Anvil and Ore

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 5 rader.

Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Det här spelet har 3125 vägar.

Totala vinster per transaktion begränsas till 5000x grundinsatsen.

En transaktion är alla utbetalningar och spel som en insats kan ge.

Om transaktionens vinstgräns nås, delas vinsten ut och återstående vinstbelopp, Rolling Reels, Free Spins, Upsizer och Upsizer Max-mynt går förlorade.

Upsizer™-funktion

Den här funktionen gör det möjligt att köpa fler Free Spins-modifierare innan Free Spins-funktionen börjar.

Funktionen är eventuellt begränsad eller otillgänglig om din insats överskrider ett visst belopp.

Denna funktionen innesluter ett myntinsamling Spåret Upsizer och Köpmekanismen Upsizer.

Två typer av mynt kan samlas in: Upsizer-mynt och Upsizer Max-mynt.

Den insamlade Upsizer-mynt dyker upp slumpmässigt på hulen i basspelet och kommer att progressivt låsa upp större Free Spins-modifierare.

Free Spins-modifierare grupperas i 9 modifierar-nivåer Upsizer i Upsizer-spåret.

Modifierarna på den nuvarande Upsizer-nivån aktiveras när Free Spins startar.

Upsizer-nivåerna ger följande Free Spins-modifierare.

Nivå 1 - 6 Startar Free Spins, en 10x vinsttakets multiplikator.

Nivå 2 - 7 Startar Free Spins, en 10x vinsttakets multiplikator.

Nivå 3 - 8 Startar Free Spins, en 10x vinsttakets multiplikator.

Nivå 4 - 8 Startar Free Spins, en 20x vinsttakets multiplikator.

Nivå 5 - 8 Startar Free Spins, en 20x vinsttakets multiplikator, 1 garanterad Echo Roll-vinst.

Nivå 6 - 9 Startar Free Spins, en 20x vinsttakets multiplikator, 1 garanterad Echo Roll-vinst.

Nivå 7 - 10 Startar Free Spins, en 20x vinsttakets multiplikator, 1 garanterad Echo Roll-vinst.

Nivå 8 - 11 Startar Free Spins, en 20x vinsttakets multiplikator, 1 garanterad Echo Roll-vinst.

Nivå 9 - 12 Startar Free Spins, en 50x vinsttakets multiplikator, 2 garanterad Echo Roll-vinst.

Antalet av Upsizer-mynt som krävs för att låsa upp varje efterföljande Upsizer-nivå är:

Nivå 1 – 0

Nivå 2 – 10

Nivå 3 – 20

Nivå 4 – 30

Nivå 5 – 40

Nivå 6 – 50

Nivå 7 – 60

Nivå 8 – 75

Nivå 9 – 100

När Upsizer-nivå 9 låses upp, kan ytterligare Upsizer-mynt fortsätta att samlas in.

Upsizer-mynt

Upsizer-mynt dyker upp slumpmässigt på hjulen som är fästa vid symboler i basspelet.

Upsizer-mynten samlas sedan in och beräkningen kan ses i Upsizer-spåret.

Antalet av insamlade Upsizer-mynt står i proportion till basinsatsen.

Antalet av insamlade Upsizer-mynt som visas, avrundas neråt till närmaste heltal.

Antalet av insamlade Upsizer-mynt visas som ett nummer som står i proportion till antalet av mynt som krävs för att låsa upp nästa Upsizer-nivå.

Antalet av Upsizer-mynt som krävs för att låsa upp varje Upsizer-nivå är fast och ändras inte.

Free Spins aktiveras med 3 Scatters. Om det finns ytterligare Scatters på hjulen när de aktiveras, kommer varje ytterligare Scatter att ge 50 Upsizermynt.

När Free Spins aktiveras med 3 Scatters reduceras de insamlade Upsizer-mynt som används för att låsa upp den nuvarande Upsizer-nivån från insamlingen av Upsizer-mynt. Alla mynt som var utöver nuvarande nivå behålls och läggs till de Upsizer-mynt vunna från Upsizer-hjulet.

Upsizer Max-mynt

1 Upsizer Max-mynt ges och samlas in när 3 eller fler Scatter-symboler dyker upp på hjulen i basspelet.

När 5 Upsizer Max-mynt samlas in, kommer Free Spins att aktiveras och spelas ut på den högsta Upsizer-nivån efter att alla vinster har delats ut.

