Gold Blitz Extreme

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 6 hjul och 4 rader.

Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vägar

Det här spelet har 4096 vägar.

En väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster.

Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Den totala insatsen är den ursprungliga insatsen multiplicerad med kostnaden för de spelade vägarna.

Insatsmultiplikatorn är 10.

Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delat med vägkostnaden 10.

Vinstregler

Vägvinster baseras på din ursprungliga insats.

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster och Scatter-vinster från ett spel.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma väg är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Insamlingsfunktion

Insamlingssymbol

Kontantsymbol

Insamlingssymbolen dyker upp på hjul 1 och 6 i basspelet och Gold Blitz™.

Kontantsymboler dyker upp på alla hjul i basspelet och Gold Blitz™.

Funktionen aktiveras om en Insamlingssymbol och en Kontantsymbol dyker upp.

Varje Insamlingssymbol ger alla Kontantsymboler som dykt upp.

Kontantsymboler är värda 1x till 20x i basspelet.

Kontantsymboler är värda 1x till 100x i Gold Blitz™.

Kontantsymbolens värde multipliceras med den totala insatsen.

Kontantsymboler och Insamlingssymboler dyker inte upp i Free Spins.

Bonusval

Scatter-symbol

Scatter-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de dyker upp var som helst på hjulen.

Scatter-vinster multipliceras med den totala insatsen.

3 eller fler scatter-symboler ger vinst och ett bonusval.

• Scatter-symboler ger 8 Free spins eller 2 Spel i Gold Blitz™.
  • Scatter-symboler ger 12 Free spins eller 3 Spel i Gold Blitz™.
  • Scatter-symboler ger 20 Free spins eller 5 Spel i Gold Blitz™.
  • Scatter-symboler ger 30 Free spins eller 7 Spel i Gold Blitz™.

Omsnurrsfunktion

1 gratis omsnurr delas ut om Insamlingssymboler dyker upp på hjul 1 och 6, inga Kontantsymboler dyker upp och bonusvalet inte aktiveras.

Hjul 1 och 6 blir låsta, och hjul 2-5 snurrar om med Kontantsymboler och tomma positioner.

1 eller flera Kontantsymboler kommer garanterat att dyka upp.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Den här funktionen kan inte återaktiveras.

Alla vägvinster betalas ut innan funktionen startar.

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Alla vinster betalas ut när funktionen har spelats färdigt.

Rising Rewards™ Jackpottfunktion

Pollett

För att samla en pollett måste en Kontantsymbol dyka upp utan att få en Insamlingssymbol.

1 - 4 Jackpottvärden ökas med 0,1x - 1x insatsen varje gång polletter samlas in per spel.

Att samla polletter ger chansen att aktivera Jackpottfunktionen i basspelet.

Kontantpriser och 1 - 4 Jackpottar kan delas ut.

Alla Kontantpriser och Jackpottar som avslöjats delas ut.

Varje Jackpott kan delas ut flera gånger under Jackpottfunktionen.

När en Jackpott har delats ut återställs den specifika Jackpotten till sitt startvärde.

Om samma Jackpott betalas ut fler gånger ger den startvärdet.

Vinsttabellen visar startvärdet för varje jackpott.

Jackpottvärdet anpassas efter insatsen.

Sannolikheten att aktivera Jackpottfunktionen ändras när Jackpottvärdena ändras.

Den här funktionen och Bonusval kan inte aktiveras samtidigt.

Den här funktionen kan inte aktiveras under Omsnurrsfunktionen.

Den grafiska potten existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed inte utdelandet av jackpottar.

Rising Rewards™-bonusmultiplikator

Bonusmultiplikatorn visas på Bonusmultiplikatormätaren.

Bonusmultiplikatorn kan öka i basspelet.

Bonusmultiplikatorn tillämpas på alla vinster i Free Spins och Gold Blitz™-funktionen.

Bonusmultiplikatorn ökar med 0,5x när 2 Bonus Scatter-symboler dyker upp i basspelet på hjul 1 - 5 utan att Bonusvalet aktiveras.

Den högsta Bonusmultiplikatorn som kan samlas in under basspelet är 5x.

Bonusmultiplikatorn återställs till 1x efter Free Spins eller Gold Blitz™ är klara.

Bonusmultiplikatorn kan slumpmässigt öka med 0,5x eller 1x när du återgår till basspelet.

Wild-symboler

Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Wild-symboler ersätter alla symboler utom Scatter-symboler, Kontantsymboler och Insamlingssymboler.

Wild-symbolen dyker upp på hjul 2 - 6 i basspelet.

Wild-symbolen dyker upp på hjul 2 - 4 i Free Spins.

Den här symbolen ger inte vinst.

Free spins

Denna funktion utgörs av ett Bonusval.

En Multiplikator på 2x, 3x eller 5x delas ut per Wild-symbol i en vägvinst.

Varje vinstmultiplikator multiplicerar vinsten som delas ut längs den vägen.

Bonusmultiplikatorn multiplicerar den totala vinsten för varje spel.

2, 3, 4, 5 eller 6 scatter-symboler ger 5, 8, 12, 20 respektive 30 free spins i free spins.

Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Free spins spelas automatiskt.

Kontantsymboler och Insamlingssymboler dyker inte upp i Free Spins.

