Juicy Riches

SPELREGLER

- Den här sidan innehåller information om hur du spelar detta spel.

- Vi rekommenderar att du laser alla avsnitt på sidan.

Inledning

- Det har ar ett spel för en spelare - hur andra spelare spelar påverkar inte ditt spel. Ett spel startar när du genomför en satsning och avslutas när du lämnar appen/sidan.

Att spela

- Du bestämmer totalinsatsen per spelrunda med hjälp av 'totalinsats'-knappen.

- Lägsta insats per spelrunda är kr 2,00.

- Högsta insats per spelrunda är kr 400,00.

- Ett klick på "start"-knappen startar en spelrunda.

- Spelrundorna sker helt oberoende av varandra.

- Alla spelresultat är suveräna och slumpmässigt genererade.

- När du startar en spelrunda dras insatsen från ditt spelsaldo, alltså det belopp du valde att ladda spelet med.

- En eventuell vinst visas på spelskärmen efter avslutad spelrunda.

Vinstlinjer

- Detta spel har 5 - 6 hjul och 20 - 50 vinstlinjer.

- Under 'vinstplan och information" kan du se vinstlinjernas olika mönster.

Autostart

- Klickar du på 'auto' och aktiverar autostart så kommer snurren att utföras automatiskt efter varandra.

- Så länge autostartfunktionen är aktiv är den knappen grön, Ytterligare ett klick på knappen stänger av funktionen.

- Autostart avslutas automatiskt om totalinsatsen överskrider ditt spetsaldo.

- Autostart avslutas automatiskt när en feature triggas.

Vinster

- vinstkombinationer och vinstutbetalningar folier vinstplanen.

- Vinstbeloppen i vinstplanen ar dynamiska och andras automatiskt i förhållande till vald insats.

- För första vinsten galler. vinstkombinationer räknas från vänster till hoger.

- For påfoljande vinster galler- vinstkombinationer raknas från vanster till hoger och från hoger till vanster.

- Initiala vinstkombinationer börjar på hjulet langst till vänster, symbolerna måste vara på angränsande hjul. Efterföljande vinstkombinationer börjar på hjulet längst till vänster eller langst till höger, symbolerna måste vara på angränsande hjul

- For vinst galler en kombination av pedvid varandra placerade likadana symboler längs en aktiv vinstlinje (galler ej scattersymboler) - - Endast den högsta vinsten per vinstlinje betalas ut.

- Linjevinster adderas.

Återbetalningskvot (RTP - Return to Player)

- Den teoretiska dterbetalningskvoten RTP (Return to Player) för detta spel ar 95,26%

- Den teoretiska återbetalningskvoten (RTP) beräknas enligt total vinst / totala insatser, over en stor volym spelrundor, och speglar ett spels vinståterbetalning som en procentsats av alla gjorda satsningar. Den faktiska återbetalningskvoten kan avvika starkt åt båda hållen p.g a. statistisk varians, framförallt vid få spelade spelrundor

Avpott i uppkopplingen

- Vid förlorad uppkoppling till natet kommer spelet att automatiskt avsluta aktuell spelrunda efter 2 timmars frånvaro från spelet

- Om du återansluter till spelet innan dess så kommer du att kunna fortsatta med aktuell spelrunda.

- Detta inkluderar alla inställningar, såsom insats och antal aktiva linjer.

- Om spelrundan består av flera snurr (t ex vid en frispelsfeature) så kommer spelet att fastställa din vinst baserat på spelets teoretiska vinstutdelning

Tekniskt fel gor alla satsningar och spel ogiltiga.

SPELFEATURES

- I första symbolsläppet är de markerade symbolpositionerna aktiva. Vinstkombinationer räknas från vänster till höger över 20 vinstlinjer.

- Uppstår en vinst så betalas den ut, varpå vinstsymbolerna exploderar och nya symboler släpps ned, Proceduren fortsätter tills inga fler vinster uppstår.

- I och med en vinst tänds även nästa tavla i pilspåret. Ett släpp utan vinst innebär att pilspåret släcks ned.

- När första pilen tänds expanderar spelfältet till 6x3 symbolpositioner och vinstkombinationer räknas från båda hållen över 20 vinstlinjer.

- Två tända pilar expanderar spelfältet till 6x4 symbolpositioner och vinstkombinationer räknas från båda hållen över 40 vinstlinjer.

- Tre tända pilar expanderar spelfältet till 6x5 symbolpositioner och vinstkombinationer räknas från båda hållen över 50 vinstlinjer.

- Fyra tända tavlor triggar fem frispel och adderar Juicy Riches-symboler.

- Fem tända tavlor adderar staplade Juicy Riches-symboler i frispelen.

- Sex tända tavlor adderar Jätte-Juicy Riches-symboler (2x2) i frispelen.

- Sju tända tavlor adderar Mega-Juicy Riches-symboler (3x2) 1 frispelen.

- I frispelen anvands ett eget pilspår. En vinst innebar att en tavla i spåret tands. Ett slapp utan vinst innebar att pilspåret slacks ned.

- Fyra tanda tavlor ger fyra extra frispel Fem tanda tavlor ger sex extra frispel.

- Sex tanda tavlor ger åtta extra frispel.

- Sju tanda tavlor ger tio extra frispel.

- Endast det slutgiltiga antalet frispel adderas.

- Frispelen körs med samma insats som i triggande snurr

Gambling

- Med aktuell insats kan maximalt kr 5 000,00 satsas vid gambling.

- Vid storre vinster eller nar autostartfunktionen ar aktiverad så ar gambling inte möjligt.

Vinstplan och information

- Vinstplanen visar spelets symboler, vinstkombinationer och vinstbelopp

- Vinstplanen visar vinsterna för aktuell insats och antal linjer.

- Den består av flera sidor och du använder pilknapparna för att navigera bland dem.

Repris

- Via reprisfunktionen kan du se dina tidigare spelrundor igen. För en översikt av reglagen i reprisfunktionen, se listan för anvandargranssnittet ovan.

Hjälp

- Via denna knapp kommer du till hjälpavsnittet.

Avsluta spelet

- Du kan avsluta spelet efter en avslutad spelrunda.

VERSIONER

Spelcertifikat, version: 1 134 0 (1.0 1)

Spelserver

- Spelserverteknologi: novoSDK

- Spelservertillverkare, version: 1.10.54.0

- Spelserverstruktur, version: 1.134.0

- Spelmatematik, version: 1.0.1

Spelklient

- Spelklientstruktur: novoSDK

- Spelklientteknologi: HTML5 Desktop

Datum för senaste ändring: 2023-07-04