Reel 'Em In Tournament Fishing

SÅ HÄR SPELAR DU

GRUNDSPELSREGLER
Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination. Vinster måste ske på intilliggande hjul, med början på hjulet längst till vänster. Vinsttabellen visar den aktuella insatskonfigurationen. Samtidiga vinster läggs till.

WILD-SYMBOLEN
WILD-symbolen ersätter alla symboler förutom BONUS-symbolen. WILD visas bara på hjul 2, 3, 4 och 5. WILD-symboler kan inte visas under GRATISSNURRBONUSEN.

GRATISSNURR
GRATISSNURRBONUSEN aktiveras när 3 eller flera BONUSSYMBOLER visas var som helst i vyn.

Antal bonussymboler

Gratissnurr tilldelade

3

8

4

10

5

12

Varje snurr under GRATISSNURRBONUSEN har en chans att fånga en VILD FISK. Det finns 3 typer av VILDA FISKAR (små, medelstora och stora) som fungerar som STICKY WILDS (storlek 1x3, 2x3 respektive 3x3).

När du FÅNGAR en VILD FISK får du välja att mellan att behålla den VILDA FISKEN eller KASTA TILLBAKA.

VILD FISK-symboler visas endast på hjul 2, 3 och 4.

Det går inte att återaktivera GRATISSNURRBONUSEN.

VILD FISK

När du FÅNGAR en VILD FISK får du välja att mellan att behålla den VILDA FISKEN eller KASTA TILLBAKA.

Om du behåller den VILDA FISKEN omvandlas den till en 1x3, 2x3 eller 3x3 STICKY WILD.

Om du väljer KASTA TILLBAKA betalas ett KONTANTVÄRDE som visas på skärmen ut till dig och alla VILDA FISKAR du fångat tas bort.

Du kan inte välja KASTA TILLBAKA under den SLUTLIGA GRATISSNURREN.

FISKSTIMFUNKTIONEN

Under GRUNDSPELET har du möjlighet att aktivera FISKSTIM-funktionen.

När du har aktiverat den får du en av tre typer av FISKSTIM.

DÅLIGT FISKSTIM: Du får inget från funktionen.

WILD-FISKSTIM: Du får 2–8 WILD-symboler som slumpmässigt placeras på hjul 2, 3, 4 eller 5. De extra WILD-symbolerna kan inte placeras över BONUS-symboler.

BONUSFISKSTIM: Du får 1–2 BONUS-symboler som placeras på hjul 1, 2, 4 eller 5.

BOK MED UTMÄRKELSER

Vid sidan av spelet finns en TROFÉIKON som öppnar en BOK MED UTMÄRKELSER som ENDAST innehåller INFORMATION – den här boken visar de olika typer av UTMÄRKELSER som kan uppnås i spelet. Det finns totalt 26 UTMÄRKELSER i boken. Det finns 2 uppgifter som kan utföras för var och en av de 13 VILDA FISKARNA:

UPPGIFT 1: FÅNGA och behåll en VILD FISK.

UPPGIFT 2: FÅNGA och KASTA TILLBAKA en VILD FISK.

BOKEN MED UTMÄRKELSER delar INTE ut några ytterligare priser och har inte någon inverkan på spelet. Den är endast avsedd för underhållning.

BUY PASS

Du kan välja att spela dina GRATISSNURR genom att trycka på knappen BUY PASS™. Den här funktionen kanske inte är tillgänglig beroende på var du befinner dig.

Kostnaden för BUY PASS™ visas på skärmen. Börja spela genom att trycka på BEKRÄFTA.

Hjulen snurrar till en position med minst 3 BONUS-symboler och din GRATISSNURRBONUS börjar.

BUY PASS™-funktionen har en förväntad avkastning på 94,03 %. Detta återspeglar den teoretiska avkastningen, sett över många spel.

JURIDISKT MEDDELANDE

I enlighet med praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.

Chanserna att få ett visst resultat är alltid samma varje gång ett spel påbörjas.

Den förväntade avkastningen för detta spel är 94,06 %. Detta återspeglar den teoretiska avkastningen, sett över många spel.

Spelets utseende och känsla och dess individuella komponenter och utseende är varumärken som tillhör Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. TM och © 2023 Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.

Datum för senaste ändring: 2023-07-11