Jelly Belly Megaways

Spelregler

SPECIALSYMBOLER OCH FUNKTIONER

MEGAWAYS™

Antalet möjliga vinstsätt per snurr varierar enligt det totala antalet individuella symboler som landar på hjulen, med en maximal potential på 117 649 MegaWays™ att vinna!

AVALANCHE™

Symboler som bildar vinster försvinner och gör plats för nya symboler att falla ner som kan bilda nya vinster.

WILD-SYMBOL

WILD ersätter alla betalande symboler och räknas som den symbol som bildar den högst betalande kombinationen på ett enskilt vinstsätt. WILD-symboler kan landa var som helst på de första 5 hjulen.

SLUMPMÄSSIGA WILDS

Slumpmässigt kommer en Gelédrake att flyga förbi för att släppa 2 eller fler WILD-symboler var som helst på de första 5 hjulen.

FREE SPINS

3+ efterföljande AVALANCHE™ behövs för att gå in i FREE SPINS-funktionen där 3 snurrar med varje på varandra efterföljande AVALANCHE™ ökar det antalet. Den 4:e efterföljande AVALANCHE™ ökar antalet snurrar till 5, den 5:e ökar antalet snurrar till 8, den 6:e ökar antalet snurrar till 10 och den 7:e ökar antalet snurrar till 15. Efter det så ökar efterföljande AVALANCHE™ inte antalet snurrar.

ÖKANDE MULTIPLIKATOR

Efterföljande AVALANCHE™ under FREE SPINS tilldelar den ÖKANDE MULTIPLIKATORN istället. Den 3:e efterföljande AVALANCHE™ ger x2 MULTIPLIKATOR, den 4:e ökar MULTIPLIKATORN till x3, den 5:e ökar MULTIPLIKATORN till x5, den 6:e ökar MULTIPLIKATORN till x15, den 7:e ökar MULTIPLIKATORN till x50. Efter det så ökar efterföljande AVALANCHE™ inte MULTIPLIKATORN ytterligare.

Den Ökande MULTIPLIKATORN tillämpas endast på bildade sätt för den aktuella skärmen och ersätts efter att AVALANCHE™ avslutas.

SPELTERMINOLOGI

Engelsk term Översatt term

WILD WILD

JACKPOT JACKPOTT

*Jackpott-symboler kan endast visas om de är konfigurerade och tillåtna i din jurisdiktion.

MAXVINST

Det maximala vinstbeloppet är begränsat till 20 000x din aktuella insats. Om den totala vinsten från en spelrunda når 20 000x så avslutas rundan omedelbart och den maximala vinsten tilldelas.

HUR MAN SPELAR JELLY BELLY™ MEGAWAYS™

Vadslagning

För att spela spelet måste du ha tillräckligt med medel för att täcka din insats. Du kan se ditt aktuella SALDO på din skärm.

För att börja spela väljer du först insatsvärde. Klicka/tryck på ”+” eller ”-” för att öka eller minska insatsen eller klicka/tryck på insatsvärdet i mitten och välj ett insats värde från en rullningsbar lista. Notera att en valda insatsen kommer att tillämpas på varje snurr. Om ditt saldo blir otillräckligt för att spela kommer du att få automatiska meddelanden som säger att det är ”Otillräckliga medel”.

När du har valt insatsen klickar/trycker du på knappen SNURRA för att börja spela.

Snurra hjulen

Om du spelar på dator snurrar du genom att klicka på snurrknappen eller trycka på mellanslagstangenten.

Du kan snabba upp varje hjulsnurr genom att trycka på mellanslag igen eller genom att klicka på hjulen. För att TURBOSNURRA håller du ned mellanslag eller snurrknappen.

Snabbsnurr

Slår på eller av alternativet snabbsnurr. Alternativt använder du knappen SNABBSNURR om den är tillgänglig på din enhet.

Autospel

Autospel gör att du kan upprepa din valda insats i ett valt antal spelrundor. För att starta Autospel väljer du önskat insatsvärde och klickar/trycker sedan på Autospel-knappen.

I Autospel-panelen kan du starta Autospel genom att välja det antal rundor du vill att din insats ska upprepas i.

