Astonishing Animals

rsz_main_game_screen

Spelets mål:

Astonishing Animals är ett slotspel med 5x3 hjul och 25 fasta vinstlinjer. Du vinner baserat på kombinationen av de olika symbolerna som visas på vald(a) vinnande betalningslinje(r). I "VINSTTABELLEN" nedan visas hur mycket du vinner för varje kombination.

PayoutsPNG

PaylinesPNG

Information om spelet:

• Spelet spelas med 25 fasta linjer.
  • När du börjar spela är insatsen förinställd.
  • INSATSEN är antalet fasta linjer multiplicerade med den valda INSATSEN/LINJE.
  • INSATSBELOPPET kan ändras med hjälp av knapparna Plus resize 1 och Minu resize.
  • Klicka på snurrknappen om du vill SNURRA med vald SATSNING.
  • Utbetalningar visas i VINSTTABELLEN.
  • Betalningslinjevinster multipliceras med det satsade beloppet per linje och läggs till andra betalningslinjevinster.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas ut för varje vald vinstlinje.
  • Om du vinner på flera upplysta linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger.
  • Om en linjevinst med Wild förekommer, multipliceras vinsten med 2
  • Om 5 wildsymboler visas på rullarna, delas utbetalningen ut för den högst betalade symbolen.
  • Om en vinstlinje startar med en wildsymbol, betalas endast den högsta vinsten ut för wild eller ersatta symbolen.
  • Ticker-meddelandet visas längst ned i spelskärmen.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska i både real-money och play-money modus, förutom att autosnurr-optionen inte är tillgänglig i play-money modus.

Så här spelar du:

• Välja "BETS" (insats): När du deltar i spelet, ställs en förinställd insats/linje in för alla 25 linjer i slotmaskinen. Du kan höja insatsen med ett klick på knappen Plus resize 1 till höger om "INSATS", eller så kan du sänka insatsen med ett klick på knappen Minu resize till vänster. Satsningen justeras inte till nästa möjliga insats om ditt saldo sjunker under den totala satsningen. Klicka på 6 knappen som visas längst ned på spelskärmen.
  • LINJER:  25 linjer väljs automatiskt.
  • HÖGSTA SATSNING: Klicka på knappen Maxbet resize för att spela med MAXIMAL INSATS  . Om ditt spelsaldo inte räcker stängs det här alternativet.
  • Antalet valda linjer multipliceras med "satsningen per linje". Det totala satsningsbeloppet visas under mätaren "SATSA" längst ned på spelskärmen.
  • Vinsttabell: Vinsttabellen kan antingen ses via ett klick på  question mark resize knappen längst ned på spelskärmen, bredvid spelinställningarna och ljudsymbolerna, eller via ett klick på i button resize knappen till vänster om spelskärmen.
  • Du kan gå tillbaka till spelet med ett klick på X button resize knappen i vinsttabellen eller utanför vinsttabell-rutan.
  • Snurrknappen: Klicka på SNURRA Spin button resize för att starta spelet. När rullarna stannat, betalas eventuellt vinnande kombinationer på de valda linjerna, enligt Vinsttabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av gula rutor och animerade symboler i dessa. Det totala vinstbeloppet visas längst ned i rutan, nedanför "VINST".
  • Volym: Använd ikonen Volume resize för att spela upp spelets musik. Klicka på Volume resize -ikonen för att stänga av ljudet No volume resize.
  • AUTOSPEL: Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för spel med "hands free". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
      • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal rotationer som valts i slider-menyn. Du kan välja upp till 1 000 spins och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats. För spelare från Storbritannien är det tillgängliga antalet snurrningar 100.
      • Spela tills vinsten är lika stor eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
      • Snurra så länge förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
        • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
        • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
        • (((Totala satsningar - Totalt vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns), då är nästa autospin tillåten.
      • Om temaspel utlöses: Spelet snurras automatiskt tills nästa temaspel startar.
13
  • Om du vill använda funktionen autospin klickar du på knappen "AUTOSNURRA" (AUTOSPIN) Spin button resize längst ned i spelskärmen. När autospelsfönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill använda. Välj i listmenyn där så är möjligt. Klicka på START för att aktivera valda alternativ och starta spelet. Klicka även på stoppa autospin knappen för att Stop button resize stoppa AUTOSPIN funktionen och återvända till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta med spelet.
  • "AUTO SPIN" optionen är inte aktiv i play-money modus.
  • Upprepa insats/ändra insats: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att åter spela med samma satsning. För att ändra din insats, kan du höja eller sänka spelmätaren som visas i spelskärmen.
  • Tillgodohavande: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort önskad satsning visas under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under SALDO- respektive SATSA-mätaren Ditt spelsaldo visas längst ned i spelskärmen.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på knappen för spelinställningar Game settings button resize längst ned i spelskärmen, mellan vinsttabellen och ljudsymbolerna.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen för ljudeffekterna med att röra på volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera spelvinst-ljudet.
  • Omgivande ljud: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera bakgrund-ljudet.
  • Snabbsnurrning: Om du väljer denna option är spelet snabbare än en ordinarie spin.
  • Mellanslag för att snurra: Spelaren kan använda mellanslag för att snurra igång spelet.

