Gold Hit: Lil Demon

Spelautomat med 5 hjul och 4 608 vinstsätt

Att spela spelet:

• Tryck på -knappen för att starta spelet.
  • Tryck på mynt-knappen för att öppna insatsinställningarna.
  • Tryck på - eller + ovanför TOTALINSATS för att välja totalinsats.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Endast den högsta vinstkombinationen betalas ut.
  • Tre likadana symboler eller fler någonstans på hjul i rad, från vänster till höger, aktiverar en vinst.
  • Symbolerna Kontant Pris MyntSärskilda Pris MyntCollect All-mynt och Bonus är undantag från regeln ovan.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, tryck på autospel-knappen och använd skjutreglaget för att välja antalet snurr som ska spelas automatiskt. Tryck sedan på STARTA AUTOSPEL.
  • Det går även att ställa in autospel till TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills Gratisspel aktiveras, eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på .

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på i-knappen.
  • Rulla upp eller ner för att kika igenom vinsttabellen.
  • För att stänga referenssidorna och återvända till spelet, tryck på tillbaka-pilen.

Om utbetalningar:

• Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.
  • Aktivering av Funktionsinsats ökar totalinsatsen men ändrar inte utbetalningarna.
  • För varje vinnande snurr presenteras vinstsätten tillsammans med de sammanlagda vinstbeloppen. Vid stora vinster öppnas ett popup-fönster som presenterar den totala avkastningen från snurren.

Wildsymbol:

• Spelets WILD-symbol är symbolen som pryds av ordet ”WILD”.
  • WILD-symbolen kan ersätta alla andra symboler förutom symbolerna BonusKontant Pris MyntSärskilda Pris Mynt och Collect All-mynt för att skapa bästa möjliga vinstkombination.

Bonussymbol:

• Spelets BONUS-symbol är diamantsymbolen som pryds av ordet ”BONUS”.
  • Minst 3 BONUS-symboler på olika hjul under huvudspelet aktiverar Gratisspel-funktionen.
  • Observera: BONUS-symboler kan stanna på samma plats som en låst Mynt-symbol vilket kan aktivera Gratisspel-funktionen.

Myntsymboler:

• Myntsymboler kan stanna på alla hjul i huvudspelet eller under Gratisspel.
  • I spelet finns 3 Mynt-symboler:
    • Kontant Pris Mynt – en myntsymbol som pryds av ett kontantprisbelopp.
    • Specialprismynt – en myntsymbol som pryds av namnet på ett pris:
    • Collect All-mynt – en myntsymbol som pryds av orden ”COLLECT ALL”.
  • Om en Mynt-symbol dyker upp på hjulen låser den fast sig på sin plats under minst 3 snurrar i huvudspelet och under hela funktionen om det sker under Gratisspel.

Gold Hit -funktionen:

• Gold Hit-funktionen dyker endast upp i huvudspelet.
  • När en Mynt-symbol stannar på hjulen låses den fast på sin plats.
  • En mätare dyker upp nedanför hjulet som Mynt-symbolen stannade på. Den börjar på 3 och minskar med 1 för varje efterföljande snurr.
  • Om fler Mynt-symboler stannar på samma hjul låses även de fast på sina platser och mätaren återställs till 3.
  • Fyll ett hjul med Mynt-symboler för att vinna priset på respektive myntsymbol på samma hjul. Låsta Mynt-symboler snurrar av hjulet i samband med snurren därpå.
  • Kontant Pris Mynt-symboler ger det kontantpris som pryder dem när de inkasseras.
  • Observera: Kontant Pris Mynt-symbolerna har värden om 0,5x, 1x, 1,5x, 2x, 2,5x, 3x, 4x, 5x och 10x multiplicerat med totalinsatsen.
  • Observera: När Funktionsinsats är aktiverad, Kontant Pris Mynt-symbolerna har värden om 0,3333x, 0,6667x, 1x, 1,3333x, 1,6667x, 2x, 2,6667x, 3,3333x och 6,6667x multiplicerat med totalinsatsen.
  • Specialprismynt ger 1 av 4 kontantpriser:
    • När Funktionsinsats är inaktiverad:
    • MEGA-prisets värde = totalinsats x 500
    • MAJOR-priset = totalinsats x 200
    • MINOR-priset = totalinsats x 50
    • MINI-priset = totalinsats x 20
    • När Funktionsinsats är aktiverad:
    • MEGA-prisets värde = totalinsats x 333.333
    • MAJOR-priset = totalinsats x 133.333
    • MINOR-priset = totalinsats x 33.333
    • MINI-priset = totalinsats x 13.333
    • Varje pris utgörs av ett fast belopp baserat på insatsvärdet.
  • Flera Särskilda Pris Mynt-symboler kan stanna på hjulen samtidigt.
  • Collect All-mynt ger ett värde som motsvarar summan av alla mynt som är låsta på hjulen under samma snurr.
  • Om du inte fyllt ett hjul med Mynt-symboler när mätaren når 0 snurrar Mynt-symbolerna som är låsta på det hjulet av spelplanen i samband med snurren därpå.
  • Observera: Om hjulen har en låst Mynt-symbol när Gratisspelen aktiveras dyker de upp på hjulen på nytt när huvudspelet återupptas. Mynt-symboler sparas för varje insatsnivå.

