Amazing Catch

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.

Det här spelet har 243 Ways.

Det har pengasymboler, Super Wheel och Free Spins med en multiplikatorframstegsmätare.

Allmänt

Way-vinster ger utbetalning om samma symboler visas i rad i valfri position på intilliggande hjul, från vänster till höger enligt VINSTTABELLEN.

Endast den högsta vinsten betalas ut per Way.

Vinster som sker samtidigt på olika Ways läggs ihop.

I basspelet och Free Spins kan pengasymboler dyka upp var som helst på hjulen.

Pengasymboler kopplade till flera Way-vinster betalas endast ut en gång med respektive värden sammanräknade, och summan är den utdelade vinsten.

Alla pengasymboler har ett slumpmässigt kontantprisvärde.

Kontantprisvärdet för pengasymboler varierar från 0,5x till 100x.

Free Spins-symboler dyker endast upp på hjul 1, 3 och 5 i basspelet.

Den maximalt sammanlagda totala vinsten i basspelet och alla funktioner är begränsad till 5 000x insatsen.

När begränsningen har uppnåtts, avslutas funktionen.

Super Wheel-aktivering

Vissa symboler på hjulen i basspelet har bonuspolletter.

Varje gång en bonuspollett dyker upp finns chansen att Super Wheel-funktionen aktiveras.

Den grafiska potten existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed inte utdelandet av kontantpriser.

Super Wheel-funktionen kan inte aktiveras under ett spel som aktiverar Free Spins-funktionen.

Super Wheel-funktionen kan inte aktiveras under Free Spins-funktionen.

Super Wheel

Super Wheel ger ett av fyra garanterade priser.

Möjliga priser är BIG, MAJOR, MEGA, och SUPER.

BIG-priset ger 20x insatsen.

MAJOR-priset ger 50x insatsen.

MEGA-priset ger 250x insatsen.

SUPER-priset ger 5 000x den aktuella insatsen.

Hjulet snurrar en gång och stannar på ett fält som ger ett pris.

Free Spins

• Free Spins-symboler som dyker upp var som helst på hjulen 1, 3 och 5 ger 10 Free Spins.

Way-vinster, om sådana förekommer, betalas ut innan funktionen påbörjas.

Free Spins-funktionen har Collect-symboler, Golden Lure-symboler och en Free Spins-multiplikatorframstegsmätare.

Free Spins startar med 4 insamlade Golden Lure-symboler.

Golden Lure-symboler visas enbart på hjulen 1, 3, och 5 under Free Spins.

Collect-symbolen kan bara dyka upp på hjul 5.

När en Collect-symbol stannar adderas värdet från alla pengasymboler från samma spel och delas ut.

Free Spins-multiplikatorframstegsmätaren är uppdelad i fem nivåer, var och en med sin egen multiplikator.

Nivåerna är: x1, x2, x3, x5 och x25.

Free Spins börjar med en multiplikator på x1.

Högre nivåer låses upp genom att samla Golden Lure-symboler.

• Golden Lure-symboler behövs för att låsa upp nästa multiplikatornivå.

Insamlade Golden Lure-symboler räknas i Free Spins-multiplikatorframstegsmätaren.

När man låser upp en nivå får man 5 extra Free Spins vid aktivering.

Den upplåsta nivån aktiveras efter den aktuella nivån.

Free Spins-funktionen fortsätter tills alla upplåsta nivåer har spelats.

Alla Way-vinster och pengasymbolvinster multipliceras med den aktiva multiplikatorn.

Vinsterna inkasseras automatiskt under Free Spins.

Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för Free Spins.

Översättning av speltermer

Följande lista gäller endast språk andra än engelska

WAY / WAYS - VÄG / VÄGAR

COLLECT - TA UT

SUPER WHEEL - SUPERHJUL

BIG - STOR

MAJOR - JÄTTE

MEGA - MEGA

SUPER - SUPER

FREE SPINS - FREE SPINS

GOLDEN LURE – GYLLENE LOCKBETE

BIG WIN - STORVINST

MEGA WIN - MEGAVINST

EPIC WIN - EPISK VINST

JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

Spelkontroller

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Knappen Spela: Starta spelet med det nuvarande insatsbeloppet som visas i insatsfältet. Tryck på hjulen eller knappen Spela under ett spel för att visa resultatet snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.

Knappen Autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Saldofält: Visar nuvarande kontosaldo.

Insatsfält: Visar nuvarande insatsbelopp.

Totalt och vinstfält: Visar utbetalningen för vinstomgångar.

Spelmeny

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Ljud: Slå på eller stäng av ljudet.

Knappen Autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Banktjänster: Gå till banktjänstsidorna.

Knappen Lobby: Gå tillbaka till lobbyn.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.

Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

RTP: 94,11 %.

Datum för senaste ändring: 2023-07-18