Game Settings panel resize

Spelregler:

• Spelet spelas med 25 fasta vinstlinjer.
  • När du börjar spela är insatsen förinställd.
  • INSATSEN är antalet fasta linjer multiplicerade med den valda INSATSEN/LINJE.
  • Klicka på snurrknappen om du vill SNURRA med vald SATSNING.
  • Utbetalningar visas i VINSTTABELLEN.
  • Betalningslinjevinster multipliceras med det satsade beloppet per linje och läggs till andra betalningslinjevinster.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas ut för varje vald vinstlinje.
  • Om du vinner på flera upplysta linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger.
  • Om en linjevinst med Wild förekommer, multipliceras vinsten med 2.
  • Om 5 wildsymboler visas på rullarna, delas utbetalningen ut för den högst betalade symbolen.
  • Om en vinstlinje startar med en wildsymbol, betalas endast den högsta vinsten ut för wild eller ersatta symbolen.
  • Ticker-meddelandet visas längst ned i spelskärmen.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska i både real-money och play-money modus, förutom att autosnurr-optionen inte är tillgänglig i play-money modus.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Webbläsarpanelens kommandon:

rsz_browser_panel

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Spelregler för att se spelets spelregler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på knappen Insättning 6 för att lägga till pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Djur-urval funktionsspel:

• 3 eller fler bonussymboler aktiverar Djur-urvalfunktionen.
  • Antalet djur du kan välja bland de 10 olika djuren, är samma antal som bonussymbolerna som aktiverade Djur-urvalfunktionen.
  • Varje djur som valts, visar en slumpmässig multiplikator som ger ett pris som mostvarar den totala insatsen, multiplicerad med just denna multiplikator som valts.
  • De möjliga multiplikatorerna för djur-urvalen är X100, X25, X10, X5 eller X2.
  • Den sammanlagda vinsten & antalet urval som är kvar, visas efter varje urval och den totala vinsten läggs till ditt kontosaldo efter att bonusomgången avslutats.

Gratissnurrspel:

• 3, 4 eller 5 Wild-scattersymboler aktiverar 15, 20 eller 25 gratisspel.
  • Under gratisspelens gång, multipliceras samtliga linjer med 3.
  • Djur-urval funktionen och GRATISSPEL-funktionen kan nystartas under gratisspelens gång.
  • Alla linjevinster med wilds multipliceras med 2 i samband med gratisspel-multiplikatorn 3.
  • Det högsta antalet nystarter för gratisspel-funktionen är 15.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95,00 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer mjukvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Game Logs" (spelloggar) när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas ned mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" 6 nere på spelskärmen och gör en insättning.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst.

Datum för senaste ändring: 2019-06-14