5

Dina valda antal Autospel-rundor kommer att visas på Autospel-knappen. Antalet återstående Autospel-rundor kommer att uppdateras när Autospel startas.

Ditt totala Autospel-insatsbelopp beräknas genom att multiplicera antalet Autospel-rundor med värdet på din insats. Det indikeras under varje Autospel-alternativ. Det återstående Autospel-insatsbeloppet kommer även att visas under det valda Autospel-alternativet när Autospel har startat.

Dina automatiska spelrundor kommer att fortsätta till antingen dina valda antal Autospel-rundor har slutförts eller om du väljer att stoppa Autospel genom att klicka/trycka på STOPP.

Autospel kommer att stoppa efter att en Bonusfunktion är slutförd.

När Autospel körs är det inte möjligt att ändra din insats. Du måste stoppa Autospel för att ändra insatsen.

Jackpottspel

Vinn en av de jackpottnivåer som erbjuds när tre eller fler jackpottsymboler visas på hjulen eller om jackpotten aktiveras av en spelfunktion. Snurra på jackpotthjulet för att avgöra vilken av de jackpottnivåer som erbjuds som du vinner. Storleken på segmentet i jackpotthjulet påverkar inte oddsen för att vinna de representerade jackpottnivåerna. Chansen att vinna en jackpott ökar i korrelation med storleken på insatsen du spelade med. Jackpotten aktiveras slumpmässigt och kan vinnas genom att spela ett av de länkade jackpottspelen. För att vinna jackpotten behöver spelaren inte göra några val förutom att snurra på hjulen. Insatsvärdet kan inte ändras under free spins. Problem med internetanslutningen kan orsaka förseningar i jackpottmeddelanden eller -uppdateringar men de påverkar inte den faktisk jackpottvinsten. Det är inte möjligt för två spelare att vinna samma jackpott. Om två jackpottvinster sker i närheten av varandra kommer jackpotten delas ut i respektive följd. På grund av uppkopplingsproblem kan det jackpottvärde som visas skilja sig från det riktiga jackpottvärdet. Jackpotten kan inaktiveras tillfälligt, när det händer så pausas alla bidrag. Jackpottvärdet som blir är tillgängligt vid återaktivering kommer vara samma som innan inaktiveringen.

Reglerna för Jackpotavpott och Jackpotfondallokering definieras av varje Operatör efter eget gottfinnande.

Progressive Jackpot / Progressiv jackpott

Den progressiva jackpotten utgörs av samtliga insatser på spel som erbjuder dessa jackpottar och i vissa fall kan jackpottarna erbjudas på flera webbplatser. En liten procentandel av varje totalinsats går till den gemensamma potten. En del av detta bidrag används för att utgöra de progressivt ökande jackpottbeloppen, och den andra delen, bidrar till en grundpott, vilken är minimibeloppet pengar som en kvalificerad spelare får vid en jackpottvinst. Så snart jackpotten vunnits blir en ny progressiv jackpott tillgänglig och processen upprepas. Jackpotten kan endast aktiveras och vinnas via ett enskilt snurr av en spelare. Jackpotten har inte något tak. Oddset för att vinna jackpotten ökar med storleken på jackpotten och kan vinnas när som helst. Den här jackpotten har inget övre tak och kan vinnas när som helst. När jackpotten vinns av en annan spelare visas ett meddelande i jackpottpanelen. När jackpotten vinns förs beloppet direkt över till användarens plånbok, även om den vinns med ett bonussnurr.

Timed Jackpot / Tidsbestämd jackpott

Den tidsbestämda jackpotten är en progressiv jackpott som är garanterad att betalas ut före en angiven tidpunkt. Prispotten växer med bidrag från insatserna från varje snurr på ett jackpottspel, och ju närmare prispotten kommer till den angivna garanterade senaste utbetalningstiden, desto större är sannolikheten att vinna den. Sannolikheten ökar med upp till 100 % när den garanterade senaste utbetalningstiden nåtts. När jackpotten har vunnits blir en ny tidsbestämd jackpott tillgänglig och processen upprepas med en ny garanterad senaste utbetalningstid. Jackpotten kan endast aktiveras och vinnas via ett enskilt snurr av en spelare. Den här jackpotten har inget övre tak men måste vinnas före tidpunkten som anges. När jackpotten vinns av en annan spelare visas ett meddelande i jackpottpanelen. När jackpotten vinns förs beloppet direkt över till användarens plånbok, även om den vinns med ett bonussnurr.