Gratisspel:

• När 3 BONUS-symboler eller fler stannar någonstans på separata hjul i huvudspelet aktiveras Gratisspel-funktionen.
  • Ju fler BONUS-symboler som aktiverar Gratisspel-funktionen, desto fler gratisspel vinner du:
    • BONUS-symboler aktiverar 10 gratisspel
    • BONUS-symboler aktiverar 12 gratisspel
    • BONUS-symboler aktiverar 15 gratisspel
  • Tryck på  för att starta Gratisspel-funktionen.
  • När funktionen aktiveras avlägsnas eventuella synliga Mynt-symboler från hjulen.
  • När myntsymbolerna stannar under Gratisspel låses de omedelbart fast på sina platser och hålls kvar där under hela funktionen. Det finns ingen mätare nedanför varje hjul.
  • När ett hjul är fyllt med Mynt-symboler visas ett hjul med flera vinstmultiplikatorvärden på skärmen.
  • Multiplikatorhjulet snurrar och stannar på ett värde på upp till ×10. Det värdet multiplicerar sedan priset på varje Mynt-symbol som är låst på det hjulet.
  • När Gratisspel-funktionen avslutas betalas alla synliga priser ut.
  • När Gratisspel-funktionen avslutas dyker ett popup-fönster upp som visar resultatet.
  • Det går inte att återaktivera Gratisspel.

Demon’s-Funktionen:

• Under vilken snurr som helst kan Demonen få spelet att hetta till på upp 3 sätt genom att:
    • Lägger till Kontantprismynt eller Specialprismynt på hjulen:
    • Lägger till BONUSsymboler på hjulen;
    • Lägger till Collect All-myntet på hjulen.

Funktionsinsats-läge:

• I huvudspelet kan du aktivera Funktionsinsats-läget och öka dina chanser att aktivera Gratisspel-funktionen.
  • Tryck på Funktionsinsats för att sätta på eller stänga av läget.
  • När du spelar i Funktionsinsats-läget ökar din totalinsats med 1,5x.
  • Aktivering av Funktionsinsats förändrar inte utbetalningarna.

KÖP-FUNKTION:

• Med Köp-funktionen kan man välja att aktivera Gratisspel manuellt.
  • Knappen för KÖP-FUNKTION hittar du till vänster om spelplanen.
  • Kostnaden för funktionen beror på insatsbeloppet.
  • Funktionskostnaden visas i menyn KÖP-FUNKTION.
  • Tryck på knappen KÖP-FUNKTION för att öppna menyn. Tryck på - eller + för att välja funktionskostnad och tryck sedan på KÖP NU-knappen.
  • Gratisspel-funktionen startar med 10, 12 eller 15 snurr.
  • Om du inte vill köpa en funktion kan du trycka på X-knappen.
  • Observera: KÖP NU-knappen kan inaktiveras om köp av funktionen innebär att den maximala totalinsatsen överskrids.

Alla vinstsätt:

• I detta Alla vinstsätt-spel finns 4 608 möjliga vinstkombinationer.
  • Alla vinnande kombinationer bestående av likadana symboler på angränsande hjul från vänster till höger, måste börja på hjulet längst till vänster och ger vinst oavsett symbolposition på hjulet.

Utdelning till spelaren:

• Lägsta teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 95.44% och maximal teoretisk utdelning till spelaren (RTP) är 95.71%.
  • Den teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) under KÖP-FUNKTION är 95.76 %.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:

• Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • Insatser som placerats i avbrutna spel ogiltigförklaras efter 90 dagar.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

UPPDATERAT:2024-02-02

Datum för senaste ändring: 2024-02-02