Super Spinner Bar-X

INTRODUKTION

Super Spinner är en spelautomat med 5 hjul och 10 rader som är baserad på det klassiska OXO-temat. Spelet har en spännande Super Spin-funktion där varje spin ger vinst – dessutom finns Jackpot King Promotional Progressive Pot!

Hur man spelar

Anvisningar

• Så spelar du
  • Klicka på knappen för totalinsats för att öka eller minska beloppet för din totalinsats.
  • Välj ett av spelalternativen för att välja ditt spelpris.
  • Klicka på snurra (Spin) för att starta ditt spel. Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.Om symbolkombinationen på hjulen bildar en rad av 3, 4 eller 5 matchande symboler (på angränsande hjul) på en av vinstraderna vinner du. Alla eventuella vinnande rader markeras på spelplanen och betalas ut till ditt saldo.
  • Om 3, 4 eller 5 Super Spin-symboler dyker upp på en vinstrad på angränsande hjul under något snurr aktiveras Super Spins Bonus.
  • Uppnå fem överlappande Jackpot King Bonus-symboler för att få Jackpot King Bonus.

Hjulvinster

• Radvinster multipliceras med radinsatsen för den vinstgivande raden.
  • Samtliga vinster över olika rader adderas samman för att bilda totalvinsten.
  • Alla radvinstsymboler måste dyka upp på en spelad rad och på hjul som är i följd
  • Endast den högsta radvinsten betalas ut per vinstrad.
  • Scatter-vinster adderas samman med eventuella radvinster.

Bonusaktivering

Super Spins

• Om 3, 4 eller 5 Super Spin-symboler dyker upp på en vinstrad på angränsande hjul aktiveras Super Spins Bonus (ju fler Super Spin-symboler som finns på en vinstrad desto högre antal Super Spins får du, upp till maximalt 50).
  • Super Spins spelas på särskilda hjul, och varje snurr under Super Spins ger vinst.
  • Super Spins fortsätter tills alla spins har använts – då får du beloppet som visas i panelen för bonusvinster.
  • Super Spins kan återaktiveras under Super Spins Bonus.

Jackpot King Deluxe: Pottsystem

• Under alla snurr finns det en chans att Jackpot King Deluxe Bonus aktiveras genom att få fram 5 överliggande Jackpot King Deluxe-symboler på hjul 1 till 5.
  • Jackpot King Deluxe: Pottsystem är tillgängligt oavsett insats och spel och är sammankopplat med Jackpot King Deluxe: Pottsystem.
  • Snurra hjulen för att samla kronsymboler och klättra på vinststegen. Uppnå minst 15 kronsymboler så startas Wheel King-sektionen av funktionen.
  • Efter vilket snurr som helst kan du välja en ikon för att få något av följande utfall:
  • SNURRA – då snurras hjulen igen och alla ytterligare kronsymboler som finns kvar hjälper dig på vinststegen.
  • INKASSERA – avslutar funktionen och spelaren får en bonusvinst baserad på multiplikatorn för sin uppnådda totalinsats på vinststegen.
  • WHEEL KING – om denna avslöjas startas Wheel King-sektionen av funktionen direkt.
  • Om man uppnår minst 15 kronsymboler under Jackpot King Deluxe Bonus får man Wheel King Bonus.
  • Wheel King-funktionen är ett tombolaliknande hjul som består av ett Big Win Multiplier-segment och ett Pot-segment.
  • Snurra hjulet för att vinna antingen en stor totalinsats-multiplikator eller en jackpott.
  • OBS! Jackpot King Deluxe: Jackpottar kan bara vinnas under Wheel King-delen av bonusen.
  • När en jackpott vinns återställs den till reservbeloppet och börjar stiga igen.
  • Sannolikheten att vinna en jackpott ökar i takt med att jackpottvärdet stiger (kungliga och majestätiska potter vinns garanterat vid det övre gränsvärdet).
  • Samtidiga jackpottvinster kan inträffa. Skulle två spelare verka vinna jackpotten samtidigt så kommer den första spelaren som aktiverar jackpotten att vinna hela jackpottsumman, den andra spelaren vinner reservpotten plus alla eventuella ytterligare bidrag som gjorts.
  • Om det inträffar ett kommunikationsfel mellan att en jackpott har vunnits och att den visas på skärmen överförs vinstbeloppet automatiskt till spelarens konto.
  • Medan spelet är igång kan jackpotten inte avbrytas. Om spelet avlägsnas ska det överblivna beloppet överföras till en annan jackpott.
  • Jackpottar fylls på med bidrag från spelarinsatser, förutom det initiala beloppet som fylls på av operatören.

Vinstinformation och spelregler

• Radvinster multipliceras med värdespelet på vinstraden.
  • Vinster på olika vinstlinjer läggs till.
  • Alla vinstlinje-symboler måste visas på en spelad rad och på varandra följande hjul med början längst till vänster. Endast den högstaradvinstenbetalasutpåvarje rad.
  • Funktions-symbolerär scatter-vinsteroch belönas när de uppenbarar sig på någon av positionerna på hjulen på valfritt antal spelade rader..
  • Multipla scatter-funktioner kan vinnas i ett enskilt spel.
  • Super Spins spelas med samma insatsbelopp som i rundan som aktiverade Super Spins.
  • Systemfel annullerar samtliga betalningar och spel.

• Största möjliga vinst per spelomgång är 250 000 £ eller 10 000 gånger insatsen – det som inträffar först (eller motsvarande i annan valuta. Övriga operatörsgränser kan gälla).

Datum för senaste ändring: 2019-01-11