Galacticos

Main game_EUR

Spelets mål:

Galacticos är ett slotspel med 5 rullar, 3 rader och med Galactic Wild som har re-spins och vinster åt båda håll. Du vinner baserat på kombinationen av de olika symbolerna som visas på vald(a) vinnande vinstlinje(r). "VINSTTABELLEN" nedan är endast indikativ. Den dynamiska vinsttabellen visar alltid respektive symbol-vinstbelopp för det aktuellt valda spelet på 10 fasta vinstlinjer.

rsz_payouts

rsz_1paylines

Information om spelet:

• Spelet spelas med 10 fasta linjer.
  • När du börjar spela är den totala insatsen förinställd.
  • Den totala INSATSEN är antalet fasta linjer multiplicerade med den valda INSATSEN/LINJE.
  • INSATS/LINJE kan ändras med hjälp av knapparna rsz_plus och rsz_minus.
  • Klicka på snurrknappen om du vill SNURRA med vald SATSNING.
  • Utbetalningar visas i VINSTTABELLEN.
  • Vinsttabellen visar alltid respektive symbol-utbetalningsbelopp för den aktuellt valda insatsen på 10 fasta vinstlinjer.
  • Om du vinner på flera upplysta linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
  • Alla vinstkombinationer för en aktiv spellinje från antingen vänster till höger och/eller höger till vänster, betalas ut.
  • Linjevinster görs från både vänster och höger, förutom för 5-tal (med eller utan wild-ersättning) som endast betalas en gång.
  • Ticker-meddelandet visas längst ned i spelskärmen.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska i både real-money och play-money modus, förutom att autosnurr-optionen inte är tillgänglig i play-money modus.

Så här spelar du:

• Välja "BETS" (insats): När du deltar i spelet, ställs en förinställd insats/linje in för alla 10 linjer i slotmaskinen. Du kan höja insatsen/linje med ett klick på knappen rsz_plus till höger om "INSATS/LINJE", eller så kan du sänka insatsen/linje med ett klick på knappen rsz_minus till vänster. Satsningen justeras inte till nästa möjliga insats om ditt saldo sjunker under den totala satsningen. Klicka på DepositButton knappen som visas längst ned på spelskärmen.
  • LINJER: 10 linjer väljs automatiskt.
  • HÖGSTA SATSNING: Klicka på knappen rsz_1rsz_11max_bet för att spela med MAXIMAL INSATS. Om ditt spelsaldo inte räcker stängs det här alternativet.
  • Antalet linjer multipliceras med "SATSNING/LINJE". Det totala satsningsbeloppet visas under mätaren "SATSA" längst ned på spelskärmen.
  • Vinsttabell: Vinsttabellen kan antingen ses via ett klick på  rsz_help knappen längst ned på spelskärmen, bredvid spelinställningarna och ljudsymbolerna, eller via ett klick på rsz_info knappen nedanför WIN STUDIOS loggan. Priserna som visas i vinsttabellen gäller per insats och spelet har en dynamisk vinsttabell och utbetalningar som visas i vinsttabellen multipliceras med insatsen.
  • Du kan gå tillbaka till spelet med ett klick på rsz_close knappeni vinsttabellskärmen eller med att klicka på rsz_back  i vinsttabellskärmen eller med ett klick på snurrknappen.
  • Snurrknappen: Klicka på SNURRA rsz_spin_button ikonen för att starta spelet. När rullarna stannat, betalas eventuellt vinnande kombinationer på de valda linjerna, enligt Vinsttabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av gula rutor och animerade symboler i dessa. Det totala vinstbeloppet visas längst ned i rutan, nedanför "VINST".
  • Volym:  Använd ikonen rsz_volume_on för att spela upp spelets musik. Klicka på rsz_volume_on-ikonen för att stänga av ljudet Volym av.
  • AUTOSPEL: Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för spel med "hands free". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
    •  Antal snurrningar: Spelet snurras det antal rotationer som valts i slider-menyn. Du kan välja högst 1 000 snurrningar och spela tills   ditt saldo är högre än det totala satsade beloppet. För spelare från Storbritannien är det tillgängliga antalet snurrningar 100.
    •  Spela tills vinsten är lika stor eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
    •  Snurra så länge förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
        • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
        • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
        • (((Totala satsningar - Totalt vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns), då är nästa autospin tillåten.
 Auto spin_EUR
  • Om du vill använda autospelsfunktionen klickar du på knappen "AUTO SPIN" rsz_auto_spin_button (1) längst ned på spelskärmen. När autospelsfönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de(t) alternativ som du vill använda. Välj i listmenyn där så är möjligt. Klicka på START för att aktivera valda alternativ och starta spelet. Klicka även på stoppa autospin knappen rsz_stop_auto_spin_button för att stoppa AUTO SPIN funktionen och återvända till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta med spelet.
  • "AUTO SPIN" optionen är inte aktiv i play-money modus.
  • Upprepa insats/ändra insats: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att åter spela med samma satsning. För att ändra din insats, kan du höja eller sänka spelmätaren som visas i spelskärmen.
  • Tillgodohavande: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort önskad satsning visas under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under SALDO- respektive SATSA-mätaren Ditt spelsaldo visas längst ned i spelskärmen.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på knappen för spelinställningar  längst ned i spelskärmen, mellan vinsttabellen och ljudsymbolerna.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen för ljudeffekterna med att röra på volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera spelvinst-ljudet.
  • Bakgrund-ljud: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera bakgrund-ljudet.
  • Snabbsnurrning: Om du väljer denna option är spelet snabbare än en ordinarie spin.
  • Mellanslag för att snurra: Om du väljer denna option kan mellanslag användas för att starta en spin.

