Juiced DuoMax

OM SPELET

Juiced DuoMax är en 5 x 3 videoslot med 20 fasta vinstlinjer och en Happy Hour Free Spins som ger vinst åt båda håll (vänster till höger och höger till vänster).

Varje vinstkombination på alla 20 vinstlinjer för varje snurr bidrar till vinstmätaren.
Alla symboler som ingår i den vinnande kombinationen tas bort från spelplanen vilket lämnar tomma fält.
Symbolerna som är ovanför de nu tomma fälten kommer att ramla ner och bilda en ny och komplett spelplan.
Om de nedfallande symbolerna skapar en ny vinst på vinstlinjerna kommer processen att upprepas och linjevinsten betalas och symbolerna faller ner för att fylla de nya tomma positionerna.
När det inte finns fler vinster på spelplanen är huvudspelet avslutat.
När Happy Hour-mätaren nått sitt mål kommer Happy Hour Free Spins att tilldelas.
Happy Hour-mätaren följer inte med vid ändring av insats.
Wild-symbolen ersätter alla andra symboler och kan endast visas på hjul 2, 3, 4 och 5.

DUOMAX

Juiced använder DuoMax-funktionen i Happy Hour Free Spins. Happy Hour har två uppsättningar med hjul och varje vinnande kaskad ökar en multiplikator med ett bestämt värde på varje hjuluppsättning individuellt. Det finns 4 multiplikatorer i Happy Hour, 2 för varje hjuluppsättning, två för vinster från vänster till höger och två för vinster från höger till vänster.

HAPPY HOUR-MÄTARE

I basspelet representeras Happy Hour-mätaren av ett cocktailglas. Det visar antalet samlingar som krävs för att aktivera Happy Hour-funktionen från basspelet såväl som aktuellt insamlat värde. Varje kaskad i basspelet lägger till en samlingspoäng till mätaren. När Happy Hour-mätaren är fylld kommer den att aktivera funktionen under samma spelomgång. När Happy Hour har spelats, återställs Happy Hour-nivån till ett nytt värde mellan %1% och %2% inklusive. Om basspelet fortsätter ge kaskadvinster efter att Happy Hour-målet uppnåtts kommer de extra kaskaderna att räknas mot nästa Happy Hour-räknare tillsammans med det nya värdet.
För att uppmuntra nya spelare att spela startar Happy Hour på %3% av %4% för varje insats.

FREE SPINS (HAPPY HOUR)

Free spins aktiveras genom att klara av Happy Hour-samlingsspåret i basspelet. Antalet free spins som tilldelas är 5. Free spins spelas med samma vinstlinjer och myntinsats som snurret som aktiverade dem. Free spins har 2 uppsättningar med hjul som båda ger vinst från vänster till höger och höger till vänster. Free spins innehåller DuoMax-funktionen som ökar multiplikatorerna för varje kaskad efter en vinst.

Tillgängliga multiplikatorer i Happy Hour DuoMax är x1, x2, x4, x8, x12, x18, x25, x50, x75, x100, x200, x500, x1000 och x2000. Om spelaren når x2000 kommer den att vara låst till detta värde under resterande antal free spins, under innevarande spelomgång. En vinst med 3 av en sort eller 4 av en sort från antingen vänster till höger eller höger till vänster kommer att flytta upp tillämplig multiplikator en nivå. Då 5 av en sort alltid ger vinst både från vänster till höger och höger till vänster kommer båda multiplikatorerna för dessa hjul också att öka med ytterligare en nivå. Till exempel, om en enstaka vinst inkluderar en vinst med 5 av en sort såväl som en vinst med 3 av en sort från vänster till höger så kommer den vänstra multiplikatorn att öka med två steg medan den högra multiplikatorn ökar med ett steg.

KÖP EN BONUS

Köp Bonus låter spelaren köpa free spins-funktionen direkt. Det finns fyra olika valmöjligheter vid köp av bonus. Den första ger 5 free spins för x50 grundinsats, den andra ger 7 free spins för x100 grundinsats, den tredje ger 10 free spins för x200 grundinsats och den fjärde ger antingen 5, 7 eller 10 free spins för 80x grundinsatsen.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra, kan du hitta värdet på vinsten i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
  • Vinster med 5 av en sort ger vinst både från vänster till höger och höger till vänster, men betalas bara en gång i detta spel.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • När vinstlinjerna beräknats kommer de vinnande symbolerna att försvinna och symbolerna ovanför kommer falla ned. Om detta skapar nya vinster kommer processen att upprepas.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, läggs alla vinster till den aktiverande snurrens vinstsumma.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att visa menyn.

• Lobby – För tillbaka spelaren till lobbyn
  • Vinsttabell – Visar spelets information (vinsttabell, vinstlinjer, etc.)
  • Regler – Visar reglerna
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Satsning – Visar en panel för att ändra nuvarande insats
  • Fullskärm – Slå på och av fullskärmsläget.
  • Ljud – Sätt på och av ljud.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

SPELPANEL

• Linjer – Visar antal aktiva linjer.
  • Ändra insats – Visar en panel för att ändra nuvarande insats
  • Insats – Visar nuvarande insats.
  • Snurrknapp - Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.
  • Autospel (om tillgängligt) – Spelarna kan spela utan att behöva klicka på knappen för varje snurr. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Spelarna kan välja ytterligare villkor för att avsluta Autospel i Spelinställningar. Förlustgränsen kan i vissa spelklienter hindra spelaren från att förlora mer än den satta gränsen under en Autospel-session. Klickar du på Autospel-knappen igen, avslutas Autospel.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Inställningar – Visar panelen för inställningar

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion.)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.0%

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 1 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 26/10/2023. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD SYMBOL WILDSYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER-SYMBOL
BUY BONUS KÖP BONUS
BIG WIN STORVINST
SUPER BIG WIN SUPERSTOR VINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGASTORVINST
HAPPY HOUR ROLIGA TIMMEN
JUICY SAFTIG
ZESTY PIKANT
DIVINE GUDOMLIG
FRUITY FRUKTIG
SWEET SÖT

Datum för senaste ändring: 2023-11-13