Jewel of the Dragon Prosperity Tortoise

VINSTTABELL

• Innan hjulen börjar snurra väljs grundspelets hjuluppsättning från flera möjliga hjuluppsättningar.
  • Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination.
  • Radvinster måste ske på angränsande hjul, med början på hjulet längst till vänster.
  • Vinsttabellen visar den aktuella insatskonfigurationen.
  • Scattervinster ges utöver radvinster.
  • Vinster betalas ut per symbol per vinstrad.
  • Vinster på flera rader läggs ihop.

GRUNDSPEL – BONUS

• Under grundspelet visar scattermynt MINOR, MINI eller en insatsmultiplikator på x1–x200.
  • Under en grundspelssnurr där Hold & Spin-funktionen inte aktiveras kan den mystiska MAJOR-jackpotten delas ut.
  • Under en grundspelssnurr där Hold & Spin-funktionen inte aktiveras kan den mystiska GRAND-jackpotten delas ut.
  • Scattermynt visas endast på hjul 2–4.

WILD-SYMBOL

• WILD fungerar som WILD för falk, sköldpadda, lotus, fisk, kung, dam, knekt, tio och nio.
  • Wild-symboler visas endast på hjul 2 till 5.
  • WILD kan inte ersätta mynt, scattermynt och tilläggsmynt.

HOLD & SPIN-FUNKTION

• Under grundspelet visar myntet MAJOR, MINOR, MINI eller ett insatsmultiplikatorvärde på x1–x200.
  • En kombination av 6 eller fler spridda mynt eller scattermynt aktiverar Hold & Spin-funktionen. 3 snurr delas ut.
  • Alla mynt och scattermynt som visas på den snurr som aktiverat funktionen hålls kvar under funktionen.
  • Om alla 15 positioner hålls kvar delas GRAND-jackpotten ut och inga ytterligare snurr spelas.
  • Alla ytterligare mynt som dyker upp hålls kvar under resten av funktionen. Dessutom återställs antalet återstående snurr till 3 om mynt dyker upp. Om det inte fanns någon MAJOR under den snurr som aktiverade funktionen så visar myntet MAJOR, MINOR, MINI eller ett insatsmultiplikatorvärde på x1–x200 under funktionen.
  • När alla snurr är slutförda delas värdet som visas på varje mynt och scattermynt ut. Alla mynt och scattermynt som innehåller MAJOR, MINOReller MINI ger det värde som visas på motsvarande mätare. En alternativ uppsättning hjul används under funktionen. Scattermynt visas inte på hjulen som används under funktionen. Endast mynt och scattermynt utvärderas under funktionen.
  • Om 3 scattermynt visas under Hold & Spin-funktionen innebär det att Free Spins-funktionen också aktiverades under grundspelet och spelas efter Hold & Spin-funktionen.
  • Om någon kombination av 15 mynt eller scattermynt visas på hjulen under snurren delas både GRAND-JACKPOTTEN och de priser som visas på varje mynt och scattermynt ut. Hold & Spin-funktionen spelas inte.
  • Högst en MAJOR-jackpott kan delas ut under Hold & Spin-funktionen.
  • Hold & Spin-funktionen kan inte återaktiveras under funktionen.

FREE SPINS-FUNKTION

• Om 3 spridda scattermynt visas på hjul 2, 3 och 4 under grundspelet delas 5 Free Spins ut. Dessutom delas priset som visas på varje scattermynt ut och priset som visas på varje scattermynt syns direkt ovanför motsvarande hjul under Free Spins-funktionen.
  • Under Free Spins-funktionen visar scattermynt ett insatsmultiplikatorvärde på x1–x200. Varje tilläggsmynt som landar på hjul 2, 3 och 4 lägger till det värde som visas direkt ovanför motsvarande hjul under hela Free Spins-funktionen.
  • Fördelningen av priser som visas på scattermynt ändras utifrån insatsalternativet.
  • Under Free Spins-funktionen ger varje juvel som visas på hjul 2, 3 och 4 det värde som visas direkt ovanför motsvarande hjul.
  • En alternativ uppsättning hjul används under Free Spins-funktionen. Vinnande kombinationer för dessa hjul är identiska med grundspelet förutom att mynt och scattermynt inte visas. När 4 gratisspel har slutförts används en annan uppsättning hjul där mynt, scattermynt och tilläggsmynt inte visas.
  • Free Spins-funktionen kan inte aktiveras igen under Free Spins-funktionen.

SPELREGLER

• Endast den högsta vinsten betalas ut per vinnande kombination.
  • Alla vinster som visas multipliceras med den totala insatsen.

JURIDISKA MEDDELANDEN

• Den förväntade utdelningen för det här spelet är 94.00%. Det här återspeglar den teoretiska utdelningen, sett över många spel.
  • I enlighet med praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.
  • Chanserna att få ett visst resultat är alltid desamma varje gång ett spel påbörjas.
  • Tekniskt fel gör alla vinster och spel ogiltiga.
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.HasJackpot }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Winnings }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.NoJackpot }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Skills }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.NoInfluence }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Unfinished }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.UnfinishedExample }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Resuming }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Stored }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Timeout }}
  • Alla vinstkombinationer för ett enda spel är begränsade och kan inte överskrida . Det är inte alltid möjligt att nå denna gräns i ett enda spel utifrån alla insatskombinationer.
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.MaxBet }}
  • Spelets utseende och känsla och dess individuella komponenter och utseende är trade dress tillhörande Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. TM and © 2023 Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.
  • En stabil internetanslutning krävs.
  • Om anslutningen bryts startar du om spelet för att slutföra eventuella utestående transaktioner.

Datum för senaste ändring: 2024-02-07