Regal Riches

Regal Riches är ett spel med 5 hjul, 30 vinstlinjer och en garanterade jokrar-funktion som kan aktiveras under vilket snurr som helst i grundspelet. Bygg upp din egen skattgömma medan mätarna för Progressive Wilds lagrar jokrar för både den garanterade jokrar-funktionen i grundspelet och den stora bonusrundan med gratissnurrMegabonusrunda med gratissnurr har 88 garanterade jokrar över 10 gratissnurrar!

Så satsar du

Regal Riches har 30 vinstlinjer.

Meny för insatskonfiguration

Tryck på kugghjulet för att öppna menyn för insatskonfiguration.

Mynt

Visar det aktuella antalet mynt som används i spelet.

Insatsen är fast på 30 vinstlinjer.

Myntvärde

Visar aktuellt myntvärde i vald valuta. Ändra genom att välja önskad total insats.

På stationära enheter trycker du på minusknappen (–) för att minska den totala insatsen eller på plusknappen (+) för att öka den totala insatsen.

Tryck på OK för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.

Snurra

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion

Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurrar till aktuell total insats samt med det valda antalet vinstlinjer.

För jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr och där så är tillgängligt förlustgräns, och (valfri) enkelvinstgräns.

När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR och väljer hur många snurr som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar det angivna antalet snurr tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller eventuella aktiverade vinst-/förlustgränser uppnås.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Progressive Wilds-funktion

Varje totalinsats har en motsvarande mätare för Progressive Wilds: Mätare för stora gratissnurrar och grundspelet.

Varje grön ädelsten som dyker upp på hjul 5 oavsett position efter ett snurr i grundspelet ökar mätaren för stora gratissnurrar med 1 joker. Sedan förvandlas den gröna ädelstenen till en jokersymbol. Efter att en stor bonusrunda med gratissnurr har spelats återställs den stora gratissnurr-mätaren till 40 jokrar. Maximalt kan 100 jokrar dyka upp i mätaren för stora gratissnurrar.

Varje blå ädelsten som dyker upp på hjulen oavsett position efter ett snurr i grundspelet ökar mätaren för grundspelet med 1 joker. Sedan förvandlas den blåa ädelstenen till en jokersymbol. Efter att en garanterade jokrar-funktion har spelats i grundspelet återställs mätaren till 5 jokrar. Maximalt kan 50 jokrar dyka upp i mätaren för grundspelet.

Antalet jokrar som dyker upp i var och en av mätarna för Progressive Wilds sparas separat för varje totalinsats och behålls mellan spelsessioner. Välj en annan totalinsats för att se antalet sparade jokrar i varje mätare för Progressive Wilds med den totalinsatsen.

Garanterade jokrar-funktionen

Den garanterade jokrar-funktionen kan aktiveras under vilket snurr som helst i grundspelet som inte ger blåa ädelstenar, gröna ädelstenar eller gratissnurrar.

Om den garanterade jokrar-funktionen aktiveras förvandlas 1 eller flera symbolpositioner på hjulen till en joker. Om en symbolposition som valts ut för att förvandlas till en joker redan innehåller en joker förvandlas den symbolpositionen till en multiplikatorjoker. Multiplikatorn ökar med 1x varje gång samma symbolposition förvandlas, upp till maximalt 5x.

Mätaren för grundspelet minskar med 1 joker varje gång en symbolposition förvandlas. Det totala antalet jokrar som dyker upp i mätaren för grundspelet från det aktiverande snurret kommer garanterat att tilldelas under funktionen.

Om fler än 1 multiplikatorjoker ersätter i en linjevinst multipliceras utbetalningen för den vinsten med summan av de tilldelade multiplikatorerna.

Vinster beräknas efter att alla förvandlingar är klara.

Stora bonusrundan med gratissnurr

Den stora bonusrundan med gratissnurr aktiveras när 2 bonus-scattersymboler dyker upp på hjul 1 till 4 och en grön bonus-scattersymbol dyker upp på hjul 5. Den stora bonusrundan med gratissnurr kan också aktiveras om mätaren för stora gratissnurrar når 100 jokrar.

Aktivering av den stora bonusrundan med gratissnurr ger 10 gratissnurrar.