rsz_advanced_settings_panel

Spelregler:

• Du kan spela 10 fasta spellinjer med olika insatsnivåer.
  • Spin-knappen startar spelet med aktuell spelvaluta.
  • MAXINSATS spelar spelet med den högsta möjliga spelinsatsen.
  • Vinstkombinationer och utbetalningar görs enligt VINSTTABELLEN.
  • Vinsttabellen visar alltid vinstbeloppet för det aktuellt valda spelet på 10 fasta vinstlinjer.
  • Galactic Wild symboler ersätter alla symboler.
  • Alla vinstkombinationer för en aktiv spellinje från antingen vänster till höger och/eller höger till vänster, betalas ut.
  • Linjevinster görs från både vänster och höger, förutom för 5-tal (med eller utan wild-ersättning) som endast betalas en gång.
  • Samtidiga vinster på olika spellinjer läggs till.

Galactic Wild Re-spin Feature:

• Galactic Wild symboler kan endast visas på rullarna 2, 3 och 4.
  • En eller fler Galactic Wilds som visas var som helst på rullarna 2, 3 eller 4 aktiverar Galactic Wild funktionen.
  • Under Galactic Wild funktionen förstoras Galactic Wilds för att täcka hela hjulet och de stannar på plats medan de andra hjulen snurras igen.
  • Om en ny Galactic Wild visas under en re-spin, förstoras den och hålls på plats tillsammans med tidigare förstorade Galactic Wilds för ännu en re-spin.
  • Galactic Wild funktionen avslutas när inga nya Galactic Wilds visas under en re-spin.
  • Det högsta antalet re-spins är 3.
  • Upp till 2 extra Galactic Wild symboler kan visas efter att en Galactic Wild aktiverar en re-spin och 1 extra re-spin för varje visad Galactic Wild symbol som visar att det högsta antalet tillåtna re-spins är 3.
  • Re-spins spelas med startinsatsen.

Webbläsarpanelens kommandon:

Browser panel_EUR
  • Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Spelregler för att se spelets spelregler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på knappen Insättning DepositButton för att lägga till pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 96,78 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer mjukvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Game Logs" (spelloggar) när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas bort när re-spins är aktiverade eller om du är mitt i dessa, kommer mjukvaran att starta de frånkopplade snurrningarna. När spelet är uppkopplat igen, startar mjukvaran frånkopplade re-spins, om dessa inte redan hade startats, eller fortsätta där den frånkopplades.

2. Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" DepositButton nere på spelskärmen och gör en insättning.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst.

Datum för senaste ändring: 2020-05-11