Stash & Grab Locked Up Links

GRUNDSPELSREGLER

Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination.

Vinster måste ske på intilliggande hjul, med början på hjulet längst till vänster.

Vinsttabellen visar den aktuella insatskonfigurationen.

Alla vinster på flera rader läggs ihop.

WILD-SYMBOLER

WILD-symbolen ersätter alla symboler förutom BONUS- och NYCKEL-symbolerna.

Under GRATISSNURR-bonusen är PERSISTING WILD™-symbolerna ihållande och stannar så länge bonusen varar.

Alla WILD-symboler som syns när GRATISSNURR-bonusen aktiveras ligger inte kvar.

WILD-symbolen kan ENDAST visas på hjul 2, 3, 4 och 5.

GRATISSNURR

Om 3 eller fler symboler visas utspridda i vyn aktiveras GRATISSNURR-bonusen.

GRATISSNURR varar tills en enskild hjulvinst har nått den MINSTA MULTIPLIKATORN som visas i spelet.

Den initiala MINSTA MULTIPLIKATORN beror på hur många symboler som används för att aktivera GRATISSNURR.

Aktivering med 3 BONUS-symboler ger en MINSTA MULTIPLIKATOR på x20 (högsta x100), 4 BONUS-symboler ger en MINSTA MULTIPLIKATOR på x30 (högsta x100) och 5 BONUS-symboler ger en x50 MINSTA MULTIPLIKATOR på x50 (högsta x200).

Det går inte att återaktivera bonusen.

NYCKELSAMLINGSSPÅR

Under GRATISSNURR kan NYCKEL-symboler visas på hjulen i vilken position som helst.

För att aktivera gratissnurr med 3 BONUS-symboler måste du samla 2 nycklar för att låsa upp varje multiplikator, men för att aktivera med 4 eller 5 BONUS-symboler måste du samla 4 nycklar för att låsa upp den första multiplikatorn. Därefter låser varannan nyckel upp framtida multiplikatorer.

Ovanför HJULEN kommer SPÅRET att visa din nuvarande MINSTA MULTIPLIKATOR.

NYCKEL-symboler BLOCKERAS av PERSISTING WILD™-symboler.

BUY PASS™

Du kan välja att spela dina GRATISSNURR genom att trycka på knappen BUY PASS™. Den här funktionen kanske inte är tillgänglig beroende på var du befinner dig.

Kostnaden för funktionen BUY PASS™ visas på skärmen. Börja spela genom att trycka på BEKRÄFTA.

Hjulen snurrar till en position med minst 3 BONUS-symboler och din GRATISSNURR-bonus börjar.

Den förväntade avkastningen för BUY PASS™-funktionen är 95,90 %. Det här återspeglar den teoretiska avkastningen sett över många spel.

TURBOLÄGE

Knappen för turboläge visas längst ned till höger på hjulen med alternativen ”ON” (på) och ”OFF” (av).

Aktivera turboläge genom att klicka på ON om du vill öka hastigheten för varje snurr. Det kan stängas av genom att klicka på OFF när som helst under spelet.

När gratissnurr tilldelas är turboläget inte tillgängligt.

Aktivering av turboläge påverkar inte resultaten av snurr.

Turboläget kanske inte är tillgängligt inom gällande jurisdiktion.

JURIDISKT MEDDELANDE

I enlighet med praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.

Chanserna att få ett visst resultat är alltid samma varje gång ett spel påbörjas.

Den förväntade avkastningen för det här spelet är 93.82%. Det här återspeglar den teoretiska avkastningen sett över många spel.

Tekniskt fel gör alla vinster och spel ogiltiga. Version: 1.0.6

Serverversion: 1.0.6

Spelets utseende och känsla och dess individuella komponenter och utseende är trade dress tillhörande Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. TM och © 2023 Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.

Datum för senaste ändring: 2023-11-13