Under varje gratissnurr kan 1 eller flera symbolpositioner på hjulen förvandlas till en joker. Olika antal symbolpositioner kan förvandlas under varje gratissnurr. Om en symbolposition som valts ut för att förvandlas till en joker redan innehåller en joker förvandlas den symbolpositionen till en multiplikatorjoker. Multiplikatorn ökar med 1x varje gång samma symbolposition förvandlas, upp till maximalt 5x.

Mätaren för stora gratissnurrar minskar med 1 joker varje gång en symbolposition förvandlas. Det totala antalet jokrar som dyker upp i mätaren för de stora gratissnurrarna från det aktiverande snurret kommer garanterat att tilldelas under bonusen, men kan inte tilldelas under ett enskilt gratissnurr.

Om fler än 1 multiplikatorjoker ersätter i en linjevinst multipliceras utbetalningen för den vinsten med summan av de tilldelade multiplikatorerna.

Den stora bonusrundan med gratissnurr kan inte återaktiveras.

Gratissnurrar spelas med samma totala insats och med samma antal vinstlinjer som det aktiverande snurret.

Vinster beräknas efter att alla förvandlingar är klara.

De hjul som används i den stora bonusrundan med gratissnurr skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.

Megabonusrundan med gratissnurr

Megabonusrundan med gratissnurr aktiveras när 2 bonus-scattersymboler dyker upp på hjul 1 till 4 och en guldfärgad bonus-scattersymbol dyker upp på hjul 5.

Om megabonusrundan med gratissnurr aktiveras får du 10 gratissnurrar med 88 garanterade jokrar.

Under varje gratissnurr kan 1 eller flera symbolpositioner på hjulen förvandlas till en joker. Olika antal symbolpositioner kan förvandlas under varje gratissnurr. Om en symbolposition som valts ut för att förvandlas till en joker redan innehåller en joker förvandlas den symbolpositionen till en multiplikatorjoker. Multiplikatorn ökar med 1x varje gång samma symbolposition förvandlas, upp till maximalt 5x.

Mätaren för megagratissnurrar minskar med 1 joker varje gång en symbolposition förvandlas. 88 garanterade jokrar tilldelas under bonusen men kan inte tilldelas under ett enskilt gratissnurr.

Om fler än 1 multiplikatorjoker ersätter i en linjevinst multipliceras utbetalningen för den vinsten med summan av de tilldelade multiplikatorerna.

Megabonusrundan med gratissnurr kan inte återaktiveras.

Gratissnurrar spelas med samma totala insats och med samma antal vinstlinjer som det aktiverande snurret.

Vinster beräknas efter att alla förvandlingar är klara.

De hjul som används i megabonusrundan med gratissnurr skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.

Alternativ

Alla ljud

• Sätt på och stäng av spelljud.

Musik

• Sätt på eller stäng av musik.

Ljudeffekter

• Sätt på eller stäng av ljudeffekter.

Regler

Missbruk eller funktionsfel ogiltigförklarar alla utbetalningar och spel.

Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje betalas ut. Linjevinster multipliceras med myntvärdet på den vinnande linjen. Sammanfallande linjevinster på olika vinstlinjer läggs ihop.

Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.

Jokersymboler dyker upp under den garanterade jokrar-funktionen i grundspelet. Jokersymboler dyker upp under den stora bonusrundan med gratissnurr och megabonusrundan med gratissnurr.

Jokersymboler är en joker och ersätter alla symboler utom bonussymbolen i grundspelet, den stora bonusrundan med gratissnurr och megabonusrundan med gratissnurr.

Den blå gratissnurrsymbolen dyker endast upp på hjul 1, 2, 3 och 4 i grundspelet.

Gröna och guldfärgade gratissnurrsymboler dyker endast upp på hjul 5 i grundspelet.

Vinster visas i vald valuta.

Oavsett insatsstorlek kan det i vissa jurisdiktioner finnas ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se vinsttabellen för mer information. En transaktion innefattar resultatet av bonusen plus utfallet som aktiverade bonusen. Om vinsttaket nås under bonusen avslutas bonusen omedelbart oavsett om fler gratissnurrar återstår eller inte.

El retorno teórico total para el jugador es del 94.21%

Ytterligare information

Immateriell egendom

© 2022 IGT. De varumärken och/eller tjänstebeteckningar som används häri är antingen varumärken eller registrerade varumärken tillhörande IGT, dess dotterbolag eller dess licensgivare.

Senast uppdaterat 13 juni 2022

Datum för senaste ändring: 2022-11-24