Viking Runecraft: Apocalypse

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 15 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Information

Klustervinster delas ut för intilliggande symbolkombinationer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera kluster i en enskild spelrunda, läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till i klustervinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats som spelrundan som aktiverade funktionen – om inget annat anges. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information, vänligen se spelreglerna. Vinnande kombinationer betalas endast ut när symboler är länkade horisontellt eller vertikalt och utan några luckor. Vinnande kombinationer kan börja från vilken punkt som helst på rutnätet. Endast högsta vinsten betalas ut per vinnande symbolkombination.

Spelregler

VIKING RUNECRAFT APOCALYPSE är en videoslot med ett rutnät på 7x7 och kaskader.

Vinster uppnås genom att få 5 eller fler symboler i kluster. Symbolerna tas bort och nya symboler fyller upp rutnätet. Kaskaderna fortsätter tills inga fler vinster kan skapas.

Loki skapar 5–8 mystiska symboler som avslöjar en slumpmässig symboltyp, utom WILDS. Klustret kan bara skapa en vinst om det finns en angränsande symbol av samma typ som den avslöjade symbolen. Funktionen kan endast aktiveras en gång per spelrunda.

Ande-WILD skapas när en symbol bildar ett vinnande kluster. Den dyker slumpmässigt upp på den tomma platsen efter en vinst och samlas in om den ingår i ett vinnande kluster. Samla in 4 för att aktivera en av Gudarnas gåva-funktionerna.

1 av 4 WILD-funktioner väljs slumpmässigt ut och tillämpas på rutnätet. Funktionen aktiveras när inga fler vinster uppnås under rundan. Ande-WILDS kan inte samlas in efter funktionen eftersom Gudarnas gåva-funktionen bara kan aktiveras en gång per spelrunda.

• Heimdalls blick: Skapar 2–4 par med WILDS i diagonala mönster.

• Freyas magi: Skapar 2–4 par med WILDS i horisontella eller vertikala mönster.

• Thors åska: Skapar 6–10 WILDS.

• Odins kraft: Skapar 1–3 uppsättningar med 3 WILDS i angränsande horisontella eller vertikala mönster.

Alla vinster under spelrundan (utom ande-WILD och Gudarnas gåva-WILDS) bidrar till att öka laddningsmätaren. När laddningsmätaren är laddad med 35 symbolvinster och det inte sker några fler kaskader, aktiveras Asarnas kraft och 1 av de 4 funktionerna väljs slumpmässigt ut och tillämpas:

• Trumpetens tjut: Förstör eller omvandlar symboler runt 3 slumpmässiga symboler.

• Folkvangs styrka: Uppgraderar 1 typ av symbol genom att omvandla den till nästa högre symbol i ordningen.

• Mjölners slag: Förstör och omvandlar 6–10 slumpmässiga symboler.

• Himlens spjut: Vapensymboler omvandlas till likadana symboler. Vapensymboler är det röda spjutet, den blå hammaren, lila dödskallen och den gröna trumpeten.

När laddningsmätaren är inom 5 symboler från att nå RAGNARÖK-FREE SPIN och det inte sker några fler vinster, kan funktionen Efterskalv aktiveras för att skapa en vinst. Symboler väljs ut och länkas därefter genom att omvandla symboler emellan dem. Om det finns mystiska symboler på rutnätet kommer symbolen som valts ut för Efterskalv att matcha den mystiska symbolen.

När laddningsmätaren är laddad med 65 symbolvinster och det inte sker några fler kaskader, aktiveras RAGNARÖK-FREE SPIN. Samtliga 4 Asarnas kraft-funktioner tilldelas i följd efter varandra för ett 1 FREE SPIN. Var och en av Asarnas kraft-funktionerna tillämpas varje gång det inte sker några fler kaskader. RAGNARÖK-FREE SPIN slutar när alla funktioner har använts.

Under RAGNARÖK-FREE SPIN kan WILD-insamlaren inte aktivera Gudarnas gåva-funktionen, men upp till 20 ande-WILDS kan samlas in. Dina insamlade ande-WILDS placeras ut på rutnätet igen i slutet av ditt FREE SPIN när det inte sker några fler vinster, för en chans att fortsätta kaskaden. Kaskaden fortsätter som vanligt men efterföljande ande-WILDS samlas inte in.

Under RAGNARÖK-FREE SPIN är dessutom laddningsmätaren ersatt av MULTIPLIER-laddningsmätaren. Genom att samla in 25, 50, 75 och 100 symbolvinster tilldelas en MULTIPLIER på x2, x3, x5 respektive x10. Den MULTIPLIER du uppnår tillämpas på den totala FREE SPIN-vinsten.

Du väljer din insats med de fem insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna stannar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas. Vinstkombinationer tas bort och nya symboler faller ner för att fylla luckorna.

RTP: 94.20%

Tillgängliga val

• Ändra insats- För att ändra din insats, använder du de fem insats-knapparna. Du kan även använda plus- och minus-knapparna för att ändra din insats ett steg.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med din valda insats. Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Hyperspinn- Om du trycker ner och håller in knappen SPACE så aktiveras läget Hyperspinn efter 1,5 sekund. Hjulen börjar spinna mycket snabbare men saktar ner om en funktion aktiveras.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • Justera insatsen automatiskt- Minskar den totala insatsen automatiskt när du startar ett nytt spinn, om saldot är för lågt för att starta ett spinn på den aktuella insatsnivån.

Datum för senaste ändring: 2023-06-01