Santa Bonanza

SPELREGLER

Hjälp

Ett mirakel är på väg att hända... För första gången kommer tomten att låta ett fåtal utvalda utomstående komma och uppleva hans vinterlandskapsby. Och gissa vad? Du åker! Du kommer att få träffa alla tomtar och renar, utforska tomtens verkstad, plocka ut några presenter till dig själv och... du kanske får följa med tomten för att leverera presenter.

Santa Bonanza är en 5x3 slot med 25 vinstlinjer och magiska funktioner. Ditt vinnande äventyr börjar med Slumpmässig Wilds med multiplikatorer i basspelet. Handlingen tar verkligen fart när 3 scatter-symboler landar för att utlösa Pick and Click-bonusspelet och 7 gratissinn. Välj sedan presenter för att avslöja extra gratisspinn och vilda multiplikatorer för ett överraskande av vinster! Använd Boost-funktionen för att öka oddsen för att utlösa gratisspinn. Köpbonusalternativet låter dig omedelbart aktivera Pick and Click-bonusspelet och 7 gratisspinn för att börja.

Spela Santa Bonanza nu och kom ihåg att spänna fast dig, det kommer att bli en spännande åktur!

Information

Vinstlinjer:

SANTA BONANZA har 25 vinstlinjer. Aktiva vinstlinjer betalar ut vinster när de matchande symbolerna visas på intilliggande hjul, från det vänstra hjulet.

Allmän information:

Speltyp

Video-slot

Antal vinstlinjer

25

Antal hjul och rader

5x3

Funktioner

Slumpmässig wilds

• Under grundspelet kan Slumpmässig Wilds landa var som helst med olika multiplikatorer förutom på det första hjulet.Under grundspelet kan Slumpmässig Wilds landa var som helst med olika multiplikatorer förutom på det första hjulet.
  • Under basspelet kan Slumpmässig Wilds ha upp till 5x multiplikator.
  • Slumpmässiga Wilds-multiplikatorer gäller endast för den vinstlinje som de är en del av.
  • Om det finns flera slumpmässiga Wilds multiplikatorer på en vinstlinje, adderas deras multiplikatorvärden för den vinstlinjen.

Välj och klicka

• 3 scatter-symboler utlöser Pick and Click-bonusspelet med 7 gratisspinn för att börja.
  • Välj och Klicka belönar upp till 8 extra bonusar
  • Att välja +1 symbol ger +1 ytterligare gratisspinn.
  • 1x Symbol ökar Wild multiplikatorn med +1
  • Total multiplikator kommer att vara summan av alla Wild-symbolmultiplikatorer som samlas in under gratisspinn.
  • När Bye-Bye Santa-symbolen väljs avslutas bonusfunktionen och gratisspinnen börjar med de tilldelade bonusarna.

Gratis spins

• Att landa 3 scatter-symboler på hjul 1,3 och 5 utlöser först Pick and Click-bonusspelet och ger 7 gratisspinn för att börja.
  • Gratisspinnen börjar med de utdelade priserna efter att Välj och Klicka-bonusspelet är slut.
  • Under gratisspinn kan Slumpmässig Wilds ha upp till 8x multiplikator.
  • Alla Wilds under gratisspinn landar med den tilldelade multiplikatorn från Välj och Klicka-bonusspelet.

Boost-funktion

• Genom att aktivera Boost-funktionen ökas den ursprungliga insatsen med 20 % och fler Scatters-symboler läggs till på hjulen för att öka chanserna att utlösa Gratis Spins
  • När Boost-funktionen är aktiverad är alternativet Köp Bonus inaktiverat.

Andel som betalas (RTP) ut till spelarna - "Köp bonus" - Gratis spins

94.05%

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

94.1%

Hit Rate

21.2%

KÖP BONUS

Knappen "Köp bonus" är aktiv i basspelet.

Köp bonus - Aktivera omedelbart gratisspinn när som helst under grundspelet.

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen.

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer skapas per linje, från hjulet längst till vänster till hjulet längst till höger.
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Endast den högsta vinsten per linje betalas ut.
  • Vinster som fås samtidigt på olika linjer läggs ihop.
  • Alla vinster skapas på vinstlinjer, förutom jackpot-vinster.
  • Systemfel nollställer alla utbetalningar.
  • Alla öppna sessioner, som inte avslutas av spelaren, plus eventuella framtida transaktioner för den sessionen, kommer att avslutas efter max 90 dagar och minst 7 dagar beroende på spelarens bostad.

VINSTTAK

• Det här spelet har ett vinsttak på 5000x insatsen för spelomgången.

Utbetalningsregler för funktioner

• Gratis spins spelas med samma insats som omgången som aktiverade dem.
  • Vinster från gratis spins läggs till på andra vinster.
  • Aktivering av boost-funktionen påverkar inte spelets maximala exponering eftersom utbetalningarna beräknas på grundinsatsen.

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto-spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).
  • Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka vinst.
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).
  • Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2023-11-24