Mystic Orbs

Spelbeskrivning

Mystic Orbs är en slot med 5 hjul, 5 rader, fallande symboler och klustervinster. Spelet kommer med fallande symboler, Avalanches, Orbs, en funktionsrad och ett Free Drops bonusspel.

Det finns 2 Orbs i spelet, Orbs och Charged Orbs och de är båda wild-symboler. Orben aktiverar funktionen vertikalt rakt ovanför uppe på funktionsraden och Charged Orbs aktiverar alla funktioner som för närvarande finns på funktionsraden. 6 olika funktioner kan förekomma på funktionsraden; Upgrade, Orb Siege, Multiplier, Orb Payout, Extra Life och Bonus.

Vinnande symboler, klot och funktioner på funktionsraden exploderar och gör plats för nya symboler att falla in. Trigga bonusspelet genom att samla 5 Orbs eller genom att aktivera bonusfunktionen på funktionsraden.

Insatsbelopp och saldo visas alltid i informationsfältet längst ner i spelvyn i den valuta som spelaren har valt. Denna information är alltid tillgänglig under hela spelet. Vinster visas i den valda valutan i mitten av informationsfältet längst ner i spelvyn när du spelar i liggande läge, och längst upp i spelvyn när du spelar i porträttläge.

Vinstlinjer

Ett vinnande kluster består av 5 eller fler identiska symboler, wild-symboler eller Orbs som är antingen vertikalt eller horisontellt sammankopplade och spelets RTP är definierat i spelreglerna.

Specialsymboler

Spelfunktioner

Bonusspel

Orbs samlas kontinuerligt in under basspelet. 5 insamlade Orbs under en spelrunda i basspelet triggar bonusspelet. Endast 5 Orbs kan samlas in i basspelet. Ytterligare Free Drops delas ut varje gång ytterligare 5 Orbs har samlats in i bonusspelet.

Spelregler

1. Mystic Orbs är en slot med 5 hjul, 5 rader, fallande symboler och
  2. Spelets minimala insats är 2,00 kr, och den maximala insatsen är 1 000,00
  3. Varje insats är 100
  4. Ett vinnande kluster består av 5 eller fler identiska symboler, wild-symboler eller Orbs som är antingen vertikalt eller horisontellt
  5. En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på
  6. Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin (om Auto Spin finns tillgängligt i den aktuella jurisdiktionen). Håll nere Spin-knappen för att välja antal rundor att spela automatiskt eller använd Auto Spin-knappen.
  7. Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt
  8. Vinster presenteras i spelarens valuta eller i mynt (om spel i mynt finns tillgängligt i den aktuella jurisdiktionen). Spelaren kan själv ändra i Inställningar.
  9. Mystic Orbs spelas i två lägen; Normalläge och Bonusläge med Free
  10. Wild-symbolen ersätter alla symboler utom Om ett vinnande kluster består av endast wild-symboler utan några utbetalningssymboler, betalar wild-symbolen ut som den högst värderade symbolen.
  11. Det finns 2 Orbs i spelet, Orbs och Charged Orbs och de är båda wild-symboler. Orben aktiverar funktionen vertikalt rakt ovanför uppe på funktionsraden och Charged Orbs aktiverar alla funktioner som för närvarande finns på Både Orbs och Charged Orbs samlas in.
  12. Orbs som inte bidrar till vinnande kombinationer exploderar och tar bort alla angränsande Orbs som bidrar till vinnande kombinationer tas bort med sina respektive vinnande kluster.
  13. Funktionsraden har 5 platser som fylls individuellt med en funktion i början av en spelrunda eller Free Drop, eller förblir tomma. Utlösta funktioner tas bort och nya funktioner kan läggas till i de tomma
  14. Det finns 6 funktioner i spelet; Upgrade, Orb Siege, Extra Life, Multiplier, Orb Payout och
  15. Funktion: Upgrade

Väljer slumpmässigt en symboltyp i spelvyn och uppgraderar alla dess förekomster på symbolytan i upp till 3 Avalanches. Uppgraderingen sker till en symboltyp av högre värde eller till wild-symboler. Funktionen exekveras före utbetalningen av detaktuella resultatet och den kan triggas igen.

