Rainbow Ryan 2

OM SPELET

Rainbow Ryan 2 är en 6 x 4 videoslot med 4096 sätt att vinna från vänster till höger. Spelet har 4 vanliga högvinstsymboler, som representeras av Rainbow Ryans tillbehör och 5 lågvinstsymboler, som representeras av kortvalörer, som betalar om 3 eller fler finns i efterföljande kolumner från vänster. Det finns en free spin-symbol som bara landar i basspelet och som kan spridas samt en wild-symbol som ersätter alla vanliga symboler.

Regnbågshjul

Rainbow Ryan kan slumpmässigt synka 2-6 hjul. Dessa hjul kommer att stanna med exakt samma symboler vilket ökar chansen att få en vinnande kombination. Regnbågshjul-funktionen aktiveras slumpmässigt i basspelet och vid varje spin under free spins.

Dakapo

Dakapo-funktionen aktiveras slumpmässigt i basspelet och ger 1 respin och lägger till 1 synkat hjul. Under free spins aktiveras dakapo genom att landa den gröna klöversymbolen som ger +1 synkat hjul (för återstående free spins) och ett extra free spin. Dakapo kan återaktiveras.

Högre

Högre-funktionen aktiveras slumpmässigt i basspelet och ger en slumpad multiplikator från 2x och uppåt för aktuellt snurr (ingen gräns). Om flera "högre" aktiveras under en serie av Dakapo-respins, kommer de att läggas till det snurret och alla efterföljande snurr (om de inträffar). I free spins aktiveras "högre" genom att få den orangea klöversymbolen som ger +1 multiplikator (för återstående free spins).

Free spins-läget

Aktivera free spins genom att få 3+ free spins-symboler i basspelet. Free spins-läget spelas med samma insats och linjer som det snurr som aktiverade det. Free spins startar med 2 synkade hjul. Antalet synkade hjul kan öka med hjälp av Dakapo-funktionen. Free spins-läget kan inte återaktiveras.

• 6 free spin-symboler ger 20 free spins.
  • 5 free spin-symboler ger 16 free spins.
  • 4 free spin-symboler ger 12 free spins.
  • 3 free spin-symboler ger 8 free spins.

Gyllene Krukan-jackpott

Alla vanliga symboler kan landa med 1-3 noter på sig i basspelet. Dessa noter samlas in till Gyllene Jackpott-samlingen. Samla 400 poäng för att få ett snurr på jackpotthjulet där du kan vinna 15x, 40x, 100x eller 2000x. Varje insatsstorlek har sin egen samling.

Köpa free spins

Spelare kan betala x350 för att köpa free spins-omgången med 20 free spins. Spelare kan betala x250 för att köpa free spins-omgången med 16 eller 20 free spins. Spelare kan betala x150 för att köpa free spins-omgången med 12, 16 eller 20 free spins. Spelare kan betala x75 för att köpa slumpmässigt antal free spins med 8, 12, 16, 20 free spins.

BERÄKNA VINSTSÄTT-VINSTER

• Det finns 4096 sätt att vinna i detta spel. En identisk symbol på 3, 4, 5 eller 6 intilliggande hjul med start från vänster ger en vinst.
  • Om något av hjulen innehåller fler än 1 av den vinnande symbolen multipliceras vinsten. Till exempel, om det första hjulet innehåller 2 vinnande symboler, det andra hjulet innehåller 3 vinnande symboler och det fjärde hjulet innehåller 2 vinnande symboler kommer vinsten att behandlas som en 3-i-rad vinst med en 2*3*2=12x MULTIPLIKATOR.
  • Utbetalning för 3, 4, 5 och 6 symboler av en sort är listade i vinsttabellen.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen per sätt betalas ut och samtidiga eller sammanfallande vinster på olika sätt läggs samman.

SPELPANEL

• Meny - Menyikonen öppnar och stänger spelmenyn.
  • Snurrknapp - Denna knapp startar spelet genom att snurra på hjulen. Den förvandlas till stopp-knapp under ett snurr. På vissa marknader kan spelare också använda mellanslagstangenten på datorn.
  • Insatsstorlek - Denna knapp öppnar meny för att ändra insatsstorlek.
  • Saldo - Detta fält visar spelarens aktuella saldo.
  • Insats - Detta fält visar aktuell insats.
  • Autospel - Visar alternativ för autospel.
  • Köp Bonus - Öppnar menyn för köp av bonusspel.

SPELMENY

• Vinsttabell - Visar vinsttabellen som innehåller en förklaring av de viktigaste funktionerna i spelet och visar dynamiskt utbetalningarna för varje symbol.
  • Spelregler - Visar spelets regler.
  • Inställningar - Visar spelets inställningar.
  • Spelhistorik - Visar de senaste snurren med en möjlighet att se dem igen.

VIKTIGT: Spelfält och meny kan skilja sig mellan olika jurisdiktioner.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94.0%.

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 24 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Datum för senaste ändring: 2024-02-26