Payout Time

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Den totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen och multipliceras med kostnaden för de spelade vinstraderna.

Spelet har 9 insatsnivåer: 0,10, 0,20, 0,50, 1, 2, 2,5, 5, 10 och 20.

Regler för vinstrader

En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.

Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Spelet innehåller 10 fasta vinstrader.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.

Vinstregler

Vinster multipliceras med den totala insatsen.

Vinst-utbetalningar baseras på din ursprungliga gjorda insats.

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från ett spel.

Bara den högsta utbetalningen tilldelas per vinnande symbolkombination.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Wild-symboler

Wild-symboler ersätter alla symboler utom Free Spins-, Bonus- och Jackpott-symboler.

Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

Dubbla symboler

Fyll dubbla symbol-mätaren för att aktivera den här funktionen.

45 spel i basspelet fyller mätaren.

När funktionen aktiveras pågår den i 5 spel.

Antingen fångsymbolen eller helikoptersymbolen dyker upp som dubbel symbol under den här funktionen.

Dubbla symboler dyker upp som staplade symboler som tar upp 2 vertikala platser på hjulen.

Dubbla symboler kan bidra till alla vinster de delar rad med.

Bara en typ av symbol kan dyka upp som dubbel symbol åt gången.

Endast dubbla symboler kan bilda vinstrader under den här funktionen.

Cafeteria Swap-bonusen, Muscle Party-free spins och spel som spelas under funktionen fyller inte på mätaren.

Inga andra funktioner kan aktiveras under den här funktionen.

Muskelfest-Free Spins

En Free Spins-symbol på hjul 1, 3 och 5 aktiverar Muskelfest-Free Spins.

5–7 free spins delas ut slumpmässigt.

Upp till 6 symboler kan slumpmässigt omvandlas till Wild-symboler.

Free spins kan inte omaktiveras.

Inga andra funktioner kan aktiveras under den här funktionen.

Den här funktionen kan endast aktiveras i basspelet.

Cafeteriabyte-bonus

En bonussymbol på hjul 1, 3 och 5 aktiverar Cafetria Swap-bonusen.

Den här funktionen kan endast aktiveras i basspelet.

Bonusspelet spelas på ett 4x4-rutnät.

Följande symboler dyker upp under Cafeteria Swap-bonusfunktionen: fånge, fångvaktare, muta, kniv och multiplikator.

Efter varje spel hålls endast 1 symbol kvar på hjulen.

Varje symbol visar ett multiplikatorvärde.

Få en fångsymbol för att samla in värdet som visas på knivsymbolerna.

Det insamlad värdet läggs till fångsymbolens värde.

Få en fångvaktssymbol för att samla in värdet som visas på mutymbolerna.

Det insamlad värdet läggs till fångvaktarsymbolens värde.

Efter att knivsymbolerna och mutsymbolernas värde har samlats in tas de bort från hjulen.

Fång- och fångvaktarsymboler kan bara samla in symbolvärden under det aktuella spelet som de dök upp i.

Multiplikatorsymbolen multiplicerar värdet på alla symboler på hjulen under det spel där den stannade.

När symbolvärdet multipliceras tas multiplikatorsymbolen bort från hjulen.

Få 5 kniv-, 4 mut-, 4 fångvaktar- eller 3 fångsymboler för att vinna.

Bonusvinsten är basvinsten för den vinnande symbolen, multiplicerad med summan av alla vinnande symbolvärden på hjulen.

Jackpott

Kombinera 5 jacksymboler för att vinna jackpotten.

Från och med hjul 1 kan 2 eller fler jackpott-symbolr på intilligande hjul ge vinster.

Jackpotten ger 5 000x insatsen.

Den här funktionen kan endast aktiveras i basspelet.

Köpfunktion

Köp Free Spins för att omedelbart aktivera Muscle Party-Free Spins.

6 free spins delas ut.

Free Spins kostar 22,70x insatsen.

Köp bonusen för att omedelbart direkt aktivera Cafeteria Swap-bonusen.

Bonus kostar 19,10x insatsen.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Knappen Lobby: Avslutar spelet.

Knappen Bank: Visar banksidan.

Knappen Stäng: Stänger spelmenyn.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Mellanslag: Tryck för att starta eller stoppa ett spel på hjulen. Det påverkar inte spelresultatet.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Vinst: Visar den senaste vinsten.

Saldo: Visar nuvarande saldon.

Knappen Avsluta: Avslutar spelet.

Knappen Hjälp: Visar hjälp och annan information.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Köpknappen: Öppnar menyn för att köpa funktioner.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Antal spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Bekräfta valet för att gå vidare.

Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Insatsinställningar

Total insats: Använd pilarna för att välja din aktuella insats.

Bekräfta valet för att gå vidare.

Spelinställningar

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Musik: Aktiverar spelmusik.

Ljud: Aktiverar spelljud.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Spela Nu för att börja spela ett Gratisspel-erbjudande.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj Informationsikonen för att se information om insatsen och erbjudandets utgångsdatum och tidsfrist.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Om du inte återvänder och slutför spelet inom 90 dagar är spelet ogiltigt och alla obekräftade insatser returneras till dig.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Beroendes på vilket spel du spelar kan RTP-värdet vara ett enda värde eller olika värden för spelets olika steg eller lägen.

Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.

Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

RTP: 94,09%.

RTP i Köp Free Spins: 94,13%.

RTP i Köp bonus: 94,56 %.

Datum för senaste ändring: 2023-12-19