1. Funktion: Orb Siege

En av Orbens angränsande symboler väljs för att ersätta upp till 4 omgivande symboler med instanser av den valda symbolen eller av wild-symboler. Varje Siege- funktion utökar ersättningsmönstret runt Charged Orbs med upp till 4 instanser utåt från Orben. Funktionen exekveras före utbetalningen av det aktuella resultatet.

1. Funktion: Multiplier

Multiplikatorvärdet adderas till den totala multiplikatorn. Den totala multiplikatorn tillämpas på alla aktuella och efterföljande vinnande kombinationer samt på Orb Payout-funktioner.

1. Funktion: Orb Payout

Värdet på funktionensplatsen multipliceras med den placerade insatsen och betalas ut före utbetalningen av klustervinster. Funktionen förekommer bara i bonusspelet.

1. Funktion: Extra Life

Ger ett extra symboldropp när inga fler vinnande kombinationer uppstår i den aktuella spelomgången. Funktionen exekveras i slutet av en Avalanche-cykel och förekommer bara i basspelet.

1. Funktion: Bonus

Ger inträde till bonusspelet i slutet av spelomgångens Avalanche-cykel när inga ytterligare aktiverade funktioner återstår. Funktionen förekommer bara i basspelet.

1. Flera funktioner som triggas i samma resultat kommer att exekveras i följande ordning:
  • Multiplier
  • Orb Payout
  • Upgrade
  • Orb Siege
  • Extra Life
  • Bonus
  1. Alla klustervinster i det aktuella symboldroppet samlas in och sedan exploderar alla symboler som ingick i en vinnande kombination, alla utlösta funktioner och alla De återstående symbolerna faller vertikalt tills de når en viloposition varefter nya symboler faller in och potentiella funktioner läggs till för att fylla de tomma platserna på funktionsraden. Avalanche-cykeln fortsätter så länge som nya vinnande kombinationer eller Orbs uppstår.
  1. Orbs samlas kontinuerligt in under basspelet. 5 insamlade Orbs under en spelrunda i basspelet triggar Endast 5 Orbs kan samlas in i basspelet.
  2. Orbs samlas kontinuerligt in under Ytterligare Free Drops delas ut varje gång ytterligare 5 Orbs har samlats in i bonusspelet.
  3. Bonusläget avslutas när inga Free Drops återstår.
  4. Vinster betalas ut när alla aktiverade funktioner har
  5. Inga insatser kan ändras under en pågående
  6. En spelrunda avslutas om spelets maximala vinst uppnås.
  7. Den teoretiska utbetalningen (RTP) i Mystic Orbs är 95,0%.
  8. Högsta vinsten i spelet är 10 000x erlagd
  9. I händelse av fel annulleras alla insatser och

X-iter spelregler

X-iter-funktionen erbjuder 5 olika spellägen. Funktion:

1 spelrunda med en garanterad Orb och minst 1 aktiverad funktion till en kostnad av 5x den valda insatsen.

Bestående multiplikator:

3 spelrundor med en bestående multiplikator till en kostnad av 25x den valda insatsen.

Charged Orbs:

1 spelrunda med alla Orbs Charged till en kostnad av 50x den valda insatsen. Bonus:

Garanterar inträde till bonusläget med Free Drops till en kostnad av 100x den valda insatsen.

Super Bonus:

Garanterar inträde till ett Super Bonusläge med Free Drops och alla Orbs Charged till en kostnad av 500x den valda insatsen.

Funktionen X-iter kan bara aktiveras i basspelet.

Den minimala X-iter-kostnaden är 10,00 kr, och den maximala kostnaden är 500 000,00 kr.

Den teoretiska utbetalningen (RTP) för alla X-iters spellägen i Mystic Orbs är 95,0%. Alla spelregler gäller även för funktionen X-iter.

Datum för senaste ändring: 2022-09-27