Rakin Bacon

Rakin’ Bacon!™ Xtreme Jackpots™ bjuder på en oerhört underhållande spelupplevelse med en änglalik gris i ett rum fullt av mynt. Detta femhjuliga spel med jackpottar i flera nivåer är fullproppat med populära funktioner som gratissnurr, multiplikatorer och scattervinster.

I takt med att vinsterna hopar sig blir grisen fetare och fetare tills gratisspelsbonusen aktiveras och guldgrisen exploderar – då visas en skärm där du får välja tre olika hjulkonfigurationer med upp till 3 125 vinstsätt.

Spelet får ännu större vinstpotential tack vare att fler gratissnurr kan vinnas i gratisspelbonusen. I den slumpmässigt aktiverade jackpottväljaren får du vidröra och välja ikoner tills du matchat tre likadana. Då får du en garanterad jackpottutbetalning.

SPELFUNKTIONER

Power XStream – utvärdering: Den här funktionen maximerar antalet vinstsätt genom att utvärdera priserna utifrån antalet symboler oavsett position.

Gratisspel/Välj din egen volatilitet – I Rakin’ Bacon! beror antalet tilldelade gratissnurr på vilken hjulkonfiguration du väljer i bonusläget.

• 15 gratissnurr – 3x5 hjul, 243 vinstsätt.
  • 10 gratissnurr – 4x5 hjul, 1 024 vinstsätt.
  • 5 gratissnurr – 5x5 hjul, 3 125 vinstsätt.

Jackpottväljaren: Varje gång en wildsymbol landar på hjulen i grundspelet kan den här potentiellt lukrativa funktionen slumpmässigt aktiveras. Här får du välja tills du matchar tre likadana jackpottsymboler – då vinner du garanterat en av fyra jackpottar. Beroende på vilka tre symboler du matchat vinner du den största, den stora, den lilla eller den minsta jackpotten.

SPELINFORMATION

Utdelning (RTP): 95,89 %

Volatilitet: Hög

Minsta insats: 88

Standardinsats: 88

Maxinsats: 880

Minsta valör: 1
Maxvalör: 20
Standardvalör: 1

Hjul: 3x5 – 5x5

Utvärdering: 243–3 125 vinstsätt

Teknik: HTML5

Plattform: Mobil & dator

Spelversion: 1.0.0

PlayAGS.com

©2019 PlayAGS, Inc. Med ensamrätt.

Datum för senaste ändring: 2019-07-31