Golden Elk

Gå in i den magiska skogen och upptäck ett mystiskt underland där allt lever i harmoni och den gyllene älgen är vördad för sin skicklighet och visdom. När du utforskar kan du ta in skönheten och lugnet när de vänliga, pälsiga djuren leder vägen till den gyllene älgen och ovärderliga skatter.

Golden Elk är en 5x3, 50 vinstrader slot med spektakulära gratissinnr och en ännu mer fängslande bonusfunktion. Det vinnande äventyret börjar när 3+ scatters landar och utlöser upp till 30 gratisspinn. När 6+ älgsymboler landar börjar bonusfunktionens magi med 3 spinn av bonusminispelet som ger multiplikatorer och jackpottar. Dessutom kan bonusfunktionen utlösas under gratisspinnen.

The Golden Elk väntar på dig. Spela nu!

Information

Vinstlinjer:

Golden Elk har 50 vinstlinjer. Aktiva vinstlinjer betalar ut vinster när de matchande symbolerna visas på intilliggande hjul, från det vänstra hjulet.

Allmän information:

Speltyp

Video-slot

Antal hjul och rader

5x3

Antal vinstlinjer

50

Funktioner

BONUSFUNKTION

• 6 eller fler älgsymboler utlöser bonusfunktionen.
      • Varje älg som landar under minispelet tänder slumpmässigt en pekare.
      • Den stora jackpotten delas ut när alla 9 pekare är tända.

GRATIS SPINS

• 3 eller fler scatter-symboler utlöser gratisspinnfunktionen och ger upp till 30 gratisspinn.
    • 2 scatter-symboler ger ytterligare 5 gratisspinn under funktionen.
    • Bonusfunktionen kan utlösas under gratisspinnen.

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

94.01%

Hit Rate

34.16%

Så spelar du

Satsningar

För att spela en omgång, ställ in din insats med hjälp av plus-/minus-knapparna på vardera sida av spin-knappen. Tryck sedan på spin-knappen eller på mellanslag för att göra satsningen och starta omgången.

Det går även att starta omgångar genom att använda auto-spin-funktionen.

Utbetalningsregler

• Vinnande kombinationer skapas per linje, från hjulet längst till vänster till hjulet längst till höger.
  • Vinnande kombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets vinsttabell, som kan ses genom att trycka på knappen för inställningar
  • Endast den högsta vinsten per linje betalas ut.
  • Vinster som fås samtidigt på olika linjer läggs ihop.
  • Alla vinster skapas på vinstlinjer, förutom jackpot-vinster.
  • Systemfel nollställer alla utbetalningar.
  • Alla öppna sessioner, som inte avslutas av spelaren, plus eventuella framtida transaktioner för den sessionen, kommer att avslutas efter max 90 dagar och minst 7 dagar beroende på spelarens bostad.

Utbetalningsregler för funktioner

• Gratis spins spelas med samma insats som omgången som aktiverade dem.
  • Vinster från gratis spins läggs till på andra vinster.

Autospin

Låter spelaren spela automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den aktuella satsningen.

Menyn för auto-satsning/auto-spel kan nås genom att trycka på knappen för auto-satsning/auto-spel.

Gränser för auto-spel/auto-satsning

• Gräns för förlust – Låter dig kontrollera dina sammanlagda förluster genom att du anger ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (Summan av insatser) - (summan av vinster) >= (belopp för gräns för förlust).
  • Enstaka vinst – Stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när en vinst nås om vinsten >= värdet som angetts för enstaka vinst.
  • Vinstgräns – Låter dig kontrollera dina sammanlagda vinster genom att ange ett värde som stoppar auto-satsning-funktionen och öppnar en popup när gränsen uppnåtts. Räknas ut på följande sätt:
    (summan av vinsterna) - (summan av insatserna) >= (vinstgränsbeloppet).
  • Vid vinst – Auto-satsning stoppas och en popup öppnas efter en vinst under omgången. En omgång med gratis spins räknas som en omgång och auto-satsning stoppas när alla gratis använts.
  • Stopp vid funktion – Auto-satsning stoppas och en popup visas när spelet når en specialomgång, såsom (men inte begränsat till) gratis spins, bonusspel och minispel, med undantag för wild-funktioner.

När gränsen nås stoppas auto-satsningen och ett meddelande visas i mitten av skärmen.

Datum för senaste ändring: 2024-01-11