Dynamisk Jackpottdelning

Endast de första 26.60kr av insatsen kvalificerar för att vinna time jackpot.

Insatsbelopp som överstiger 26.60kr räknas direkt till progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Aktuellt startvärde är: 26,605.60kr, Nästa minsta startvärde är: 26,605.60kr

Mega Jackpot (progressive)

Aktuellt startvärde är: 665,140.21kr, Nästa minsta startvärde är: 665,140.21kr

Hourly Jackpot (time)

Aktuellt startvärde är: 1,330.28kr, Nästa minsta startvärde är: 1,330.28kr

Övriga kontroller

Klicka/tryck på knappen VINSTTABELL för att visa de vinnande kombinationerna och utbetalningar.

Klicka/tryck på knappen LJUD för att slå på eller av spelets ljud.

Klicka/tryck på knappen HISTORIK för att visa spelrundorna du har spelat och resultaten för dessa rundor.

Klicka/tryck på knappen HJÄLP för att visa spelreglerna.

Klicka/tryck på knappen FULLSKÄRM för att gå in i fullskärmsläge eller klicka/tryck på knappen AVSLUTA FULLSKÄRM för att avsluta det (alternativt, tryck på Esc).

Allmänna typer av spel

Kontrollera betalningsmenyn i spelets vinsttabell om du är osäker på speltypen.

Vinnande kombinationer och utbetalningar görs enligt vinsttabellen.

Symbolutbetalningsvärden som visas i vinsttabellen är dynamiska och ändras i enlighet med det valda insatsvärdet.

Om du spelar ett Linjespel motsvarar prisvärdet från en vinstlinje utbetalningen som annonseras i vinsttabellen. När flera vinster förekommer på flera vinstlinjer så läggs de totala vinstvärdena ihop. Om mer än en vinst förekommer på samma vinstlinje betalas den största vinsten ut. Varje individuell vinstlinje kan endast betala en gång per snurr.

Om du spelar ett Sätt- eller Klusterspel motsvarar prisvärdet för ett sätt eller vinnande kluster utbetalningen som annonseras i vinsttabellen. När flera vinster förekommer på flera sätt eller i flera kluster så läggs de totala vinstvärdena ihop.

Om det finns en Scatter-symbol i spelet kommer alla vinster att betalas i tillägg till alla andra symbolvinster som förekommer på samma snurr.

Om du spelar ett spel med Scatter-utbetalningar så är det endast den högsta kombinationen per symbol som betalas ut.

Var uppmärksam att varje konto endast tillåter att du spelare ett spel åt gången. Därför kan ett spel inte spelas på mer än en enhet, eller flera spel på samma enhet samtidigt. Det kan leda till flera olika fel.

I händelse av en ofullständig spelrunda på grund av förlorad anslutning där resultatet ännu inte inträffat, kommer spelet att ge ett utfall när anslutningen återställs och resultatet kommer att vara synligt i Spelhistoriken efter att spelet har uppdaterats.

I händelse av en ofullständig spelrunda på grund av förlorad anslutning där resultatet har inträffat, men spelaren inte kunnat informeras om detta faktum, kommer spelet att informera spelaren om utfallet vid uppdatering av spelet och resultatet kommer att vara synligt i Spelhistoriken.

Spelnummer

Varje spelrunda identifieras av ett unikt SPELNUMMER.

Detta nummer återspeglar när spelrundan började i termer om GMT per timme: minut: sekund: Använd detta spelnummer som referens (eller ta en skärmdump av spelnumret) om du vill kontakta kundtjänst gällande en särskild runda.

För att få bästa spelupplevelse bör du använda den senaste versionen av mjukvaran. Vid fel annulleras alla spel och vinster.

RTP är ≈ 93.11% vilket inkluderar grundspelets RTP och jackpottbidrag.

Spelets beräknade maxmultiplikator är 20000.

Minsta insats: 1kr

Högsta insats: 100kr

Datum för senaste ändring: 2024-01-23