Oink Oink Oink

Spelautomat med 5 hjul, 243 vinstsätt

Målet med spelautomaten Oink Oink Oink™ är att uppnå vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Spelet spelas med 243 vinstsätt i huvudspelet och 1 024 eller 3 125 under Gratisspel.
  • Totalinsatsen motsvarar 10x myntvärdet. Totalinsatsen visar hur mycket som satsas totalt under en enskild snurr.
  • Tryck på STARTA på startskärmen för att starta spelet.
  • Med knapparna + och - kan du välja din totalinsats.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet TOTAL VINST de sammanlagda vinsterna från Vinstsätt och Scatter.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.
  • För information om Vinstsätt, välj i och skrolla till Allmänna regler.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ genom att hålla nere snurra-knappen, välj antalet snurr som ska spelas automatiskt och tryck sedan på ▶︎.
  • Autospel har även inställningen TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills en funktion aktiveras.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat de angivna antalet gånger.
    • Du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på ◼︎.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
  • Du kan navigera i vinsttabellen med hjälp av rullningslisten.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på X.

Vinstsätt:

• Vinster från aktiva vinstsätt illustreras av symbolramar som dyker upp ovanför de vinnande symbolpositionerna.
  • Vinstsätt kan skapas med hjälp av matchande symboler på angränsande hjul, med början från hjulet längst till vänster, i enlighet med vinsttabellen. Utbetalningar från vinstsätten motsvarar värdet i vinsttabellen.
  • Endast den längsta vinstkombinationen per symbol betalas ut.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• En Wild-symbol kan ersätta övriga symboler, förutom Scatter-symbolen, Rött mynt-symbolen, Grönt mynt-symbolen och Blått mynt-symbolen, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.

Scatter:

• SCATTER-symbolen är Hammaren. 3 eller fler Scattersymboler oavsett position får en av Spargrisarna att spricka och aktiverar Rött mynt-funktionen, Grönt mynt-funktionen eller Blått mynt-funktionen.
  • Scattervinster kan bildas av symboler i vilken position som helst. Scattervinster multipliceras med din totalinsats. Endast den högsta Scattervinsten betalas ut.

Myntsymboler:

• Till Mynt-symbolerna hör det Röda myntet, det Gröna myntet och det Blåa myntet.
  • När en Mynt-symbol stannar i huvudspelet placeras den i Spargrisen med samma färg.
  • Om en eller fler Mynt-symboler placeras i en Spargris kan Spargrisen spricka och en funktion aktiveras.
  • Under Gratisspel dyker inte Röda och Blå mynt upp. Det Gröna myntet ger ytterligare 1 Gratisspel.

Rött mynt-funktion:

• Rött mynt-funktionen kan aktiveras slumpmässigt om den väljs ut av Hammaren då minst 3 Hammar-symboler stannar i huvudspelet.
  • Rött mynt-funktionen kan också aktiveras slumpmässigt efter att ett eller fler Röda mynt läggs i den Röda spargrisen.
  • Rött mynt-funktionen kan även aktiveras i Blått mynt-funktionen om hjulet stannar på det Röda grispriset.
  • Under Rött mynt-funktionen måste man välja bland tillgängliga Guldgrisar.
  • Alla Guldgrisar som väljs avslöjar någon av följande beteckningar: MINI (20x totalinsatsen), MINOR (50x totalinsatsen), MAJOR (200x totalinsatsen), GRAND (2 000x totalinsatsen).
  • Man måste fortsätta välja Guldgrisar tills 3 likadana beteckningar avslöjas.
  • Då tilldelas motsvarande kontantpriser och funktionen avslutas.

Grönt mynt-funktion:

• Grönt mynt-funktionen kan aktiveras slumpmässigt om den väljs ut av Hammaren då minst 3 Hammar-symboler stannar i huvudspelet.
  • Grönt mynt-funktionen kan också aktiveras slumpmässigt efter att ett eller fler Gröna mynt läggs i den Gröna spargrisen.
  • Grönt mynt-funktionen kan även aktiveras i Blått mynt-funktionen om hjulet stannar på det Gröna grispriset.
  • I början av den Gröna mynt-funktionen kan en av följande Gratisspel-kombinationer aktiveras slumpmässigt:
    • 6 gratisspel med 1 024 vinstsätt;
    • 8 gratisspel med 1 024 vinstsätt;
    • 10 gratisspel med 1 024 vinstsätt;
    • 6 gratisspel med 3 125 vinstsätt;
    • 8 gratisspel med 3 125 vinstsätt;
    • 10 gratisspel med 3 125 vinstsätt.
  • Scatter-symbolen, Rött mynt-symbolen respektive Blått mynt-symbolen dyker inte upp under Gratisspel.
  • Grönt mynt-symbolen visas ett +1-tecken.
  • Om en eller fler Grönt mynt-symboler stannar någonstans ges 1 extra Gratisspel för varje Grönt mynt-symbol som stannar.
  • En eller fler Grönt mynt-symboler kan inte återaktivera Grönt mynt-funktionen under funktionens gång.
  • Gratisspel spelas med samma insats som placerades under den snurr som aktiverade dem.

Blått mynt-funktion:

• Blått mynt-funktionen kan aktiveras slumpmässigt om den väljs ut av Hammaren då minst 3 Hammar-symboler stannar i huvudspelet.
  • Blått mynt-funktionen kan också aktiveras slumpmässigt efter att ett eller fler Blåa mynt läggs i den Blå spargrisen.
  • I Blått mynt-funktionen ges spelaren 1 snurr på Prishjulet.
  • Följande priser går att vinna:
    • Grönt mynt-funktion;
    • Rött mynt-funktion;
    • 5x totalinsats;
    • 8x totalinsats;
    • 10x totalinsats;
    • 15x totalinsats;
    • 25x totalinsats;
    • 40x totalinsats;
    • 80x totalinsats;
    • 120x totalinsats.
  • Om den Gröna mynt-funktionen eller Röda mynt-funktionen aktiveras spelas den omedelbart.
  • Annars betalas kontantpriset ut och funktionen avslutas.

Utdelning till spelaren:

• RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.
  • Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 94.91%.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • En snurr, snurren kommer att fullbordas automatiskt och eventuella vinster föras över till ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.
  • Insatser som placerats i avbrutna spel ogiltigförklaras efter 90 dagar.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2024-02-22