Blood Queen

• Blood Queen är en spelautomat med 5 hjul och 3 rader som bjuder på wildhjul vid vanligt spel, gratissnurr, skiftande wildhjul och en expanderande klibbig wildfunktion vid spel med gratissnurr.
  • Man spelar på 30 fasta vinstlinjer per snurr (1 mynt per linje), totalinsatsen visas på satsningsknappen.
  • Om du vill ändra ett insatsvärde öppnar du insatspanelen och använder dig av pilarna.
  • MAXINSATS laddar maximalt insatsvärde.
  • MYNT/KONTANT växlar saldot mellan att visa utbetalningsvärdena i KONTANTER till MYNT, insatsvärdet visas alltid i KONTANTER. Myntets värde är: Insatsvärde/antal rader.
  • Snurra-knappen spelar spelet till aktuellt insatsvärde (du kan trycka på mellanslagsknappen om detta är aktiverat i inställningar).
  • Vinstkombinationer och utbetalningar görs i enlighet med VINSTTABELLEN.
  • En myntlinjevinst är lika med värdet som visas i VINSTTABELLEN.
  • Endast den högsta vinstkombinationen på en aktiv insatslinje från vänster till höger ger utdelning.
  • Wild-symboler ersätter alla symboler utom specialsymboler.
  • Gratissnurrsymboler kan dyka upp var som helst på hjulen.
  • Antalet utdelade gratissnurr beror på antalet gratissnurrsymboler som visas på hjulen.
  • Vid vanligt spel kan wild-symboler dyka upp högst upp på ett hjul och expandera så att de täcker hela hjulet.
  • Särskilda expanderande klibbiga wild-symboler och skiftande wildhjul aktiveras vid spel med gratissnurr.
  • Spelhistorik är inte tillgängligt när du SPELAR PÅ SKOJ.
  • Öppna AUTOSPEL-menyn genom att hålla ner snurrknappen för att justera antal rundor (klicka på SPELA-knappen däri för att starta och senare STOPP-knappen för att stanna när du vill). Du kan justera stoppkriterium genom att öppna inställningar för autospel i menyn.
  • Utbetalningsgränsen för spelet är insatsen multiplicerat med 4 000 per spelrunda. Om utbetalningen av någon orsak överskrider det beloppet minskas utbetalningen till denna summa.

Avancerade autospelsinställningar

• För att ställa in avancerade autospelsinställningar, klicka på menyikonen i spelfönstrets övre vänstra hörn och välj sedan AUTOSPEL-symbolen i menypanelen.
  • Stoppa vid vinst. Stoppar autospel när du vinner i en runda.
  • Stoppa vid enskild vinst om... Stoppar autospel när beloppet du vinner överskrider eller är lika med angivet belopp.
  • Stoppa om vinsten ökar med... Stoppar autospel om vinsten ökar med specificerat belopp.
  • Stoppa om vinsten minskar med... Stoppar autospel om vinsten minskar med angivet belopp.
  • Stoppa när en funktion startas. Stoppar autospel om en spelfunktion aktiveras.
  • Obs: När du ändrar inställningar för autospel under en spelrunda så aktiveras alla inställningar när spelrundan eller funktionen är genomförd.
  • Obs: Om du tappar uppkopplingen under spel kommer alla inställningar för autospel att återställas till standard när du öppnar spelet på nytt.
  • Obs: Vissa alternativ för autospel är obligatoriska för vissa regioner.

WILDHJUL-SYMBOLEN vid vanligt spel

• När en symbol med en grotesk figur dyker upp var som helst på ett hjul expanderar den och täcker hela hjulet.
  • Fler än ett wildhjul kan visas på hjulen samtidigt.
  • Wildhjul kompletterar och ersätter alla symboler förutom gratissnurrsymboler.

Gratissnurr

• Gratissnurrsymboler kan dyka upp var som helst på hjulen.
  • Antalet utdelade gratissnurr beror på antalet gratissnurrsymboler som visas på hjulen.
    • 3 symboler ger 20 gratissnurr
    • 4 symboler ger 30 gratissnurr
    • 5 symboler ger 50 gratissnurr
  • Beroende på det spel med gratissnurr som först valdes (Van Hell eller Blood Queen) kan två olika wildsymboler visas under spelet med gratissnurr:
  • Den expanderande klibbiga wildfunktionen Van Hells vigvatten
    • Vigvattensymbolen kan dyka upp var som helst på hjul 2, 3 eller 4 och aktiverar den expanderande klibbiga wildfunktionen. Den första klibbiga wildsymbolens position avgör riktningen för wildspridningens animation. När vigvattensymbolen dyker upp växer den för varje snurr tills den täcker 4 symboler, och försvinner sedan till nästa snurr. Spridningsanimationen startar lodrätt och rör sig sedan vågrätt mot mitten.
    • Fler än en klibbig wildsymbol kan dyka upp på hjulen samtidigt.
    • En aktiv klibbig wildfunktion stannar vid sin position om den aktiveras under det sista gratissnurret.
    • Wild-symboler ersätter alla symboler utom specialsymboler.
  • Blood Queens skiftande wildhjul
    • Bloddryckens wildsymbol visas högst upp på hjul 2, 3 eller 4 och expanderar över hela hjulet. För varje snurr förflyttar sig wildhjulet åt vänster tills det når det första hjulet där det försvinner.
    • Fler än ett wildhjul kan dyka upp samtidigt.
    • Ett aktivt wildhjul stannar på sin position om det aktiveras under det sista gratissnurret. Wildsymboler försvinner efter det sista gratissnurret
    • Wild-symboler ersätter alla symboler utom specialsymboler.

Spelinställningar

• För att gå till spelinställningar, klicka på menyikonen i det övre vänstra hörnet.
  • Ljudsida
  • Ljudeffekter. Stänger av eller slår på ljudeffekter.
  • Bakgrundsmusik. Stänger av eller slår på bakgrundsmusik.
  • Inställningar
  • Vänsterhandssnurr. Byter plats på knapparna Satsa och Snurra.
  • Introskärm. Sätter på eller stänger av introskärmen.
  • Autospel
  • Autospel. Se de tidigare avancerade autospelsinställningarna.
  • Spelhistorik
  • Förteckning spelhistorik. Lista över alla spel som spelats (inte tillgängligt i SKOJ-läge), klicka på en rad för att se alla tillgängliga detaljer.
  • Insatsinställningar
  • Visa i mynt. Växlar mellan mynt och kontanter, det påverkar bara totalsaldo och vinster, insatsen visas alltid i kontanter och i aktuell valuta.
  • Startsidan. Klicka på Hemknappen för att komma tillbaka till lobbyn.

Utdelning till spelaren

• Den teoretiska utdelningen till spelaren i detta spel är 96.06%.

Ytterligare information

• Följande spelfunktioner och -inställningar kan påverkas av spelsajtens regler och villkor. För mer information om följande, besök webbsidan.
    • Metoder för att hantera ofullständiga spelrundor.
    • Tiden det tar för en inaktiv spelsession att automatiskt avslutas.
  • Vid fel i spelhårdvara/-mjukvara förklaras alla påverkade spelinsatser och vinster ogiltiga och insatserna återbetalas.

Datum för senaste ändring: 2023-10-10