Thor 10K Ways

Hjälpfil

Thor 10K Ways™ är en 10K Ways™-spelautomat med upp till 10 000 sätt att vinna på.

Spelet har 6 hjul. Det har 4 rader på hjul 1 och 6, och 5 rader (inklusive det översta hjulet) på hjul 2, 3, 4 och 5.

Den teoretiska återbetalningen till spelaren är 96,08 %

Regler

WILD

• TOR ersätter alla symboler förutom HAMMARE.
  • TOR visar sig endast på det översta hjulet.

SCATTER

• 6 HAMMARE eller fler aktiverar bonus-respins.

MJÖLNER-BONUSAR

• Varje HAMMARE ger ett pris eller bonus i Bonus-respins.
    • 10K-BONUS
    • ENORM BONUS
    • STÖRRE BONUS
    • MINDRE BONUS
    • MINIBONUS

BONUS-RESPINS

• Bonus-respins aktiveras när 6 eller fler hammare kommer upp.
  • 3 respins tilldelade.
  • Alla hammarsymboler hålls kvar och övriga positioner snurrar.
  • När nya hammarsymboler dyker upp hålls de också kvar och respins återställs till 3.
  • Respins är över när inga fler respins återstår eller när alla synliga hjulpositioner har fyllts med HAMMARE-symboler.
  • När alla respins är avslutade ger varje hammarsymbol ett pris eller bonuspris.
  • Bonuspriserna Mini och Mindre kan vinnas mer än en gång per funktion.
  • Bonuspriserna 10K, ENORMT och STÖRRE kan endast vinnas en gång per funktion.
  • Bonuspriset 10K är på 10 000 x totalinsatsen.
  • Bonuspriset Enormt är på 2 000 x totalinsatsen.
  • Bonuspriset Större är på 250 x totalinsatsen.
  • Bonuspriset Mindre är på 50 x totalinsatsen.
  • Bonuspriset Mini är på 10 x totalinsatsen.
  • Priser som inte är bonusar har ett intervall mellan 1 och 100 x den totalla insatsen.
  • Bonuspriser är inte progressiva.
  • Bonus-respins spelas med samma insats som det aktiverande snurret.

NÄRA ÖGAT-BONUS

• Nära ögat-bonusen aktiveras när exakt 5 HAMMARE-symboler dyker upp på hjulen (efter att alla eventuella explosioner inträffat).
  • Alla 5 HAMMARE-symboler ger det pris eller bonuspris som pryder dem.
  • Bonuspriserna Mini och Mindre kan vinnas flera gånger per Nära ögat-bonus.
  • Bonuspriserna 10K, Enormt och Större kan endast vinnas en gång per Nära ögat-bonus.
  • Nära ögat-bonusen spelas med samma insats som under det spin som aktiverade den.

SPELREGLER

• Spelaren väljer en total insatsstorlek för att spela med 10 000 vinstsätt.
  • Utbetalningar sker enligt vinstplanen.
  • Alla vinster multipliceras med totala insatsen.
  • Priser utan bonus som visas ovanpå HAMMARE-symboler har redan multiplicerats av det totala insatsbeloppet.
  • Högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.
  • Sammanfallande vinster läggs samman.
  • Endast positioner som innehåller den vinnande symbolen används när vinst ska avgöras för den symbolen.
  • Alla vinsten börjar med hjulet längst till vänster och betalar väster till höger på intilliggande hjul.
  • TOR ersätter alla symboler förutom HAMMARE.
  • TOR visar sig endast på det översta hjulet.
  • Under grundspelet samt Nära ögat-bonusen dyker HAMMAREN endast upp på hjul 1, 2, 3, 4, 5 och 6. Den visar sig alltså inte på det översta hjulet.
  • Under bonus-respins dyker HAMMAREN upp på alla hjul inklusive det översta hjulet.
  • Det översta hjulet lägger till en symbol till hjul 2, 3, 4 och 5 nedanför.
  • Alla vinnande symboler (förutom HAMMAREN) exploderar och ersätts av symboler som faller ner från ovan på de vanliga hjulen och från höger på det översta hjulet.
  • Tekniska fel annullerar alla spel och vinster.

Så Här Spelar Du

Välj ditt insatsbelopp och tryck på spin-knappen.

Spin-knappen

• Lägger en insats och snurrar sedan hjulen.

Meny-knappen

• Öppnar ett fönster där spelaren kan se infosidorna, gå till lobbyn, ändra insatser, konfigurera autospel och justera spelinställningar.
  • Leder till infosidorna.

Saldomätare

• Visar spelarens aktuella saldo.

Totalinsatsmätare

• Visar den totalinsats som har satsats.

Vinstmätare

• Visar det aktuella vinstbeloppet.

Info-knappen

• Visar informationssidor.

Återgå till spelet-knappen

• Gå tillbaka till grundspelet.

Hemknappen

• Gå till lobbyn. Konfigurerbar beroende på operatör.

Autospel-knapp (Valfri, gäller endast i vissa jurisdiktioner)

• Öppnar fönstret för autospelskonfiguration, där spelaren kan välja önskat antal autospel och starta autospel.

Stoppa autospel-knapp (Valfri, gäller endast i vissa jurisdiktioner)

• Avslutar autospel. Återstående autospel kommer att visas ovanför knappen.

Knapp för insatsinställningar

• Öppnar fönstret för insatskonfiguration, där spelaren kan välja önskat insatsbelopp.

Knapp för spelinställningar

Öppnar fönstret för spelinställningar, där spelaren kan justera följande:

• Slå av eller på ljudet
  • Slå av eller på bakgrundsmusiken (behåll ljudeffekterna på)

Ljudknappar

• Slå av eller på ljud.

Liggande Stående

Bonusmätare

• Visar Bonusbeloppen.

Tangentbordsgenvägar

• Mellanslagstangenten – Tryck på mellanslagstangenten för att starta spins.

Autospel (Valfri, gäller endast i vissa jurisdiktioner)

• Gör det möjligt att spela normala spelrundor automatiskt i följd under ett bestämt antal snurr. Det går att välja mellan 10 snurr upp till 100 snurr.

Detta är spelregler version 2, daterad 8.3.2023.

Datum för senaste ändring: 2023-05-31