Badger Miners

Välkommen till Badger Miners™, en 5x3 videoslot med 243 sätt att vinna, Stigande Cash Wilds, Hjulmultiplikatorer och Kombinatorer, Re-spins och Free Spins med superboostade Stigande Cash Wilds.

OM SPELET

Envetna grävlingar har som mål att hitta guld! Hårt arbetande gräver de djupt ner i berget och drar upp vagnar fulla med dyrbart guld ... och pengar!

HUVUDSPELET

Det finns multiplikatorer över alla de tre mittersta hjulen.

Cash Wilds kan landa på de tre mittersta hjulen. Cash wilds som är en del av en vinst samlar endast in de vinstsummor på de vinstvägar som den wild-symbolen är en del av. Detta startar ett respin där Cash Wilds flyttar upp en cell. Under respins ändras inte multiplikatorer. Det finns också en wild-symbol som ersätter alla ordinarie symboler. Om det inte finns några Cash Wilds i en vinst avslutas respins.

Denna sekvens upprepas till dess en wild är inkluderad i en vinst på den övre raden och blir "insamlad" och spelet betalar ut det samlade värdet multiplicerat med värdet längst upp på det aktuella hjulet för det snurret.

Scatters kan landa var som helst. 5+ Scatters aktiverar Free Spins. Alla scatters på hjulen samlas i en mätare. Scatter-samlingen återställs i slutet av ett respin.

MULTIPLIKATORER OCH OPERATÖRER

Multiplikatorer är färgkodade i tre kategorier - låg, medium och hög. Multiplikatorer väljs slumpmässigt inom dessa 3 kategorier. Operatörerer + och * kan visas mellan multiplikatorer. Operationssekvensen är alltid från vänster till höger. Möjliga multiplikatorer är: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20, 25, 30, 50, 100. Exempel:

• X3 + X2 på hjul 2 och 3 ger en X5 multiplikator på båda hjulen.
  • X4 * X3 på hjul 2 och 3 ger en X12 multiplkator på båda hjulen.

FREE SPINS

Wilds som finns kvar på skärmen vid start av Free Spins stannar kvar i början av free spins-omgången. 5 Scatters ger 7 Free Spins. Varje ytterligare scatter ger 2 extra free spins. Free spins fungerar på samma sätt som huvudspelet med följande undantag:

• Wilds som inte lyckats ta sig till toppen av hjulen under respins stannar kvar under nästkommande snurr, med det insamlade värdet.
  • Det finns inga scatters i Free Spins.
  • Free spins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret.

Köpa free spins

Spelare kan betala x95 för att köpa free spins med vald insats.

BERÄKNA VINSTSÄTT-VINSTER

• Det finns 243 sätt att vinna i detta spel. En identisk symbol på 3, 4 eller 5 intilliggande hjul med start från vänster ger en vinst.
  • Samtidiga eller sammanfallande vinst längs flera vinstsätt räknas samman och betalas ut.
  • Om något av hjulen innehåller fler än 1 av den vinnande symbolen multipliceras vinsten. Ett exempel, om det första hjulet innehåller 2 vinnande symboler, det andra hjulet har 3 vinnande symboler och det fjärde hjulet har 2 vinnande symboler kommer vinsten att behandlas som en 3-i-rad vinst med en 2*3*2=12x MULTIPLIKATOR.
  • Varje symbols utbetalning för 3, 4 och 5 av-en-sort är listade i vinsttabellen.
  • Det finns en maxvinst på 10 000 x insats.

HUR DU RÄKNAR UT DROPDOWN VINSTER

• Varje symbols utbetalning är listade i vinsttabellen för alla vinster.
  • Om en multiplikator var aktiverad, multiplicera det vinnande beloppet med multiplikatorn som är belönad.
  • Alla klustervinster summeras efter snurren.

SPELPANEL

• Meny - Menyikonen expanderar eller minimerar spelmeny.
  • Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.
  • Insats - Visar nuvarande insats.
  • Vinstfält - Visar nuvarande vinst
  • Snurrrknapp - Satsar och startar spelet. (Spelare kan i vissa regioner använda mellanslagstangenten på datorer för att snurra.)
  • Turbo-läge – Genom att klicka på framåt-knappen sätter du på/av turbo-läget (ej tillgängligt på alla marknader).
  • Ljud - Stänger av och slår på ljudet.
  • Autospel - Visar alternativ för autospel.
  • Köp Bonus - Öppnar menyn för köp av bonusspel.

SPELMENY

• Insats - Visar insatsalternativen.
  • Vinsttabell - Visar vinsttabellen som innehåller en förklaring av de viktigaste funktionerna i spelet och visar dynamiskt utbetalningarna för varje symbol.
  • Inställningar - Visar spelets inställningar.
  • Spelregler - Visar spelets regler.
  • Autosnurr - Visar alternativen för autosnurr.
  • Spelhistorik - Visar de senaste snurren med en möjlighet att se dem igen.
  • Köp Bonus - Visar menyn för köp av bonusspel.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion.)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94.0%.

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 1 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 15/05/2023. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD SYMBOL WILDSYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER-SYMBOL
MAX BET MAXINSATS
CONGRATULATIONS GRATULERAR
YOU WON DU VANN
BIG WIN STORVINST
SUPER BIG WIN SUPERSTOR VINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGASTORVINST
TOTAL WIN TOTAL VINST

Datum för senaste ändring: 2023-07-06