Barbarian Fury

Vinsttabell

UTBETALNING

5100

412

38.00

560

410

36.80

540

48.00

36.00

530

47.20

32.40

524

47.20

32.40

520

46.00

32.00

520

46.00

32.00

520

46.00

32.00

xNUDGE ROARING WILD

En 4-raders hög Wildsymbol kan landa på hjul 2, 3 och 4 och kommer alltid knuffas in så att den blir fullt synlig.

Varje steg Wildsymbolen knuffas så ökar Wildmultiplikatorn med 1.

Flera Wildmultiplikatorer på en vinstlinje summeras ihop.

Fury Spins: Om du landar en extra Wild ökar multiplikatorn med 1.

BARBARIAN RESPIN

Om 3 eller fler av samma barbar landar, så är det möjligt att Barbarian Respin aktiveras.

När Barbarian Respin aktiveras kommer barbarerna att knuffas in så de blir fullt synliga och låsas under ett omsnurr. Wilds låses också inför omsnurret.

Funktionen kan aktiveras under basspelet och Fury Spins.

FURY SPINS

Om 3 eller fler Scatters landar så aktiveras Fury Spins. Wildmultiplikatorn ökar som vanligt, men nollställs inte mellan snurren.

Antalet snurr bestäms av antalet steg varje Scatter tar nedåt innan de försvinner utanför hjulen. Varje steg ger ett snurr.

I Fury Spins är Barbarian Respin garanterat när man landar 3 eller fler av samma barbar.

Om fler Scatter landar aktiveras fler snurr. Antalet snurr bestäms av antalet steg nedåt innan symbolen försvinner utanför hjulen.

Spelregler

• Barbarian Fury är en videoslot med 3 funktioner: xNudge Roaring Wild, Barbarian Respin och Fury Spins.
  • En videoslot med 5 hjul, 4 rader och 10 symboler.
  • Den teoretiska utbetalningen för det här spelet är 94,19 %.
  • Den teoretiska utbetalningen för detta spel 96.0% eftersom maxvinsten är begränsad till 100 000 NOK..
  • Den simulerade högsta utbetalningen är 7378 gånger insatsen (1:10000000000 rundor).
  • Den teoretiska utbetalningen vid köp av Fury Spins är 94,34 %.
  • 25 vinstslinjer (se vinsttabellen för mer info).
  • En Wild-symbol som ersätter vilken annan symbol som helst förutom Scatter.
  • Wild-symboler ersätter den största möjliga vinstkombinationen i enlighet med utbetalningstabellen.
  • En vinstkombination betalas från vänster till höger.
  • Sammanfallande vinster på flera kombinationer betalas ut.
  • Vinstkombinationer och utbetalningar sker i enlighet med vinsttabellen.
  • Den största vinsten per aktiverad insatslinje betalas ut.
  • Olika hjulkonfigurationer används beroende på spelläge (huvudspel eller något av bonuslägena).
  • Symbolernas utbetalningsvärden i utbetalningstabellen visas i samma valuta som insatserna som görs.
  • Tekniska fel ogiltigförklarar alla vinster.
  • Tekniska fel i spelets hårdvara/programvara: alla berörda insatser återbetalas.
  • Spelrundor som inte avslutats inom 90dagar kommer avslutas automatiskt. Då betalas även eventuella ackumulerade vinster ut som är kopplade till den spelrundan. Dessa omgångar kan inte spelas om.
  • Spelrundor med en vinst som kan spelas, och som inte avslutats inom 24timmar, avslutas automatiskt. Ackumulerade vinster som är kopplade till den spelrundan betalas ut.
  • Autospel spelar det valda antalet rundor automatiskt eller när någon av de avancerade inställningarna för autospel har uppfyllts.
  • Om du ändrar inställningar för autospel under en spelrunda kommer alla inställningar att träda i kraft när rundan eller funktionen har avslutats.
  • Vissa autospelfunktioner kan vara obligatoriska i vissa jurisdiktioner.
  • När du spelar med kryptovaluta så återställs alla spelrundor och spellägen automatisk efter 24 timmar. Eventuell ackumulerad vinst kommer utbetalas.

Användargränssnitt

Öppna Nolimit Feature-verktyg

Köp en specifik funktion i spelet på direkten i Nolimit Bonus-verktyget.

FREESPIN

Bonus kan köpas för 70 gånger insats, maximalt möjlig insats är 250.00 SEK.

Se en repris av dina eller andra spelares bästa spelrundor för alla Nolimit Citys spel!

Nuvarande spel

Alla spel

Välj nuvarande spel eller alla Nolimit Citys spel.

Välj dina största vinster eller samtliga vinster.

x Insats

Vinst

Sortera på gånger insatsen eller den högsta monetära vinsten.

Spela upp en repris av den här spelrundan.

soundOnsoundOff

Växla ljud på/av

betLevel

Klicka för att visa menyn med alla insatser

fastSpin

Mycket snabbare snurr på hjulet

Spin Button

Starta en ny spelrunda. Tryck för att satsa och snurra

Collect and spin button

Ta vinsten och snurra.

Spin with boosted bet button

Förbättrat läge med justerad insats.

Ställ in att spela automatiskt. Spela ett antal rundor som du väljer. Använd avancerade inställningar för dina egna stoppkriterier för att avsluta autospel när:

- en enskild vinst överstiger ett värde som du väljer

- innan saldot är lägre än 0 %, 50 % eller 75%

- när saldot är högre än 150 %, 200 % eller 500 %

Stoppa autospel

SALDO

Visar ditt tillgängliga insatssaldo i din valuta

Visa spelmenyn

Klicka för att öppna spelhistoriken. Du kan bläddra igenom dina spelrundor baserat på datum och tidpunkt när de spelades

När du trycker på uppspelningsknappen kan du spela den specifika spelrundan igen

Läs mer information om utbetalningar och spelets funktioner

Öppnar spelreglerna

Ändra dina spelinställningar

Växla musik på/av

Växla ljud på/av

Visa/dölj aktuell tid (standard: på)

Slå på/stäng av för att använda blanksteg för att snurra

Gå tillbaka till spelet

Spel client version: 1.4.2

Datum för senaste ändring: 2023-08-08