Cash Cruise

Huvudspelskärm

Spelets mål:

Cash Cruise är ett slotspel med 5x3 rullar och 9 variabla linjer med Cash Flash Jackpot funktion. Du vinner baserat på kombinationen av olika symboler som visas på de valda vinnande vinstlinjerna. I "VINSTTABELLEN" nedan visas hur mycket du vinner för varje kombination. För varje satsning som görs, lägger huset till en procentandel av det satsade beloppet till den aktiva jackpottsumman.

Betalningstabell

Vinstlinjer

Information om spelet:

• Du spelar på 9 varierande betalningslinjer.
  • När du börjar spela är den totala insatsen förinställd.
  • TOTAL SATSNING är antalet varierande linjer multiplicerade med valt SATSNINGSVÄRDE.
  • Du kan starta spelet genom att trycka på knappen SNURRA med vald SATSNING och LINJER.
  • Utbetalningar visas i BETALNINGSTABELLEN.
  • INSATSBELOPPET kan ändras med hjälp av knapparna  och .
  • Vinstlinje-vinster multipliceras med beloppet "insats per linje" och läggs till andra vinstlinje-vinster.
  • Flickan ersätter samtliga symboler förutom det utspridda skeppet.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger, förutom scatterskeppet som betalar var som helst på spelskärmen.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas ut för varje vald vinstlinje.
  • Om du vinner på flera upplysta linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
  • Temaspelet startar när 3 eller fler scatter-skeppsymboler visas var som helst på rullen.
  • Alla vinstsymboler animeras tillsammans med bakgrund-animationer.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Ca$h Fla$h Jackpot:

Ca$h Fla$h Jackpot är en jackpot som växer med varje insats. För varje snurr lägger huset till ett litet belopp till den rörliga jackpottotalen. Du kan vinna en Ca$h Fla$h Jackpot oavsett om du får en vinstkombination eller ej och oavsett vilket belopp du satsar.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När du deltar i spelet, ställs en förinställd insats/linje in för alla 9 linjer i slotmaskinen. Du kan höja insatsen med ett klick på  knappen till höger om "SPELINSATSEN" eller så kan du sänka spelinsatsen med ett klick på  knappen till vänster. Satsningen justeras inte till nästa möjliga insats om ditt saldo sjunker under den totala satsningen. Klicka på  knappen som visas längst ned på spelskärmen.
  • LINJER:  9 linjer väljs automatiskt.
  • HÖGSTA SATSNING: Klicka på knappen  för att spela med MAXIMAL INSATS  . Om ditt spelsaldo inte räcker stängs det här alternativet.
  • Antalet valda linjer multipliceras med "satsningen per linje". Det totala satsningsbeloppet visas under mätaren "SATSA" längst ned på spelskärmen.
  • Vinsttabell: Vinsttabellen ser du om du antingen klickar på knappen längst ned på spelskärmen bredvid spelinställningarna och ljudsymbolerna eller om du klickar på  knappen till vänster på spelskärmen.
  • För att komma tillbaka till spelet klickar du på knappen  i vinsttabell-rutan eller utanför vinsttabell-rutan.
  • Snurrknappen: Klicka på SPIN (snurra) symbolen för att starta rullarna. När rullarna stannat, betalas eventuellt vinnande kombinationer på de valda linjerna, enligt Vinsttabellen.
  • Resultat: Vinster visas med texter som visas på rullen - det totala vinstbeloppet visas längst ned i rutan, under "VINST".
  • Volym:  symbolen aktiverar spelets musik. Klicka på knappen  för att stänga av volymen .
  • AUTOSPEL: Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för spel med "hands free".
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
    • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal rotationer som valts i slider-menyn. Du kan välja upp till 1 000 spins och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats. Spelare från Storbritannien med UKGC användarnummer har 100 spins.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller högre än: Spelet snurrar automatiskt tills vinstsumman är lika med eller högre än summan som angavs i den numeriska textrutan..
      • Snurra tills förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
        • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
        • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
        • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) sedan är nästa autosnurr tillåten.
    • Om temaspel utlöses: Spelet snurrar tills nästa temaspel startar.

• För att använda auto spin funktionen, klickar du på "AUTOSPIN"  knappen längst ned på spelskärmen. När autospelsfönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill använda. Välj i listmenyn där så är möjligt. Klicka på START för att aktivera valda alternativ och starta spelet. Klicka på "Stoppa autospin" knappen  för att stoppa AUTOSPIN funktionen och för att komma tillbaka till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och valda villkor, kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta med spelet.
  • "AUTO SPIN" optionen är inte aktiv i play-money modus.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din insats, kan du höja eller sänka spelmätaren som visas i spelskärmen.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under SALDO- respektive SATSA-mätaren. Ditt spelsaldo visas längst ner i spelskärmen.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på knappen för spelinställningar  längst ned i spelskärmen, mellan vinsttabellen och ljudsymbolerna.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen för ljudeffekterna med att röra på volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera spelvinst-ljudet.
  • Omgivande ljud: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera bakgrund-ljudet.
  • Snabbsnurrning: Om du väljer detta alternativ är spelet snabbare än en vanlig snurrning.
  • Mellanslag för att snurra: Spelaren kan använda mellanslag för att snurra igång spelet.

Spelregler:

• Du spelar på 9 varierande betalningslinjer.
  • När du börjar spela är den totala insatsen förinställd.
  • TOTAL SATSNING är antalet varierande linjer multiplicerade med valt SATSNINGSVÄRDE.
  • Du kan starta spelet genom att trycka på knappen SNURRA med vald SATSNING och LINJER.
  • Utbetalningar visas i UTBETALNINGSTABELLEN.
  • Vinstlinje-vinster multipliceras med beloppet "insats per linje" och läggs till andra vinstlinje-vinster.
  • Flickan ersätter samtliga symboler förutom det utspridda skeppet.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger, förutom utspridda skepp som ger vinst var som helst
  • Det högsta vinstbeloppet betalas ut för varje vald vinstlinje.
  • Om du vinner på flera upplysta linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
  • Temaspelet startar när 3 eller fler utspridda skeppssymboler visas var som helst på rullen.
  • Alla vinstsymboler animeras tillsammans med bakgrund-animationer.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Vid eventuella fel stryks alla utbetalningar och spel.

Webbläsarpanelens kommandon:

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Spelregler för att se spelets regler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på knappen Insättning  för att lägga till pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Funktioner:

Jackpotspelet:

• En Ca$h Fla$h jackpot kan aktiveras när som helst, antingen under en normal snurrning, autosnurr eller efter gratisspelet.
  • Du kan vinna en jackpott oavsett insats. Ju mer du satsar i varje spel, desto större chans har du att vinna jackpotten.
  • Du blir informerad om eventuella jackpott-vinster i ett meddelandefönster och vinstbeloppet krediteras ditt konto omedelbart.
  • Jackpottens aktuella värde visas högst upp till höger i spelskärmen.

Ship to Shore spel:

• 3 eller fler utspridda skeppssymboler utlöser temaspelet Ship to Shore.
  • Spelaren behöver spela temaspelet Ship to Shore 3 gånger när temaspelet aktiveras.
  • Spelaren måste välja 5 fartyg av 9 för att få veta prisbeloppet.
  • Om en spelare hittar 3 likadana bonussymboler, vilka visas nedan, kommer prisbeloppet att tilldelas spelaren.
  • När en matchning förekommer, delas ett pris värt upp till 1 000 gånger det aktiverande spelet ut till spelaren.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95,04 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Game Logs" (spelloggar) när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas bort mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" längst ned på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. Kontakta kundtjänst när som helst för övriga frågor.