Dragon Tribe

xNUDGE WILD

En Wild som landar kommer att spränga symbolerna under och öka multiplikatorn med +1 för varje steg den tar, sen expandera för att fylla hela hjulet. Tillsammans med xWays Mystery Symbol så kan multiplikatorn utökas till x6. xNudge Wild kan landa på hjul 2 till 5.

En Wild-symbol som ersätter vilken annan symbol som helst förutom bonus.

xWAYS MYSTERY SYMBOL

xWays Mystery Symbol innehåller 2 till 3 likadana symboler och expanderar hjulen.

xWays-symboler kan landa på samtliga hjul och kan expandera hjulet till 6 symboler högt. Flera xWays Mystery Symbol kan landa under ett spinn.

xWays Mystery Symbol är aktiverad i basspelet och Dragon Spins Extreme.

Hjulen kan expandera till 20736 vinstvägar.

DRAGON SPINS

Aktiveras av 3 bonussymboler. Ytterligare bonussymboler ger 3 ytterligare Dragon Spins var.

Välj mellan två bonuslägen - Dragon Spins för att vinna oftare eller Dragon Spins Extreme för högre risk och högre potential.

Dragon Spins Extreme aktiverar både xWays Mystery Symbol och xNudge Wild funktionerna, medan Dragon Spins bara aktiverar xNudge Wild funktionen.

Minst en xWays Mystery Symbol är garanterad för varje initial kaskad i Dragon Spins Extreme.

DRAGON WILD

Var tredje vinnande kaskad i Dragon Spins gör att en av drakarna blir till en Dragon Wild för resterande del av bonusläget och ger dessutom +2 spinn.

UPP TILL 20 736 VINSTVÄGAR

Vinster beräknas genom att multiplicera värdet på symbolen i vinsttabellen och antalet vinstvägar för den vinnande symbolen. Endast den högsta vinsten per insatsväg betalas ut.

En vinnande kombination betalas från vänster till höger. Tekniska fel ogiltigförklarar alla vinster.

Spelregler

• Dragon Tribe är en videoslot med 3 funktioner: xNudge Wilds, xWays Mystery Symbol och Dragon Spins.
  • Video slot med 6 hjul och upp till 6 rader samt 15 symboler med kaskad.
  • 4096 vinstvägar som standard med xWays Mystery Symbol som kan expandera och ge upp till 20736 vinstvägar.
  • Den teoretiska utbetalningen för det här spelet är 94,41 %.
  • Den simulerade högsta utbetalningen är 28250 gånger insatsen (1:10000000000 rundor).
  • Den teoretiska utbetalningen vid köp av Dragon Spins är 94,43 %.
  • Optimal teoretisk utbetalning när man landar 3 Scatter uppnås genom att välja Dragon Spins bonusläget.
  • Optimal teoretisk utbetalning när man landar 4 eller fler Scatter uppnås genom att välja Dragon Spins Extreme bonusläget.
  • En Wild-symbol ersätter vilken annan symbol som helst förutom bonus.
  • Wild-symboler ersätter den största möjliga vinstkombinationen i enlighet med utbetalningstabellen.
  • Sammanfallande vinster på flera kombinationer betalas ut.
  • En vinstkombination betalas från vänster till höger.
  • Vinstkombinationer och utbetalningar sker i enlighet med vinsttabellen.
  • Olika hjulkonfigurationer används beroende på spelläge (huvudspel eller något av bonuslägena).
  • Kaskad: Vinnande symboler exploderar och tas bort så att nya symboler kan falla in och ytterligare vinster kan ske.
  • Basspelet: Landar 3 bonussymboler aktiveras 10 Dragon Spins, ytterligare bonussymboler ger ytterligare +3 spinn var.
  • xNudge Wild symboler kan landar enbart på de 4 mittersta hjulen – hjul 2, 3, 4 och 5.
  • xNudge Wilds spränger bort symbolerna under och ökar multiplikatorn med +1 för varje steg nedåt, upp till max x6.
  • Flera påföljande xNudge Wild multiplikatorer läggs ihop och summeras. Exempel: x3+x1=x4.
  • xWays Mystery Symbol expanderar hjulen och innehåller 2 till 3 likadana symboler.
  • Symbolernas utbetalningsvärden i utbetalningstabellen visas i samma valuta som insatserna som görs.
  • Tekniska fel ogiltigförklarar alla vinster.
  • Tekniska fel i spelets hårdvara/programvara: alla berörda insatser återbetalas.
  • Spelrundor som inte avslutats inom 90dagar kommer avslutas automatiskt. Då betalas även eventuella ackumulerade vinster ut som är kopplade till den spelrundan. Dessa omgångar kan inte spelas om.
  • Spelrundor med en vinst som kan spelas, och som inte avslutats inom 24timmar, avslutas automatiskt. Ackumulerade vinster som är kopplade till den spelrundan betalas ut.
  • Autospel spelar det valda antalet rundor automatiskt eller när någon av de avancerade inställningarna för autospel har uppfyllts.
  • Om du ändrar inställningar för autospel under en spelrunda kommer alla inställningar att träda i kraft när rundan eller funktionen har avslutats.
  • Vissa autospelfunktioner kan vara obligatoriska i vissa jurisdiktioner.
  • När du spelar med kryptovaluta så återställs alla spelrundor och spellägen automatisk efter 24 timmar. Eventuell ackumulerad vinst kommer utbetalas.

Datum för senaste ändring: 2023-10-09