Devil Wilds

Spelautomat med 5 hjul, 40 vinstlinjer

Att spela spelet:

• Tryck på SPELA på startskärmen för att starta spelet.
  • Tryck på - eller +TOTALINSATS för att välja totalinsats.
  • Totalinsatsen visar hur mycket som satsas totalt under en enskild snurr.
  • Tryck på TURBOLÄGE för att stänga av/sätta på vissa vinstanimationer och -ljud, vilket får hjulen att snurra snabbare.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Tryck på SNURRA-knappen igen om du vill stanna hjulen i förtid.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Alla vinster som visas i utbetalningsbordet är relativt den nuvarande insatsen.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, tryck på AUTOSPEL och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Autospel har även inställningen TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills en funktion aktiveras.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPP-knappen.

Vinsttabell:

• Tryck på i för att öppna löneborden.
  • Navigera i vinsttabellen genom att trycka på pilknapparna.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på AVSLUTA.

Vinstrader:

• Vinstrader representeras av rader som visar sig ovanför hjulen enligt illustration i vinsttabellen.
  • Vinster kan endast skapas på aktiva vinstrader.
  • Vinnande kombinationer måste räknas från hjulet längst till vänster och samma symbol måste finnas på varje efterföljande hjul.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Wild-symbolen kan gälla för vilken annan symbol som helst, förutom scatter- och bonussymboler, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • Wildsymboler kan dyka upp på alla hjulpositioner.
  • Det finns även en separat Utbetalningar för 3 eller fler Wild-symboler på en aktiv vinstrader, vilket visas i Vinsttabell. Denna betalas ut istället för den vanliga symbolvinsten om vinstbeloppet från Wilds är större än vinsten från vanliga symboler (genom att Wild ersätter).

Gratisspel:

• Minst 3 Scattersymboler på spelplanen ger 10 gratisspel:
    • 3 x Scatter – 10 gratisspel med 30 Wildsymboler.
    • 4 x Scatter – 10 gratisspel med 40 Wildsymboler.
    • 5 x Scatter – 10 gratisspel med 50 Wildsymboler.
  • Inför gratisspel tilldelas spelaren ett antal Wildsymboler.
  • Mellan 0–20 Wildsymboler kan uppta slumpmässiga positioner på hjulen under vilken snurr som helst. Fram till att alla Wildsymboler har använts.
  • Under gratisspel används alltid samtliga Wildsymboler som tilldelats.
  • Under den sista gratisspel-snurren används alltid samtliga Wildsymboler som finns kvar.
  • Det går inte att återaktivera gratisspel under gratisspel.
  • Inferno Spin-funktionen kan inte aktiveras under gratisspel.

Inferno Spin-funktion:

• Under en snurr i grundspelet kan Wildsymboler läggas till på hjulen.
  • Under funktionen Inferno Spin upptar 2–20 Wildsymboler slumpmässiga positioner på hjulen.
  • Det går inte att vinna gratisspel under Inferno Spin-funktionen.

Utdelning till spelaren:

• Det teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) är 94.50%.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Storavinster översättningar:

I spelet Översättning
BIG WIN STORVINST
FIERY WIN GLÖDHET VINST
BURNING WIN BRINNANDE VINST
DEVILISH WIN DJÄVULSK VINST
SATANIC WIN SATANISK VINST
HELLFIRE WIN HELVETESELD-VINST
GARGANTUAN WIN GIGANTISK VINST

Datum för senaste ändring: 2023-05-03