Inga Upsizer-mynt reduceras när Free Spins med Upsizer Max-mynt aktiveras.

Efter Free Spins kommer de 5 insamlade Upsizer Max-mynten att återställas.

Upsizer-köp

Denna funktionen tillåter att högre Upsizer-nivåer köps innan Free Spins startar.

Efter att Free Spins aktiveras med 3 Scatters visas alla tillgängliga Upsizer-nivåer med respektive kostnader.

När en modifierare väljs visas ett fönster med en bekräftelse.

Tryck på "✓" för att bekräfta ditt val och Upsizer-nivån köps in.

Tryck på "X" för att avbryta ditt val.

Tryck på knappen "Starta free spins" för att starta free spins-funktionen.

Funktionaliteter relaterade till köpfunktionen Upsizer är eventuellt inte tillgänglig i alla regioner.

Funktionaliteter relaterade till denna funktionen kan vara begränsade eller göras icke åtkomliga om din insats överstiger ett visst belopp.

Knappen ? visar en dialogruta med beskrivningar om Free Spins-modifierarna.

Rolling Reels™-funktion

Funktionen är aktiv i basspelet och free spins.

Den här funktionen aktiveras efter varje vinst.

Alla vinstsymboler tas bort från hjulen och alla återstående symboler faller ner.

Nya symboler flyttas till hjulen ovanifrån för att fylla de tomma platserna.

Om nya vinstkombinationer bildas aktiveras funktionen igen.

Funktionen fortsätter tills det inte längre finns några vinnande kombinationer på hjulen.

Scatters tas inte bort från hjulen under Rolling Reels.

Funktionen inkluderar ett multiplikatorspår i free spins.

Multiplikatorspåret innehåller olika vinstmultiplikatorer.

Vinstmultiplikatorerna börjar på 1x.

Multiplikatorvärdet ökas med 1 för varje vinst som följer på en annan vinst.

Multiplikatorspåret återställs inte under free spins.

Den maximala möjliga vinstmultiplikator är 10x för Upsizer-nivåerna 1-3, 20x för Upsizer-nivåerna 4-8 och 50x för Upsizer-nivån 9.

Funktionen Echo Roll™

Funktionen kan aktiveras i basspelet och free spins.

Echo Roll ger slumpmässigt ytterligare en symbolvinst efter en föregående vinst.

Echo Roll fyller alla tomma positioner på hjulen med en slumpmässigt vald symbol för att ge en garanterad vinst.

Upsizer-nivåer 5-8 ger en garanterad Echo Roll-aktivering under Free spins.

Upsizer-nivå 9 ger två garanterade Echo Roll aktiveringar under Free Spins.

Echo Roll ger inga Scatter-symboler.

Free spins

3 scatter-symboler på hjulen i basspelet aktiverar bonushjulet och Free Spins vid nuvarande Upsizer-nivå.

Alla Scatter-symboler i basspelet utöver de 3 aktiverande Scatters, kommer var och en att ge 50 Upsizer-mynt.

Vinstmultiplikatorn för Free Spins kommer att öka med 1 efter varje vinst.

Free spins-vinstmultiplikatorn sammanräknas och återställs inte förrän i slutet av funktionen.

Varje Scatter-symbol som landar ger ett extra free spin.

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Alla vägar som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Free spins spelas automatiskt.

Free spins kan inte omaktiveras.

Free spins avslutas när det sista vinstbeloppet delas ut.

Upsizer-hjul

När Free Spins avslutas, visas ett gratis Upsizer-hjul.

Hjulet snurras genom att välja det.

Hjulet kommer att stoppas slumpmässigt och ger 10, 20, 30, 40, 50, 65, 80, 100, 125 eller 150 Upsizer-mynt.

Köpfunktion

Köpfunktionen gör det möjligt att köpa direkt tillgång till Free Spins och Upsizer-hjulet.

Tryck på den aktiva Köp bonus-knappen för att öppna skärmen för Köp bonus

Dialogrutan innehåller två alternativ som går att köpa för att starta Free Spins:

Alternativ 1 - Slumpmässiga Upsizer-valet: En Upsizer-nivå som är lika med eller större än den nuvarande nivån, kommer att slumpmässigt ge vinst.

Alla insamlade Upsizer-mynt som krävs för att låsa upp din nuvarande Upsizer-nivå dras av, när du köper en Slumpmässig Upsizer-nivå.

