Buggin

Nyckeldata

Spelbeskrivning

Buggin är en slot med 7 kolumner, 7 rader, droppande symboler, klustervinster, multiplicerande Wilds och Wild-funktioner som samlas in med vinster.

Spelvy

Insatsbelopp och saldo visas alltid i infofältet längst ner i spelvyn i den valuta som spelaren har valt. Denna information är alltid tillgänglig under hela spelsessionen. Vinster visas i den valda valutan i mitten av informationsfältet längst ner i spelvyn när du spelar i liggande läge, och högst upp i spelvyn när du spelar i stående läge.

Vinstlinjer

Vinster betalas för alla kluster med minst 5 identiska sytmboler.

Specialsymboler

Spelfunktioner

Bonusspel

Bonusspelet triggas av 3 bonussymboler som ger 7 free drops. Bonusspelet kan återtriggas.

Förklaringar av knappar

Spelregler

Buggin är en slot med 7 kolumner, 7 rader, droppande symboler, klustervinster och insamlade Feature Wilds.

Minsta insats är 2,00 kr, maxinsatsen är 1 000,00 kr. Varje insats är 100 mynt.

Vinster betalas för kluster med 5 eller fler identiska symboler som är sammankopplade vertikalt eller horisontellt.

En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spin-knappen.

Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin. Håll ned Spin-knappen eller använd Auto Spin-knappen för att välja antal rundor att spela automatiskt.

Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.

Vinster presenteras i spelarens valuta eller i mynt. Spelaren kan ändra preferenser i inställningarna.

Vinster presenteras i spelarens valuta.

Spelet spelas i två lägen, normalt läge och bonusläge med free-drops. Wild-symboler ersätter alla betalande symboler.

Wild-symbolerna kan ha multiplikatorer som multiplicerar dess vinst. Flera Wild multiplikatorer i en vinst kommer att adderas ihop.

Betalande symboler kan visas som stora symboler i storleken 2x2 och 3x3 celler.

Stora symboler betalar som antalet vanliga 1x1-symboler de täcker. d.v.s. en 2x2 stor symbol är 4 vanliga symboler och en 3x3 stor symbol är 9 vanliga symboler.

En spelrunda börjar med att progressmätaren nollställs, Wild Inventory töms, ett Wild Redrop-mål indikeras med ett lås och nya symboler som

faller in i 7x7-rutnätet.

Symboler faller ner i rutnätet, vinnande kluster betalas ut, vinnande symboler exploderar och progressmätaren flyttas fram. Wild-symboler i ett vinnande kluster tas inte bort utan slås samman till en Wild-symbol med ett multiplikatorvärde som är summan av de ingående multiplikatorvärdena. Om det inte fanns några Wild-symboler i klustervinsten kommer en Wild-symbol med standardmultiplikatorvärdet x1 att skapas.

En Wild-symbol kan ingå i flera vinstkluster och därmed slås ihop med flera Wild-symboler.

Symboler ovanför tomma celler kommer att falla ner och nya symboler kommer att falla in i rutnätet och en ny vinstvärdering utförs. Detta pågår tills det inte finns fler vinster, varefter alla insamlade Feature Wild- symboler i Wild Inventory kommer att släppas ned i rutnätet.

När progressmätaren är full, ges en slumpmässig Feature Wild till den första tomma positionen längst till vänster i Wild Inventory och mätaren återställs.

När det inte finns fler vinster kommer varje insamlad Feature Wild-symbol i Wild Inventory att släppas och distribueras till 1 eller flera celler i rutnätet.

En Feature Wild-symbol som ingår i ett vinstkluster kommer att aktiveras och utför därmed sin funktion och blir däreter en vanlig Wild-symbol.

Feature Wild: Big

Big Wild väljer en cell med en betalande symbol och gör symbolen större från 1x1 till 2x2 eller från 2x2 till 3x3. Eventuella täckta symboler tas bort.

Feature Wild: Multiplying

Multiplying Wild adderar sin multiplikator till alla vanliga Wild-symboler som inte ingår i ett vinstkluster.

Feature Wild: Random

Random Wild sprider en vanlig Wild-symbol till minst 2 celler i rutnätet

och ersätter eventuella befintliga symboler. Feature Wild: Removing

Removing Wild tar bort alla instanser av symbolen med lägst värde från rutnätet.

Feature Wild: Upgrading

Upgrading Wild uppgraderar alla instanser av symbolen med lägst värde till närmaste högre symbol.

För varje drop visas ett Wild Redrop-mål med ett lås på en av Feature Wild-positionerna i Wild Inventory.

Att samla Feature Wilds upp till detta lås ger ett Wild Redrop med denna mängd Feature Wilds. Att samla in ytterligare Feature Wilds ökar antalet Feature Wilds i Wild Redrop.

Wild Redrop körs när inga fler vinster inträffar. Vanliga Wild-symboler behålls i rutnätet och de insamlade Feature Wild-symbolerna kommer att förfyllas och släppa ut.

Wild Rerops kan återtriggas och är inte tillgängliga i super-bonusspelet. 3 bonussymboler triggar bonusspelet med 7 free drops.

Vanliga Wild-symboler behålls in i bonusspelet och mellan dess free drops.

3 bonussymboler, varav minst 1 är en super-bonussymbol, triggar super- bonusspelet med 7 free drops.

I början av super-bonusspelet är alla Feature Wild-positionerna i Wild Inventory låsta. De låses upp när de samlas in för första gången.

Efterföljande free drops börjar med en förfyllning och nedsläppning av antalet upplåsta Feature Wilds.

3 bonussymboler under ett bonusspel eller super-bonusspel, kommer att återaktivera detsamma med 3 extra free drops. Om minst 1 av bonussymbolerna är en super-bonussymbol kommer bonusspelet att uppgraderas till ett super-bonusspel.

Vinster utbetalas i slutet av en spelrunda.

Den maximala totala vinsten i en spelrunda är begränsad till 10 000 gånger erlagd insats.

En spelrunda avslutas omedelbart när vinsttaket uppnås och de vinster som hittills samlats in kommer att betalas ut.

Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. Den teoretiska utbetalningen (RTP) är 94,0%.

I händelse av fel annulleras alla insatser och vinster.

X-iter

Förklaringar av X-iter-knappar

X-iter-regler

X-iter-funktionen erbjuder inköp till olika spellägen.

SUPER BONUS:

Köp en spelrunda som utlöser ett super-bonusspel. Kostnaden är 500 gånger insatsen.

BONUS:

Köp en spelrunda som utlöser ett bonusspel. Kostnaden är 100 gånger insatsen.

4 FEATURE WILDS:

En spelrunda börjar med 4 Feature Wilds som förfylls och släpps ned i rutnätet. Kostnaden är 10 gånger insatsen.

2 FEATURE WILDS:

En spelrunda börjar med 2 Feature Wilds som förfylls och släpps ned i rutnätet. Kostnaden är 5 gånger insatsen.

BONUSJAKT:

Köp en spelrunda med en högre chans att utlösa en bonus. Kostnaden är 3 gånger insatsen.

En X-iter-funktion köps genom att trycka på X-iter-knappen, välja X-iter-läge som visar kostnaden i spelarens valuta och trycka på Spin-knappen.

X-iter-funktionerna kan bara aktiveras i basspelet.

Den teoretiska utbetalningen (RTP) för alla X-iter-spellägen är 94,0%.

Den lägsta X-iter-kostnaden är 6,00 kr, den maximala X-iter-kostnaden är 500 000,00 kr.

Alla spelregler gäller i X-iter-läge.

Datum för senaste ändring: 2024-02-22