Summer Vibes Cash Shot

SÅ HÄR SPELAR DU

GRUNDSPELSREGLER

Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination. Det här är ett spel med ANY WAY™ Pays-utbetalningar. Spelet går att vinna på 243 sätt. Tre eller fler av samma symbol i vilken position som helst, från vänster till höger, höger till vänster eller på de tre mittersta hjulen ger vinst. Vinsttabellen visar den aktuella insatskonfigurationen.

GRATISSNURR

3 SOL-symboler aktiverar gratissnurrbonusen och ger 7 gratissnurr. När gratissnurr aktiveras visas 12 symboler som du kan välja mellan. När 3 matchande symboler väljs delas motsvarande multiplikator ut.

Multiplikatorerna är x1, x2, x4 och x8.

BADBOLL-symboler är tillgängliga under GRATISSNURR, men multiplikatorer delas ENDAST ut för vinster för sätt och gäller INTE för BADBOLLARNA.

Det går inte att återaktivera BONUSEN. SOL-symboler dyker bara upp på hjul 2, 3 och 4.

SOL-OMSNURR

I GRUNDSPELET kan du slumpmässigt aktivera funktionen SOL-OMSNURR. Den här funktionen aktiveras slumpmässigt om du får 2 SOL-symboler på hjulen. Hjulen utan SOL-symboler snurrar om och om en SOL-symbol visas aktiveras gratissnurr.

BADBOLL-OMSNURR

I GRATISSNURR kan du slumpmässigt aktivera funktionen BADBOLL-OMSNURR. Den här funktionen aktiveras slumpmässigt om du får 2 eller fler BADBOLL-symboler på hjulen. Spelet behåller alla synliga BADBOLL-symboler och SNURRAR OM alla hjul. När OMSNURREN avslutas får du en vinst som motsvarar antalet BADBOLL-symboler som visas.

BADBOLL

Det finns BADBOLL-symboler som kan visas på ALLA hjul.

När 3 eller FLER av dessa symboler visas delas ett pris ut enligt tabellen:

Badbollar

Pris

3

2x

4

3x

5

5x

6

10x

7

25x

8

50x

9

75x

10

100x

11

250x

12

500x

13

1 000x

14

2 500x

15

5 000x

Priser från 5 BADBOLLAR eller mer visas alltid på skärmen.

BUY PASS

Du kan välja att spela dina GRATISSNURR genom att trycka på knappen BUY PASS™. Den här funktionen kanske inte är tillgänglig beroende på var du befinner dig.

Kostnaden för BUY PASS™ visas på skärmen. Börja spela genom att trycka på BEKRÄFTA.

Hjulen snurrar till en position med 3 BONUS-symboler och GRATISSNURR-bonusen börjar.

BUY PASS™-funktionen har en förväntad avkastning på 93,96%. Detta återspeglar den teoretiska avkastningen, sett över många spel.

JURIDISKT MEDDELANDE
Alla vinstkombinationer för ett enda spel är begränsat och kan inte överskrida 250 000 euro. Det är inte alltid möjligt att nå den här gränsen i ett enda spel utifrån alla insatskombinationer.

I enlighet med praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.

Chanserna att få ett visst resultat är alltid samma varje gång ett spel påbörjas. Den förväntade utbetalningsprocenten för detta spel är 93,96 %. Detta återspeglar den teoretiska avkastningen, sett över många spel.

Spelets utseende och känsla och dess individuella komponenter och utseende är varumärken som tillhör Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. TM och © 2023 Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.

Datum för senaste ändring: 2023-08-09