10 Hot HOTFIRE

Välkommen till 10 Hot HOTFIRE Video Slot med en Scatter!

OM SPELET

10 Hot HOTFIRE Video Slot med 5 hjul och på 10 fasta vinstlinjer orienterade från vänster till höger. Spelet har åtta vanliga symboler som vinner om två eller fler står uppradade på en vinstlinje. Det finns en scatter-symbol som visas på alla hjul och betalar ut vid vilken position som helst.

Scatter

Scatter-symboler betalar ut på alla positioner.

HUR MAN SPELAR

• Tryck på Snurraknappen för att starta spelet

HUR MAN RÄKNAR VINNARLINJER

• Värdena på vinsttabellen anpassas dynamiskt efter insatsinställningarna.
  • För att beräkna en vinst på en vinstlinje, räkna antalet identiska symboler i ordningsföljd på vinstlinjen med början från hjulet längst till vänster och kontrollera denna kombination i vinsttabellen. Endast den högsta vinsten på vinstlinjen betalas ut.
  • För att beräkna dina totala vinstlinjevinster, upprepa ovanstående för alla vinster på vinstlinjerna och addera dem alla.
  • Om det finns en vinnande scatterkombination, räkna det totala antalet scatters och kontrollera denna kombination i vinsttabellen. För scatterkombinationer betalas endast den högsta vinstkombinationen ut.
  • För att beräkna den totala vinsten lägger du ihop alla vinstlinjer och scattervinsten. Det är naturligtvis möjligt att det bara finns en scattervinst eller bara en vinstlinje(r).

SPELALTERNATIV

• Info – Visar vinsttabell, förklaringar av spelets funktioner och information om vinstlinjerna.
  • Ljud – Ändra ljudvolymen eller stäng av den.
  • Helskärm – Slår på och av helskärmsläge. (Skrivbord Endast)
  • Snabbknapp – Denna knapp växlar (normal hastighet, snabbare och turbo).

(Några funktioner och val kanske inte är tillgängligt i ditt område)

SPELPANEL

• Bettnivå - Höjer eller sänker nuvarande bett.
  • Bett – Visar den aktuella insatsen.
  • Max Bett – Ställer in insatsen till den största tillgängliga. Om man trycker på knappen en andra gång går den tillbaka till ursprungsläget. (Om tillgängligt)
  • Snurrknapp – Lägger insatsen och snurrar hjulen. När hjulet snurrar så transformerar snurrknappen till stoppknapp. Tryck av stoppknappen stoppar hjulet omedelbart.
  • Autospel (om tillgängligt) - Spelare kan göra så att spelet spelas utan att pressa snurrknappen varje gång. Tryck av autospelknappen en andra gång stoppar autospelet.
  • Vinst – Visar vinsten för det aktuella eller senaste vinstutbetalningssteget.
  • Balans - Visar spelarens kontosaldo.
  • Om din operator tillåter mynt så är bett-nivån myntvärde och du kan välja mellan mynt eller cash genom att trycka på balans, bett eller myntvärde.

(Några funktioner och val kanske inte är tillgängligt i ditt område)

ÅTERGÅ TILL SPELARE

• Den förväntade återbetalningen återspeglar den teoretiska avkastningen över ett mycket stort antal snurr av många spelare under en längre tidsperiod .
  • Den översiktliga teoretiska gengälden till spelare är 94%.

RANDOMISATION

• Hjulen snurras med en rättvis och jämlik chans för varje stoppad position certifierad av nummer genererade på måfå. För mer information, besök http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us .

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om ditt spel är avbrutet under spel, så kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet Efter den tiden så är eventuell vinst efter avbrutet spel adderat till ditt konto. Om du väljer att skippa omspelet så adderas din vinst till ditt saldo omedelbart.
  • I en situation när omspel-funktionen inte är fungerar, vänligen kontakta vårt support-team på din spelhemsida
  • Vid funktionsfel av spelets hårdvara/mjukvara så är alla påverkade spelbett och utbetalningar annullerade och alla påverkade bett är återbetalda.
  • Detta är en översättning av de originella spelreglerna. Vid konflikt av detta språks regler och engelska, så vinner de engelska reglerna.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 27/04 2023. För att göra tidigare versioner tillgängliga, vänligen använd formuläret https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
SCATTER SYMBOL SPRIDNINGSSYMBOL
MAX BET MAXINSATS
CONGRATULATIONS GRATTIS
YOU WON DU VANN
HIGH WIN HÖG VINST
BIG WIN STOR VINST
EPIC WIN EPISK VINST
TOTAL WIN TOTAL VINST

Datum för senaste ändring: 2023-05-11