Alternativ 2 - Upsizer Max: Free Spins kommer att starta på den högsta Upsizer-nivån.

När Upsizer Max köps reduceras alla insamlade Upsizer-mynt som krävs för att låsa upp din nuvarande Upsizer Max-nivå.

När ett val har gjorts, kommer den beräknade inköpskostnaden att visas.

Trycka på "✓" för att bekräfta ditt val och Free Spins startar.

Tryck på "X"-knappen för att återställa Upsizer-valet.

Tryck utanför Köpfunktionsvalet för att stänga den.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Om Upsizer Max kostar mindre än Slumpmässiga Upsizer-urval, tas Slumpmässiga alternativ bort.

Funktionen är eventuellt begränsad eller otillgänglig om din insats överskrider ett visst belopp.

Funktionen är eventuellt inte tillgänglig i alla regioner.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delat med vägkostnaden 30.

Regler för vägar

Det här spelet har 3125 vägar.

En väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen.

Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster.

Vinstregler

Vägvinster baseras på din ursprungliga insats.

Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster från ett spel.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Wild-symboler

Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-symboler.

Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vägkombination.

Scatter-symboler

3 Scatters var som helst på hjulen i basspelet kommer att aktivera Free Spins med gratishjulet Upsizer.

Den här symbolen ger inte vinst.

Antalet aktiverande Scatters utvärderas i slutet av alla Rolling Reels-snurr.

Autospel

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Välj ett autospelsalternativ för att ställa in antalet spel och starta autospel

Autospel spelar med ditt senaste insatsvärde, så du måste välja ett insatsvärde innan du startar Autospel.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Alternativ för autospel

Alternativ för Autospel skiljer sig mellan olika spel. Ditt spel kanske inte har alla de här alternativen.

Antal spel: Ange antal spel du vill spela.

Insatsinställningar: Välj vilket insatsbelopp du vill spela med.

Till stopp: Ställ in sessionen att spela tills du väljer att stoppa. Det påverkar inte spelresultatet.

Avsluta om vinsten motsvarar eller överstiger: Stoppa sessionen om vinsten överstiger eller hamnar på valt belopp.

Vinstgräns eller om du vinner minst: Stoppa sessionen om vinsten överstiger eller hamnar på valt belopp.

Förlustgräns eller om summan sjunker med: Stoppa sessionen om ditt saldo sjunker under eller hamnar på valt belopp.

Stoppa när alla spel är slutförda: Stoppa efter det valda antalet spel.

Avsluta vid vinst: Stoppa sessionen om du vinner på ett spel.

Avsluta om krediterna ökar med: Stoppa sessionen om ditt saldo överstiger eller hamnar på valt belopp.

Avsluta om krediterna minskar med: Stoppa sessionen om ditt saldo sjunker under eller hamnar på valt belopp.

Stoppa vid funktion: Stoppa om free spins eller annan bonusfunktion aktiveras.

Insatsinställningar

Snabbinsats: Visar ett antal alternativ för snabbinsatser som låter dig välja din totala insats.

Avancerat: (+) eller (-) väljer det totala insatsbeloppet.

Maxinsats: Lägger högsta tillåtna insats och är tillgänglig i både Snabbinsats och avancerade lägen.

Insatsalternativen skiljer sig mellan olika spel. Ditt spel kanske inte har alla de här alternativen.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Saldo: Visar nuvarande saldon.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Spelmeny

Knappen Stäng: Stänger spelmenyn.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Bank: Visar banksidan.

Knappen Hjälp: Visar hjälp och annan information.

Knappen Hem: Avslutar spelet.

Spelinställningar

Ljud: Aktiverar spelljud.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Den här funktionen är endast tillgänglig i utvalda spel.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Om du inte återupptar spelet inom 90 dagar kommer det att ogiltigförklaras och alla insatser återbetalas till dig.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Beroende på det spel som du spelar, kan RTP-värdet definieras som ett enstaka värde eller så definieras det av olika nivåer eller lägen i spelet.

Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.

Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

RTP: 94,24 %.

RTP för Upsizer™: 94,24 %.

RTP med Köpfunktion: 94,24%.

Sannolikheten att aktivera vissa spelhändelser kan ändras under spelet beroende på spelets aktuella tillstånd eller dina framsteg.

Datum för senaste ändring: 2023-08-09