J-Pop

Spelregler

J-POP är en slot med 6 kolumner och 4 rader med droppande symboler. Kolumnerna kan expandera uppåt till maximalt 8 rader.

Varje ytterligare symboldropp kommer att lägga till ytterligare en rad med symboler, upp till maximalt 8 rader, vilket ökar antalet sätt att vinna. Antalet sätt att vinna ökar när antalet rader ökar.

• rader: 4096 sätt att vinna
  • rader: 15625 sätt att vinna
  • rader: 46656 sätt att vinna
  • rader: 117649 sätt att vinna
  • rader: 262144 sätt att vinna

Alla dropp i normalt läge börjar med 4 rader och 4096 sätt att vinna. Minsta insats är 2,00 kr, och högsta insats är 1 000,00 kr.

Varje insats är 100 mynt.

Vinster börjar med det första hjulet längst till vänster och betalar endast från vänster till höger på på varandra följande hjul. Inga luckor är tillåtna. Endast den högsta vinsten per aktiv vinstlinje betalas ut.

En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spin-knappen.

Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin. Håll ned Spin-knappen eller använd Auto Spin-knappen för att ställa in antalet spelomgångar som ska spelas automatiskt.

Vinster och vinnande kombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.

Vinster presenteras i spelarens valuta eller i mynt. Spelaren kan ändra preferenser i Inställningar.

Vinster presenteras i spelarens valuta.

J-POP spelas i två lägen; normalläge och bonusläge med free drops. Wild symboler och betalande symboler finns i fyra storlekar; standard 1x1,

Super 2x2, Mega 3x3 och Epic 4x4. Alla stora symboler räknas som antalet 1x1 symbolinstanser den täcker, t.ex. 1 Super 2x2 räknas som 4 standard 1x1 symboler.

Tomma utrymmen som förekommer under stora symboler fylls med symboler i storleken 1x1 av samma typ som den stora symbolen, förutom walking Wild, för att nå ett stabilt horisontellt viloläge.

Alla symboler som sträcker sig utöver det nuvarande uppnådda antalet rader ger en påfyllning av symboler upp till den högsta raden som nås via radexpansion, maximalt 8 rader.

Spelet börjar med ett symboldropp. Alla vinster i det aktuella symboldroppet samlas in och därefter exploderar alla symboler som ingick i en vinnande kombination förutom walking Wild symbolen. De återstående symbolerna faller vertikalt tills de når en viloposition, ytterligare en rad läggs till överst och nya symboler droppar in för att fylla de tomma utrymmena. Lavinen fortsätter så länge nya vinnande kombinationer dyker upp.

Walking Wild-symbolen är en sticky Wild symbol med en ökande multiplikator. När den bidrar till en vinnande kombination, går Walking Wild symbolen slumpmässigt 1 steg till valfri intilliggande symbolposition och ökar dess multiplikatorvärde med x1 (+1). Walking Wild symbolen antar temporärt storleken på alla symboler den går på. Endast betalande symboler eller tomma slots kan beträdas.

Grid Flip symbolen triggar kolumnerna (1 och 6, 2 och 5, 3 och 4) att byta position på spelvyn och blir sedan en Wild symbol. Grid Flip symbolen aktiveras när inga ytterligare vinnande kombinationer visas.

Big Drop symbolen triggar ett dropp ned stora symboler som krossar 1x1 betalande symboler och blir sedan en Wild symbol. Big Drop symbolen aktiveras när inga ytterligare vinnande kombinationer visas.

Om Grid Flip och Big Drop symbolerna sammanfaller i spelvyn, kommer Grid Flip symbolen att aktiveras först.

Wild Box symbolen placerar en slumpmässig mängd Wild symboler på

spelvyn när den bidrar till en vinst. Endast betalande symboler eller tomma slots kan ersättas.

3 eller fler bonussymboler triggar bonusspelet. Walking Wilds är följer med när du går in i bonusspelet och mellan free drops.

En kombination av tre eller fler bonussymboler under normalt läge triggar bonusläget med free drops.

• bonussymboler: 10 free drops
  • bonussymboler: 12 free drops
  • bonussymboler: 15 free drops
  • bonussymboler: 20 free drops

Bonusspelet med free drops börjar alltid med säkerhetsnivån inställd på 4 rader. Varje vinnande dropp ökar säkerhetsnivån en rad. En walking Wild kan öka säkerhetsnivån flera rader.

Höjningen av säkerhetsnivån sker efter utbetalningen. Nästa free drop börjar från den nya säkerhetsnivån. Säkerhetsnivån kan som mest avancera 4 rader vilket resulterar i totalt 8 rader med maximalt 262144 sätt att vinna.

Tre eller fler bonussymboler under bonusläget återaktiverar ytterligare free drops. Antalet ytterligare free drops bestäms på samma sätt som när bonusspelet startades.

Bonusspelet med free drops avslutas när inga free drops återstår eller när vinstgränsen har uppnåtts.

Vinster betalas ut i slutet av bonusläget.

Inga insatser kan ändras under en pågående spelrunda.

En spelomgång avslutas omedelbart när vinsttaket uppnås, och de vinster som hittills samlats in kommer att betalas ut.

Den teoretiska utbetalningen (RTP) i J-POP är 94,0%.

Spelet kommer att begränsas till 25 000 gånger den placerade insatsen. I händelse av fel är alla spel och vinster ogiltiga.

Vinster betalas ut i slutet av en spelomgång.

Den maximala totala vinsten i en spelomgång är begränsad till 25 000 gånger den placerade insatsen.

En spelomgång avslutas omedelbart när vinsttaket uppnås, och de vinster som hittills samlats in kommer att betalas ut.

Inga insatser kan ändras under en spelomgång. Den teoretiska utbetalningen (RTP) är 94,0%.

I händelse av fel är alla spel och vinster ogiltiga.

Förklaringar av X-iter-knappar

X-iter-regler

X-iter-funktionen erbjuder inköp till olika spellägen.

SUPER BONUS:

Köp ett bonusspel med en garanterad walking Wild. Kostnaden är 500 gånger det valda spelet.

BONUS:

Köp ett bonusspel. Kostnaden är 100 gånger det valda spelet.

WALKING WILD:

Köp en spelrunda med en garanterad walking Wild. Kostnaden är 25 gånger det valda spelet.

BIG DROP:

Köp en spelrunda med en garanterad Big Drop-symbol. Kostnaden är 10 gånger det valda spelet.

BONUS JAKT:

Köp en spelrunda med ökad chans att trigga en bonus. Kostnaden är 3 gånger det valda spelet.

En X-iter-funktion köps genom att trycka på X-iter-knappen, välja X-iter-läge som visar kostnaden i spelarens valuta och trycka på Spin-knappen.

X-iter-funktionerna kan bara aktiveras i basspelet.

Den teoretiska utbetalningen (RTP) för alla X-iter-spellägen är 94,0%.

Den lägsta X-iter-kostnaden är 6,00 kr, den maximala X-iter-kostnaden är 500 000,00 kr.

Alla spelregler gäller i X-iter-läge.

Datum för senaste ändring: 2023-10-09