Följande symboler från basspelet dyker inte upp i Free Spins:

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Alla vägar som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Gold Blitz™

Denna funktion utgörs av ett Bonusval.

Återaktivering-insamlingssymbol

Återaktiveringssymbol

Endast Insamlingssymboler, Kontantsymboler och Återaktivering-insamlingssymboler dyker upp i Gold Blitz™-funktionen.

Alla övriga positioner på hjulen är tomma.

En insamlingssymbol dyker garanterat upp på hjul 1 vid varje spel.

En Insamlingssymbol kan också dyka upp på hjul 6 och samla in alla Kontantsymboler som dyker upp.

Återaktivering-insamlingssymbol och Återaktiverssymbolen dyker upp på hjul 6.

Varje Återaktivering-insamlingssymbol ger alla Kontantsymboler som dykt upp och 1 extra Gold Blitz™-spel.

Alla utbetalningar från Insamlingssymboler och Insamlings-återaktiveringssymboler visas tillsammans i vinstutbetalningen nedanför hjulen och i Spelhistorik.

Återaktiveringssymbolen ger få 1 extra Gold Blitz™-spel.

Kontantsymboler betalas ut i Gold Blitz™ och kan vara högre än utbetalningarna i basspelet.

Bonusmultiplikatorn multiplicerar den totala vinsten för varje spel.

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Bonusköp

Använd bonusköp för att köpa free spins eller Gold Blitz™.

Bonusköpsalternativen är:

• Scatter-symboler ger 8 Free Spins eller 2 spel i Gold Blitz™.
  • scatter-symboler ger 12 free spins eller 3 spel i Gold Blitz™.
  • scatter-symboler ger 20 free spins eller 5 spel i Gold Blitz™.
  • scatter-symboler ger 30 free spins eller 7 spel i Gold Blitz™.

Funktioner köps för de priser som visas.

Funktioner med en 1x Bonusmultiplikator köps för 30x, 50x, 80x respektive 120x insatsen.

Bonusmultiplikatorn tillämpas på den valda funktionen.

Free Spins och Gold Blitz™-funktioner spelas med den aktuella insatsen.

Funktionernas pris anpassas efter den aktuella Bonusmultiplikatorn.

Funktionen avslutas när det sista free spins eller Gold Blitz™-spelet slutförts.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Bonusköp och vissa Bonusköpval kan komma att inte vara tillgängliga över en viss insatsgräns.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.

Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.

Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Du måste ställa in din insats innan du börjar en autospelsession, för autospel använder alltid det senaste insatsbeloppet.

Om Jackpottfunktionen eller Bonusvalfunktionen aktiveras, stoppas Autospel.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Insatssänkning: Sänker den nuvarande insatsen.

Knappen Insatshöjning: Höjer den nuvarande insatsen.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa Autospel: Visar antalet kvarvarande spel och kan avsluta sessionen. Detta påverkar inte spelresultatet.

Knappen Avsluta: Avslutar spelet.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Återgå: Återgår till spelet.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Hjälp: Visar hjälp och annan information.

Knappen Spelhistorik: Visar historiken över spelvinster.

Knappen Bank: Visar banksidan.

Knappen Lobby: Avslutar spelet.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Ljud: Aktiverar spelljud.

Ljud: Stänger av ljudet i spelet.

Lojalitet

Transaktionshistorik

Spelarskydd

Ansvarsfullt spelande

Släng

Spelinställningar

Inställningsfönstret har flera spelinställningar.

Saldo: Visar nuvarande saldon.

Saldot visas i valuta i konsolfältet.

Krediter: Visar nuvarande saldon.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Insatsbelopp: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Knapparna Insatsvärde: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Vinst: Visar den senaste vinsten.

När hjulen stannar markeras vinstkombinationer på hjulen. Vinsten visas i vinstrutan.

Musik: Aktiverar spelmusik.

Inställningen Allt ljud styr alla ljud, inklusive spel- och bakgrundsljud.

Inställningen Spelljud styr konsol- och spelljud, samt ljud för vinstkombinationer och -sekvenser. (Endast tillgänglig om alla ljud är PÅ.) Inställningen Bakgrundsmusik styr bakgrundsmusiken. (Endast tillgänglig om alla ljud är PÅ.) Knappen Köpfunktion: Ger dig möjligheten att köpa Bonusköpfunktion.

Spela-knappen kan flyttas genom att markera den och välja var du vill ha den.

Insatsinställningar

Insatsbelopp: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Knapparna Insatsvärde: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Knappen Satsa max: Ställer in nuvarande insats till högsta möjliga värde.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Spela Nu för att börja spela ett Gratisspel-erbjudande.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj Informationsikonen för att se information om insatsen och erbjudandets utgångsdatum och tidsfrist.

Den här funktionen är endast tillgänglig i utvalda spel.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Om du inte återvänder och slutför spelet inom 90 dagar är spelet ogiltigt och alla obekräftade insatser returneras till dig.

Page

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Beroendes på vilket spel du spelar kan RTP-värdet vara ett enda värde eller olika värden för spelets olika steg eller lägen.

Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.

Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

RTP: 94,00%.

RTP med Bonusköp: 94,25%.

Sannolikheten att aktivera vissa spelhändelser kan ändras under spelet beroende på spelets aktuella tillstånd eller dina framsteg.

Datum för senaste ändring: 2023-11-10