att trycka på snurra-knappen när Lock&Load är aktiverad och inga Lock&Load-snurr pågår. Genom att återuppta normalt spel,
  • När Lock&Load är aktiverat i Autospel* pausas Autospel i 3 sekunder för att ge spelaren möjlighet att aktivera ett Lock&Load-snurr.
  • Om Autospel* pausas för Lock&Load kan spelaren trycka på Snurra-knappen eller vänta 3 sekunder för att återuppta Autospel, och Lock&Load-funktionen kommer att inaktiveras tills ett annat resultat av 2 synliga scattersymboler dras.
  • Om Autospel* pausas för Lock&Load och spelaren trycker på Lock&Load-knappen stoppas Autospel och ett Lock&Load-snurr aktiveras.
  • *(med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)
  • Lock&Load-insatser bidrar inte till några progressiva jackpottar eller jackpottfunktioner. Progressiva potter och jackpottfunktioner kan inte aktiveras under spel med Lock&Load.

Pottsystemet för den lyxiga jackpottkungen

• Under alla snurr finns chansen att den lyxiga jackpottkung-bonusen kan aktiveras genom att du får 6 överliggande lyxiga jackpottkung-symboler på hjulen 1–6.
  • Pottsystemet för den lyxiga jackpottkungen är tillgängligt på alla insatser på alla spel som är sammankopplade med det lyxiga jackpottkung-systemet.
  • Snurra hjulen för att samla kronsymboler och klättra på vinststegen. Uppnå minst 15 kronsymboler för att komma till funktionens hjulkungssektion.
  • Efter varje snurr kan du VÄLJA EN IKON för att avslöja en av följande:
  • SNURRA – snurra hjulen igen och eventuella ytterligare kronsymboler på hjulen bidrar till vinststegen.
  • INKASSERA – avslutar funktionen och spelaren får en bonusvinst baserad på multiplikatorn av totalinsatsen som uppnåtts på vinststegen.
  • HJULKUNG – om denna avslöjas startar funktionens hjulkungsrunda direkt.
  • Uppnå minst 15 kronsymboler under den lyxiga jackpottkung-bonusen för att få hjulkungsbonusen.
  • Hjulkungsfunktionen är ett tombolaliknande hjul som består av stora vinstmultiplikator-segment och progressiva pott-segment.
  • Snurra hjulet för att vinna antingen en stor totalinsatsmultiplikator eller en jackpott.
  • OBS – De lyxiga jackpottkung-jackpottarna kan endast vinnas under hjulkungsdelen av bonusen.
  • När en jackpott vinns återställs den till reservsumman och börjar växa igen.
  • Sannolikheten att vinna en jackpott ökar baserat på jackpottens värde (kungliga och majestätiska potter vinns garanterat av ”måste vinnas med”-värdet).
  • Simultana jackpottvinster är inte möjliga. Om två spelare skulle vinna jackpotten samtidigt så vinner spelaren som aktiverade jackpotten först hela jackpottsumman och den andra spelaren vinner reservpotten plus eventuella bidrag som gjorts.
  • Om det inträffar ett kommunikationsfel mellan att en jackpott har vunnits och att den visas på skärmen överförs vinstbeloppet automatiskt till spelarens konto.
  • Medan spelet pågår kan jackpotten inte avbrytas. Om spelet avbryts kan det överblivna beloppet i potten överföras till en annan jackpott.
  • Jackpottar finansieras med bidrag från spelarens insatser med undantag för startbeloppen som finansieras av operatören.

Autospel (föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen ”AUTOSPEL” för att välja hur många ”autospel”-insatser du vill spela.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under autospelsessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel pausas ifall du får någon bonus, inklusive gratisspel, och fortsätter när du återvänder till huvudspelet.
  • Autospel stoppas om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv pott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.

Information om utbetalningar och spelregler

• Radvinster multipliceras med värdet av insatsen på relevant vinstrad.
  • Grundinsatsen definieras som det belopp som krävs för att inleda en standardspelrunda. Detta exkluderar ytterligare satsningar såsom sidoinsatser, satsningar mitt i spelet eller bonusköp.
  • Vinster på olika vinstlinjer läggs ihop.
  • Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på angränsade hjul med start från hjulet längst till vänster. Endast den högsta radvinsten betalas ut på varje rad.
  • Free Spins spelas med samma antal rader och radinsats/totalinsats som det aktiverande spelet.
  • TEKNISKA FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.
  • Spelhistoriken visar en representation av resultatet på skärmen. Vissa grafiska element och spelelement kan variera från spel till spel. Det här påverkar inte spelets resultat.
  • Under demospel har demosaldot ett tak på 1 000,00 (eller motsvarande i annan valuta).

Datum för senaste ändring: 2023-12-13