Cash Spin

CASH SPIN

• Målet med spelet är att samla ihop vinstgivande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

SÅ HÄR SPELAR DU

VÄLJ DIN INSATS -

• Om du vill ändra den, klicka på KREDITVÄRDE "+" och "-" knapparna för att öka eller minska storleken på ditt KREDITVÄRDE.

KREDITER

• Denna mätare visar antal krediter som spelas.
  • Krediterna är alltid fasta.

INSATS

• Denna mätare visar totalsumman du satsar per spel.

STARTA SPELET

• Klicka på SNURRA-knappen för att starta ditt spel.
  • Spelet innehåller en AUTOSPEL-funktion som låter spelaren välja ett antal spel för oavbrutet spel.
  • Välj önskat antal snurr genom att klicka på nummerknapparna som visas när du trycker på AUTOSPEL.
  • Klicka på "Stopp" för att avbryta autospel.
  • En bonusfunktion stoppar autospel.

TOTAL VINST

• Vinstmätaren visar den totala vinstsumman för ett enskilt snurr.

HJÄLP

• Alla vinstbelopp visas i spelets vinsttabell som multiplar av KREDITVÄRDET per rad.
  • Dessa kan visas genom att trycka på HJÄLP-knappen och visas som kontantbelopp i spelet och förändras när KREDITVÄRDET justeras.

SPECIALVINSTER

• 243 SÄTT att vinna. Insatsen är låst vid 243 sätt, vilket kostar 40 krediter.
  • Vinst betalas ut för matchande symboler i valfri position på två eller fler intilliggande kolumner med start i kolumnen längst till vänster.
  • Fler än en matchande symbol i samma kolumn multiplicerar vinsten.
  • Alla vinster ges i form av pengar.En eller flera Wild-symboler i en vinstkombination ersätter alla symboler förutom Wild-symboler, U-Spin Wheel-symboler och Money Bag-symboler.
  • Wild-symboler visas endast på hjul 2 och 4.

U-Spin WHEEL-BONUSFUNKTION

• 3 SPRIDDA U-Spin Wheel-symboler på hjul 1, 3 och 5 startar U-Spin Wheel-bonusfunktionen.
  • Ett hjulspin delas ut. Klicka för att snurra på hjulet.U-Spin Wheel ger krediter eller startar Free Games-bonusfunktionen.
  • Om hjulet stannar på ett belopp, delas det valutabeloppet ut och U-Spin Wheel-bonusfunktionen avslutas.

Valutabelopp = hjulvärdet x kreditvärdet

• Om hjulet stannar på Free Games, betalas 1x insatsen ut och Free Games-bonusfunktionen startas.Under Free Games, multipliceras alla hjulbelopp med 2x på förhand.
  • U-Spin Wheel-symbolen visas endast på hjulen 1, 3 och 5.

FREE GAMES-BONUSFUNKTION

• Free Games-bonusfunktionen aktiveras bara av U-Spin Wheel-bonusfunktionen. 12 Free Games delas ut utöver 1x insatsen.
  • Alla Free Games spelas med samma insats som var aktivt när Free Games startade.
  • Under Free Games-bonusfunktionen dubblas alla vinster.Ytterligare Free Games kan delas ut under Free Games-bonusfunktionen och läggs då till återstående Free Games.Money Bag-bonus and U-Spin Wheel-bonusfunktionen är tillgängliga under Free Games.
  • Free Games-bonusen slutar när inga Free Games är kvar eller efter att 60 Free Games har spelats.

MONEY BAG-BONUSFUNKTION

• 3 spridda Money Bag-symboler på hjul 2, 3 och 4 startar Money Bag-bonusfunktionen.Välj 1 av 3 Money Bags för att visa dess vinst.
  • De 2 värdena som inte valts visas sen och Pengapåsens bonusrunda avslutas.Money Bag-bonusfunktionens vinster ger från 3 till 50 gånger insatsen.Dessa Money Bag-symboler visas endast på hjul 2, 3 och 4.

VINSTREGEL

• Insatslinjer ger vinst när matchande symboler landar var som helst på intilliggande hjul från längst till vänster till höger.
  • Endast högsta vinsten per insatslinje ger vinst. Alla symboler ger vinst enligt vinsttabellen.
  • Vinsttabellen är dynamisk och återspeglar de faktiska vinstbeloppen baserat på aktuell insats.
  • Vinster på olika linjer läggs samman och scattervinster (om sådana finns) läggs till linjevinsterna.
  • Tekniska fel gör alla spel och utbetalningar ogiltiga.