Super Diamond Deluxe

INTRODUKTION

Super Diamond Deluxe är en spelautomat med 5 hjul och 10 rader som innehåller gnistrande diamanter och ädelstenar. Du vinner genom att matcha minst 3 symboler på en vinstrad; alla angränsande vinster betalas ut. Alla symboler är staplade vilket ger spelaren större chans att vinna stort!

INNEHÅLL

Så spelar man
Progressiv jackpott
Autospel
Vinstinformation och spelregler

Så spelar man

Anvisningar

• Tryck på knappen Totalinsats för att öka eller minska din TOTALINSATS.
  • Ställ in önskad totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  • Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta Autospel kan du helt enkelt trycka på stoppknappen som dyker upp där Autospel-knappen fanns tidigare tillsammans med antalet återstående snurr.

Hjulvinster

• Radvinster multipliceras med insatsbeloppet på den vinnande raden.
  • Alla vinster på alla rader läggs ihop och bildar totalvinsten.
  • Alla radvinst-symboler måste befinna sig på en aktiv linje och på angränsade hjul i rad.
  • Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.

Progressiv jackpott

• Den progressiva jackpotten kan vinnas under vilket snurr som helst. Om du får 5 guldhjul under något snurr vinner du den progressiva jackpotten.
  • Den progressiva jackpotten är tillgänglig oavsett insats.
  • Den progressiva jackpottens vinst- och aktiveringsmekanism är helt slumpmässig.
  • När jackpotten vinns återställs den till reservsumman och börjar växa igen.
  • Samtidiga jackpottvinster kan inte inträffa. Skulle två spelare verka vinna jackpotten samtidigt så kommer den första spelaren som aktiverar jackpotten att vinna hela jackpottsumman, den andra spelaren vinner reservpotten plus alla eventuella ytterligare bidrag som gjorts.
  • Om det skulle uppstå anslutningsproblem efter att en progressiv vinst aktiverats men innan den visats på skärmen kommer vinstbeloppet automatiskt att överföras till spelarens konto.
  • Medan spelet är igång kan dess jackpottar inte avbrytas. Om spelet avlägsnas ska det överblivna beloppet överföras till en annan jackpott.
  • När jackpotten vinns återställs den till reservsumman och börjar växa igen.
  • Jackpottar fylls på av spelarinsatser förutom den initiala jackpottsumman som operatören står för.

Autospel

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja "AUTOSPEL" kan du välja att placera upp till 100 insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel genom att trycka på stoppknappen.

Vinstinformation och spelregler

• Radvinster multipliceras med insatsbeloppet på den vinnande raden.
  • Vinster på olika vinstrader läggs ihop.
  • Alla radvinst-symboler måste befinna sig på en aktiv linje och på angränsade hjul i rad. Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.
  • VID FEL FÖRKLARAS ALLA VINSTER OCH SPEL OGILTIGA.

Största möjliga vinst per spelomgång är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen – det som inträffar först (beroende på valuta. Övriga operatörsgränser kan gälla. Värdet baserat på aktiv växelkurs för relativ valuta).