Moby Dick

Allmänt

Spelets mål är att snurra hjulen så att symbolerna bildar en vinnande kombination på vinstlinjen. Vinsten beror på vilken kombination som bildats.

• Det finns 25 fasta vinstlinjer.
  • Alla vinsttabeller visar antalet mynt eller krediter som du vinner för varje kombination.
  • Alla vinstsummor i PlayCheck visas i krediter.
  • Minst 3 matchande symboler på en enda vinstlinje aktiverar en vinnande kombination.
  • Om du får minst 4 spridningssymboler belönas du med 10, 12, 15 eller 20 frispel och aktiverar bonusfrispelet.
  • Antalet krediter som vinns beror på den totala myntvinsten multiplicerat med insatsens myntvärde.

Vid felfunktion ogiltigförklaras alla spel och insatser.
De vinn upp till-belopp som visas i vinsttabeller är avrundade värden, och är bara en uppskattning på spelets högsta möjliga vinst.

Vanliga symboler

Vanliga symboler är alla symboler på hjulen som kompletterar vanliga vinstkombinationer på aktiva vinstlinjer utom jokersymboler och spridningssymboler som ger frispel.

Regler för vanliga symboler:

• Matchande symboler måste ligga intill varandra på en aktiverad vinstlinje.
  • Vanliga vinstkombinationer betalas från vänster till höger, så en symbol måste visas på det första hjulet. En symbolkombination som börjar från andra, tredje, fjärde eller femte hjulet räknas inte.
  • Vanliga vinster beror på din insats per vinstlinje.
  • Bara en vinstkombination betalas per vinstlinje.

Vid felfunktion ogiltigförklaras alla spel och insatser.
De vinn upp till-belopp som visas i vinsttabeller är avrundade värden, och är bara en uppskattning på spelets högsta möjliga vinst.

Jokersymbol

Regler för jokersymbolen:

mb1

• Den här symbolen ersätter andra symboler för att ge vinst.
  • Symbolen skapar sin egen vinstkombination när fem symboler ligger i rad på en aktiv vinstlinje.
  • Vinsten för fem jokersymboler är samma som för den högsta vinstsymbolen.
  • Den här symbolen fungerar som jokersymbol på hjul 1-5 under huvudspelet och vid frispel.
  • Den här symbolen ersätter inte spridningssymbolen.
Vid felfunktion ogiltigförklaras alla spel och insatser.De vinn upp till-belopp som visas i vinsttabeller är avrundade värden, och är bara en uppskattning på spelets högsta möjliga vinst.

Spridningssymbol

Regler för spridningssymbolen:

mb2

• Den här symbolen kan inte ersättas av jokersymbolen.
  • Aktiverar bonusfrispelet när du får minst fyra symboler på de fem hjulen.

Vid felfunktion ogiltigförklaras alla spel och insatser.
De vinn upp till-belopp som visas i vinsttabeller är avrundade värden, och är bara en uppskattning på spelets högsta möjliga vinst.

Bonusfrispel

4+ spridningssymboler ger 10, 12, 15 eller 20 frispel och utvärderingen av bonusfrispelet börjar.

Regler för frispel:

• Du kan få 10, 12, 15 eller 20 frispel.
  • Alla insatser och vinstlinjer i frispelen förs med från spelet som aktiverade bonusspelet.
  • 4+ spridningssymboler under frispel ger ytterligare 10, 12, 15 eller 20 frispel till dina totala frispel.

Vid felfunktion ogiltigförklaras alla spel och insatser.
De vinn upp till-belopp som visas i vinsttabeller är avrundade värden, och är bara en uppskattning på spelets högsta möjliga vinst.

Vinstlåsfunktion

Regler för vinstlås:

• När du får en vinnande kombination, eller minst tre spridningssymboler, aktiveras vinstlåsfunktionen.
  • Alla symboler och spridningssymboler i den vinnande kombinationen hålls kvar, och ett bonusspel börjar med chans att få fler eller större vinnande kombinationer.
  • Du får bonusspel så länge du får fler vinster. Efter bonusspelen betalas alla befintliga vinster på en vinstlinje ut.

Vid felfunktion ogiltigförklaras alla spel och insatser.
De vinn upp till-belopp som visas i vinsttabeller är avrundade värden, och är bara en uppskattning på spelets högsta möjliga vinst.

Chansspel

Efter varje vinst kan du påbörja ett chansspel med chansknappen.

Regler för chansspel:

• Du kan spela din vinst tills du nått chansgränsen. Chansgränsen är fem chansspel per spel.
  • Du måste välja en av tekopparna.
  • Om det är en tepåse i koppen du väljer så dubblas din vinst.
  • Om det är ett fiskben i koppen förlorar du all vinst från omgången.
  • Du kan välja chansspel efter frispel också.
  • Du kan inte chansa din vinst om den överstiger gränsen för chansspel.

Vid felfunktion ogiltigförklaras alla spel och insatser.
De vinn upp till-belopp som visas i vinsttabeller är avrundade värden, och är bara en uppskattning på spelets högsta möjliga vinst.

Spela spelet

Satsa och spela

Du kan spela med antingen krediter (standardval) eller mynt. Vinstsumman i tabellen växlar mellan krediter och mynt därefter.

1. Byt från krediter till mynt. Hur?

• Tryck på Meny.
  • Aktivera myntläget för att omvandla ditt saldo till mynt. Stäng av myntläget för att återställa saldot till krediter.

2. Välj din insats. Hur?

• Klicka på Pott (+) eller (-) för att ändra din insats för varje vinstlinje.
  • Det valda beloppet multiplicerat med 25 fasta insatsraden utgör den TOTALA INSATSEN för denna spelomgång.
  • Klicka på Högsta insats för att satsa högsta tillåtna summa.

3. Klicka påSpela.

• Om du får en vinnande kombination på vinstlinjen så markeras den på hjulet.
  • Om du inte har någon vinnande kombination är spelet slut och du kan försöka igen.Klicka påSpela.

Autospel

Autospel låter dig automatiskt spela ett antal spel i följd.
Du måste välja en insats innan du börjar autospela, eftersom det spelar med den senaste insatsens värde.

För att aktivera Autospel:

1. Tryck på Autospel-knappen.
2. Tryck på antalet spel du vill spela. Autospelsessionen sätter igång automatiskt.
3. Antalet återstående autospel visas i spelet. För att sluta autospela kan du trycka på stoppknappen för autospel. Detta påverkar inte resultatet av spelet.
4. Inom vissa marknader har autospelfunktionen en egen dialogruta.

Den här funktionen kanske inte är tillgänglig i det spel du spelar.
Vid felfunktion ogiltigförklaras alla spel och insatser.
De vinn upp till-belopp som visas i vinsttabeller är avrundade värden, och är bara en uppskattning på spelets högsta möjliga vinst.

Återbäring till spelare (RTP)